30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kimler burda limon reddmars turkuaz bi sey vardi amerikadan, beyza. Asli naptin kiza :)))

Başınız sağolsun,onca yaşanan kötü şeylerin üzerine güneş gibi güzel günlerin doğacağına eminim ben

hadi ya,niye ikinci üyelik almış ki,oysaki ebis nickiyle de gayet güzel hakaret edebiliyordu burada
tabi üyeliği iptal edilip yenisini alma ihtimali var,doğru
ben onun profiline bakmistim, yeni uye gorunuyordu, muhatab akmak istemedigim icin yazamadim bsy buraya..

Kızlar geçen annem birinden bahsetmisti. Simdi beni eklemiş. Ne yapayim.emri vaki gibi. Aileler isin icine girince hos olmuyor.

başın sağ olsun inş bundan sonra her şey çok güzel olur
kimler burda limon reddmars turkuaz bi sey vardi amerikadan, beyza. Asli naptin kiza :)))

selamlar

Kızlar geçen annem birinden bahsetmisti. Simdi beni eklemiş. Ne yapayim.emri vaki gibi. Aileler isin icine girince hos olmuyor.

konuş gitsin ya. aile olarak bilinen daha iyyidir kuzum yamuk yapmaz en azından evlilik niyetiyle gelir

bazen burada beraber karamsarlığın dibine vuruyoruz,o ayrı

ben normalde depresif değildim lakin yaşlandıkça böle manyak bişi oldum. ya annem bile evlenmemi istiyo. şu sıralar arkadaların düğünleri bebişleri üst üse geldi hatun üzülüyo ya (

ebis ilginç bi insandı ya. bi kere şey açmıştı .....ya çözüm interneti kapatın, vajinismusla da ilgili ilginç tespitleri vardı

ban yemiş sanırsam ne zamandır yoktu

ben normalde depresif değildim lakin yaşlandıkça böle manyak bişi oldum. ya annem bile evlenmemi istiyo. şu sıralar arkadaların düğünleri bebişleri üst üse geldi hatun üzülüyo ya (

sen mi yaşlanıyorsun benim güzel, mesleği yerinde,34 yaşında bir tanıdığım vardı, her şeyi tamdı yani ama olmuyordu,bugünse nişanlandığını duydum ve sevindim onun adına.o yüzden benim hala umudum var.

ekle bence ama ailelerin normal görüştüğümüzden bile haberi olmasın diye rica et çocuğa da...
Öyle olur mu ya.adam ne der. Duyarlar.
başın sağ olsun inş bundan sonra her şey çok güzel olur

konuş gitsin ya. aile olarak bilinen daha iyyidir kuzum yamuk yapmaz en azından evlilik niyetiyle gelir

Ben korkarim evlilikten. Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…