30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tam dur hemen umutlanıp geleyim

Öyle olur mu ya.adam ne der. Duyarlar.

Ben korkarim evlilikten. Bilmiyorum.

ya söylersin şimdilik bu konudan kimseye bahsemeyelim de ve görüşderim canım.

ben normalde depresif değildim lakin yaşlandıkça böle manyak bişi oldum. ya annem bile evlenmemi istiyo. şu sıralar arkadaların düğünleri bebişleri üst üse geldi hatun üzülüyo ya (
iyi aksamlar limon nasilsin, sevgilinle neden ayrildiniz uzun sureydi sizin ki genel sebepler mi canim, uzuldum yine de hayirli olsun.

başın sağ olsun inş bundan sonra her şey çok güzel olur
Saol canım inşallah :)

hosgeldin, oncelikle basiniz sagolsun nur icinde yatsin ins, zor seyler yasamissin, rabbim sabir versin guzel seylerle karsilastirsin insallah, tekmisin annen kardeslerin yaninda miii???
Ailem yanımda çok şükür. Tek desteğim onlar zaten Allah onlaı başımdan eksik etmesin

Başınız sağolsun,onca yaşanan kötü şeylerin üzerine güneş gibi güzel günlerin doğacağına eminim ben

Saol canım inşallah :) Allah büyük

araştırdım bende canım nette 4-5 gün açılmıyor ise doktora gidin diyordu.
Bazen de kulakta kir birikiyor. ben temizletiyordum. ama 1 senedir temizletmedim sanırım.
açılmassa gidicem.

Günaydııın..
Bazen de kulakta kir birikiyor. ben temizletiyordum. ama 1 senedir temizletmedim sanırım.
açılmassa gidicem.
canım ya doktor fobin mi var benim gibi neden gitmemekte direniyorsun.. Git bence bi. ilaçları gerekmezse almazsın yine..

açılmassa gidicem.

Günaydııın..

canım ya doktor fobin mi var benim gibi neden gitmemekte direniyorsun.. Git bence bi. ilaçları gerekmezse almazsın yine..

Evet Tugcecan. ilaç bile vermz belki burun spreyi verir. Kulak-burun boğaz birbirne bağlı ya. Bence de erkenden git doktora geçmedi baksana ilerletme. 4-5 gün çok geç.
3 gün hastalık geçmezse doktora gitmek şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…