- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.881
ben normalde depresif değildim lakin yaşlandıkça böle manyak bişi oldum. ya annem bile evlenmemi istiyo. şu sıralar arkadaların düğünleri bebişleri üst üse geldi hatun üzülüyo ya(
sen mi yaşlanıyorsunbenim güzel, mesleği yerinde,34 yaşında bir tanıdığım vardı, her şeyi tamdı yani ama olmuyordu,bugünse nişanlandığını duydum ve sevindim onun adına.o yüzden benim hala umudum var.
Öyle olur mu ya.adam ne der. Duyarlar.
Ben korkarim evlilikten. Bilmiyorum.
tam dur hemen umutlanıp geleyim
istersen umutlanma
iyi aksamlar limon nasilsin, sevgilinle neden ayrildiniz uzun sureydi sizin ki genel sebepler mi canim, uzuldum yine de hayirli olsun.ben normalde depresif değildim lakin yaşlandıkça böle manyak bişi oldum. ya annem bile evlenmemi istiyo. şu sıralar arkadaların düğünleri bebişleri üst üse geldi hatun üzülüyo ya(
tam dur hemen umutlanıp geleyim
istersen umutlanma
umt dünyası işte
iyi aksamlar limon nasilsin, sevgilinle neden ayrildiniz uzun sureydi sizin ki genel sebepler mi canim, uzuldum yine de hayirli olsun.
canım belli bir sebep yok. zaten başından beri sıkıntılarımız vardı sevgi bir şekilde üstesinden geliyordu ama artık gelemedik.
o pes etti ve bitti.
önümüzdeki maçlara bakıyorum
umt dünyası işte
canım belli bir sebep yok. zaten başından beri sıkıntılarımız vardı sevgi bir şekilde üstesinden geliyordu ama artık gelemedik.
o pes etti ve bitti.
önümüzdeki maçlara bakıyorum
ilerisi icin onun acildi en azindan buna sevinmelisin, o da kendini dinlesin biraz bakalim. zamana birak canim
ilerisi icin onun acildi en azindan buna sevinmelisin, o da kendini dinlesin biraz bakalim. zamana birak canim
Saol canım inşallah :)başın sağ olsun inş bundan sonra her şey çok güzel olur
Ailem yanımda çok şükür. Tek desteğim onlar zaten Allah onlaı başımdan eksik etmesinhosgeldin, oncelikle basiniz sagolsun nur icinde yatsin ins, zor seyler yasamissin, rabbim sabir versin guzel seylerle karsilastirsin insallah, tekmisin annen kardeslerin yaninda miii???
Başınız sağolsun,onca yaşanan kötü şeylerin üzerine güneş gibi güzel günlerin doğacağına eminim ben
Hep bu çevre baskısı. Sinir oluyorum. Benim
yapima ters.
anladim canim, sende onun icin ozelsin bence, hemen bitmez ki, zamana birakin birbirinizi yipratmayin biraz dinleyin kendinizi, hersey rayina girerbakalım tatlım ya hayırlısı diyorum o benim iç,n özel şimdilik.
anladim canim, sende onun icin ozelsin bence, hemen bitmez ki, zamana birakin birbirinizi yipratmayin biraz dinleyin kendinizi, hersey rayina girer
Reddmars, konusup gorusmekten zarar gelmez ama aileleri fazla ise katmayin derim ben.
kulak tıkalı ise mutlaka doktora git.
gitmişmiydin bilmiyorum ama tıkanıklk pek iyi değil
atlatmak ne zor yaa
nar beni toparladı arkadaşlar 2 gün üst üste yedim .
tavsiye ederim.
:))) bebekler sevilmez mi yaa. bende çocuk sevmeye gidicem inşallah en kısa zamanda
iyiyim tugce, sagol sende iyi ol, gelin olacaksin allahin izniyle.. aksam sevgilimin kiz kardesiyle cay ictik konustuk biraz, simdi eve geldim yorucu bi hafta gecirdimAsliii sen nasilsin gecelerin sultani :)
Selam kızlar
canım ya doktor fobin mi var benim gibi neden gitmemekte direniyorsun.. Git bence bi. ilaçları gerekmezse almazsın yine..araştırdım bende canım nette 4-5 gün açılmıyor ise doktora gidin diyordu.
Bazen de kulakta kir birikiyor. ben temizletiyordum. ama 1 senedir temizletmedim sanırım.
açılmassa gidicem.
araştırdım bende canım nette 4-5 gün açılmıyor ise doktora gidin diyordu.
Bazen de kulakta kir birikiyor. ben temizletiyordum. ama 1 senedir temizletmedim sanırım.
açılmassa gidicem.
Günaydııın..
canım ya doktor fobin mi var benim gibi neden gitmemekte direniyorsun.. Git bence bi. ilaçları gerekmezse almazsın yine..
hayırlı cumalar kızlar.Allah gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin. inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?