30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hala hastayım 2.haftasını kutladım. alıştım kendisine :d

dışarı çıktım sonra kuzenime bebk sevmeye gitim çok tatlı bişi ya

tuğçe inş evlenir evlenmez yap bi tane

Kız bebeğe grip bulaştırmayasın? Uzaktan sevseydin. :)
Allah nasip ederse canım hayırlısı ile ben de isterim elbette bebeğimin olmasını.
Allah herkese anne olmayı nasip etsin.
senin uzun sürmüş grip canım.
bugün benim 5. günüm.

uzaktan baktım sadece dokunmadım

çok güzeller ya anne olmak istiyorum ben ya. yakınlarımın şu sıralar bebeği oldu. hamile olanlar var demek ki yaşımız bebek yaşı

çok fena özendim ya . daha önce kucağıma aldığımda gözlerim dolmuştu

inş Rabbim hemen nasip eder

Amin canım inşallah cümlemize.
Ee tabi Allah annelik duygusunu içimize veriyor.
Kıyamam inşallah anne olursun sende en hayırlı zamanda canım.

Bugün iş bitti. geçmiş olsun canım.
tam geçmedi daha canım ama geçicek inşallah.
burnum ve kulağım tıkalı daha.

kulak tıkalı ise mutlaka doktora git.

gitmişmiydin bilmiyorum ama tıkanıklk pek iyi değil

burası kalabalıklaştıkça mutlu oluyorum ben.

sağ ol iyiyim Tuğçeciğim, toparlanıyordum. Senin hastalığın geçti mi? nasıl oldun?

atlatmak ne zor yaa
nar beni toparladı arkadaşlar 2 gün üst üste yedim .
tavsiye ederim.
hala hastayım 2.haftasını kutladım. alıştım kendisine :d

dışarı çıktım sonra kuzenime bebk sevmeye gitim çok tatlı bişi ya

tuğçe inş evlenir evlenmez yap bi tane

:))) bebekler sevilmez mi yaa. bende çocuk sevmeye gidicem inşallah en kısa zamanda

tıkalı kulak ağır soluk alğınlığı olabilir bab benim de öyle başladı 2004 yıında doktorum ağır soğuk algınlığı geçirmişsin kulağın akmış demişdi bir an önce nedeni bul canım

Ben 29 yaşındayım kızlar 30'a az kaldı.. Hayata dair umut beslemek istiyorum ama çok kısa zamanda çok ciddi şeyler atlattım.. Hedefim bile yok şuan . Belki olur bilmiyorum nasip işte :44:

Ben 29 yaşındayım kızlar 30'a az kaldı.. Hayata dair umut beslemek istiyorum ama çok kısa zamanda çok ciddi şeyler atlattım.. Hedefim bile yok şuan . Belki olur bilmiyorum nasip işte :44:

hoş geldin canım gel burda konuşur dertleşiriz

hoş geldin canım gel burda konuşur dertleşiriz
Hoşbulduk tatlım saol :) Ben geçen temmuzda babamı kaybettim kanserden işlerim rast gitmedi iflas ettim hemen ardından sonra sevdiğim adam bi sevdi bi sevmedi terketti beni gitti.. Babam vefat ettikten sonra bütün akrabalar akrep oldu.. Oturduğumuz evimize kadar sattık.. Herşey bir rüzgar gibi geldi geçti ve yoketti herşeyi Öyle fena badireler atlatık ki.. Allahıma şükürler olsun bu günümüze hamdolsun diyebiliyorum şuan.. Ama bir hedefim yok, umut beslemek istemiyorum yoruyor beni bilmem ki nasıl olucak artık hayatım

Nasılsın Petunyacım? ve de filozof prensesçiğim sen nasılsın?

iyiyim tugce, sagol sende iyi ol, gelin olacaksin allahin izniyle.. aksam sevgilimin kiz kardesiyle cay ictik konustuk biraz, simdi eve geldim yorucu bi hafta gecirdim Asliii sen nasilsin gecelerin sultani :)

iyiyim tugce, sagol sende iyi ol, gelin olacaksin allahin izniyle.. aksam sevgilimin kiz kardesiyle cay ictik konustuk biraz, simdi eve geldim yorucu bi hafta gecirdim Asliii sen nasilsin gecelerin sultani :)

akşam sefasıyım ben,gecelerin sultanı tuğçe
iyiyim yorgunum canım,yarın cuma neyse ki,sen nasılsın,yavaş yavaş aile içine girmişsin bakıyorum da

hosgeldin, oncelikle basiniz sagolsun nur icinde yatsin ins, zor seyler yasamissin, rabbim sabir versin guzel seylerle karsilastirsin insallah, tekmisin annen kardeslerin yaninda miii???

akşam sefasıyım ben,gecelerin sultanı tuğçe
iyiyim yorgunum canım,yarın cuma neyse ki,sen nasılsın,yavaş yavaş aile içine girmişsin bakıyorum da

afedersin canim evet aksam sefasi daha uygun :) girdim kiz girmez miyim 30 yilda bulmusum bu kadar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…