- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.841
Selam canım.
Nasılsınn bugün?
hala hastayım2.haftasını kutladım. alıştım kendisine :d
dışarı çıktım sonra kuzenime bebk sevmeye gitim çok tatlı bişi ya
tuğçe inş evlenir evlenmez yap bi tane
Kız bebeğe grip bulaştırmayasın? Uzaktan sevseydin. :)
Allah nasip ederse canım hayırlısı ile ben de isterim elbette bebeğimin olmasını.
Allah herkese anne olmayı nasip etsin.
senin uzun sürmüş grip canım.
bugün benim 5. günüm.
uzaktan baktım sadece dokunmadım
çok güzeller ya anne olmak istiyorum ben ya. yakınlarımın şu sıralar bebeği oldu. hamile olanlar var demek ki yaşımız bebek yaşı
çok fena özendim ya . daha önce kucağıma aldığımda gözlerim dolmuştu
inş Rabbim hemen nasip eder
Bugün iş bitti. geçmiş olsun canım.
tam geçmedi daha canım ama geçicek inşallah.
burnum ve kulağım tıkalı daha.
burası kalabalıklaştıkça mutlu oluyorum ben.
sağ ol iyiyim Tuğçeciğim, toparlanıyordum. Senin hastalığın geçti mi? nasıl oldun?
hala hastayım2.haftasını kutladım. alıştım kendisine :d
dışarı çıktım sonra kuzenime bebk sevmeye gitim çok tatlı bişi ya
tuğçe inş evlenir evlenmez yap bi tane
Ve tahmin edin kimmişEbis
Ben 29 yaşındayım kızlar 30'a az kaldı.. Hayata dair umut beslemek istiyorum ama çok kısa zamanda çok ciddi şeyler atlattım.. Hedefim bile yok şuan. Belki olur bilmiyorum nasip işte :44:
Hoşbulduk tatlım saol :) Ben geçen temmuzda babamı kaybettim kanserdenhoş geldin canım gel burda konuşur dertleşiriz
Hoşgeldin aramıza:)Kizlar bende 30 yasindayim ve ne is ne ask elde var kocaman bi 0....umarim hersey yoluna girer..
Nasılsın Petunyacım? ve de filozof prensesçiğim sen nasılsın?
mucksss yavrum:13:
kitap okudum arada size bakıyom
iyiyim tugce, sagol sende iyi ol, gelin olacaksin allahin izniyle.. aksam sevgilimin kiz kardesiyle cay ictik konustuk biraz, simdi eve geldim yorucu bi hafta gecirdimAsliii sen nasilsin gecelerin sultani :)
hosgeldin, oncelikle basiniz sagolsun nur icinde yatsin ins, zor seyler yasamissin, rabbim sabir versin guzel seylerle karsilastirsin insallah, tekmisin annen kardeslerin yaninda miii???Hoşbulduk tatlım saol :) Ben geçen temmuzda babamı kaybettim kanserdenişlerim rast gitmedi iflas ettim hemen ardından sonra sevdiğim adam bi sevdi bi sevmedi terketti beni gitti.. Babam vefat ettikten sonra bütün akrabalar akrep oldu.. Oturduğumuz evimize kadar sattık.. Herşey bir rüzgar gibi geldi geçti ve yoketti herşeyi Öyle fena badireler atlatık ki.. Allahıma şükürler olsun bu günümüze hamdolsun diyebiliyorum şuan............
akşam sefasıyım ben,gecelerin sultanı tuğçe
iyiyim yorgunum canım,yarın cuma neyse ki,sen nasılsın,yavaş yavaş aile içine girmişsin bakıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?