- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.861
afedersin canim evet aksam sefasi daha uygun :) girdim kiz girmez miyim 30 yilda bulmusum bu kadar :)))
kimler burda limon reddmars turkuaz bi sey vardi amerikadan, beyza. Asli naptin kiza :)))
Ve tahmin edin kimmişEbis
Hoşbulduk tatlım saol :) Ben geçen temmuzda babamı kaybettim kanserdenişlerim rast gitmedi iflas ettim hemen ardından sonra sevdiğim adam bi sevdi bi sevmedi terketti beni gitti.. Babam vefat ettikten sonra bütün akrabalar akrep oldu.. Oturduğumuz evimize kadar sattık.. Herşey bir rüzgar gibi geldi geçti ve yoketti herşeyi Öyle fena badireler atlatık ki.. Allahıma şükürler olsun bu günümüze hamdolsun diyebiliyorum şuan.. Ama bir hedefim yok, umut beslemek istemiyorum yoruyor beni bilmem ki nasıl olucak artık hayatım
ben ne yapayım kıza,aklı eserse gelir o
Başınız sağolsun,onca yaşanan kötü şeylerin üzerine güneş gibi güzel günlerin doğacağına eminim ben
ben onun profiline bakmistim, yeni uye gorunuyordu, muhatab akmak istemedigim icin yazamadim bsy buraya..hadi ya,niye ikinci üyelik almış ki,oysaki ebis nickiyle de gayet güzel hakaret edebiliyordu burada
tabi üyeliği iptal edilip yenisini alma ihtimali var,doğru
Asli sana da burasi yaradi canim, karamsarlik gitti :)))
ben karamsar olsam da en azından buraya yansıtmamaya çalışıyorum
ben karamsar olsam da en azından buraya yansıtmamaya çalışıyorum
Kızlar geçen annem birinden bahsetmisti. Simdi beni eklemiş. Ne yapayim.emri vaki gibi. Aileler isin icine girince hos olmuyor.
Karamsarligini sevsinler yawrucum.
Hoşbulduk tatlım saol :) Ben geçen temmuzda babamı kaybettim kanserdenişlerim rast gitmedi iflas ettim hemen ardından sonra sevdiğim adam bi sevdi bi sevmedi terketti beni gitti.. Babam vefat ettikten sonra bütün akrabalar akrep oldu.. Oturduğumuz evimize kadar sattık.. Herşey bir rüzgar gibi geldi geçti ve yoketti herşeyi Öyle fena badireler atlatık ki.. Allahıma şükürler olsun bu günümüze hamdolsun diyebiliyorum şuan.. Ama bir hedefim yok, umut beslemek istemiyorum yoruyor beni bilmem ki nasıl olucak artık hayatım
kimler burda limon reddmars turkuaz bi sey vardi amerikadan, beyza. Asli naptin kiza :)))
Kızlar geçen annem birinden bahsetmisti. Simdi beni eklemiş. Ne yapayim.emri vaki gibi. Aileler isin icine girince hos olmuyor.
bazen burada beraber karamsarlığın dibine vuruyoruz,o ayrı
ben normalde depresif değildim lakin yaşlandıkça böle manyak bişi oldum. ya annem bile evlenmemi istiyo. şu sıralar arkadaların düğünleri bebişleri üst üse geldi hatun üzülüyo ya(
Öyle olur mu ya.adam ne der. Duyarlar.ekle bence ama ailelerin normal görüştüğümüzden bile haberi olmasın diye rica et çocuğa da...
başın sağ olsun inş bundan sonra her şey çok güzel olur
konuş gitsin ya. aile olarak bilinen daha iyyidir kuzum yamuk yapmaz en azından evlilik niyetiyle gelir
Öyle olur mu ya.adam ne der. Duyarlar.
Ben korkarim evlilikten. Bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?