30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tamam niyeti ciddidir anladık ama daha görmeden bilmeden istemeye geleceğiz de ne demek oluyor, ne cesaret söylüyorlar bir de.

tamam niyeti ciddidir anladık ama daha görmeden bilmeden istemeye geleceğiz de ne demek oluyor, ne cesaret söylüyorlar bir de.

annemde dünden razı. valla başka zaman olsa evde fırtına esmişti. ya da esmesi yakındır. beni tanımıyorlar dahaaa. deli yanımı görmesinler. kaçacak delik ararlar. ben iyi davranırım kırmamak için ama tepemi attırırlarsa kırmızı görmüş boğa gibi olurum

istemiyorum de o zaman canım,zorla değil ya

bende öyle düşünüyorum canım. esmerden bişey çıkmaz :/ bana sarışın adam lazım istediğim gibi biri çıkmıyor ya.

kıs sen çok güldürdün beni. sanki bizim karşımıza çıkdıda bir tek sana çıkmıyor.
hepimiz aynı durumdayız malesef
aslıııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
kıs sen çok güldürdün beni. sanki bizim karşımıza çıkdıda bir tek sana çıkmıyor.
hepimiz aynı durumdayız malesef
aslıııııııııııııııııııı

ben de uyuklar pozisyondayım canım,oysa film izlemeyi düşünüyordum ama halim yok

yoğundu,yorgunum canım,iyi olmaya çalışıyorum. sen nasılsın. olabilir evet

valla ben sersem gibiyim böyle tuhafım.
uyku uyanıklık arasındayım hala.
yeni yemek yedim az evvel. şimdi mısır patlatıyorum. çay filan yaparım bide.
öyle ya içimden bişi yapasım gelmiyor yapacakda bir sürü şey var.. işim var.. dışarda halletmem gereken.

aslııııııııı keşkem yakın olaydın ya, bunu nedense sık sık iç güdüsel istiyorum he.
ben seni sevdim galiba

stresten oluyor uyku hali... evde mısır yok, canım çekti, yarın alayım bari
bu bir itiraf mı teşekkürler canım,gönüller bir olsun

stresten oluyor uyku hali... evde mısır yok, canım çekti, yarın alayım bari
bu bir itiraf mı teşekkürler canım,gönüller bir olsun

yakın olsan mesela gelirdin mısır çay keyfi yapardık.
kıs uzun zaman oldu biz senle tanışalı.
çokda şey paylaştık. ondan herhal :44::13:

diğer topikte sevgililer günü için aldığı hediyeleri söylüyor,neyseki bizim öyle bir telaşımız yok

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bizde bişi olmayınca unutmuşum sevgililer gününü

ne almış merak ettim dur bakam
offf offf offf biz kukuma kuşu olcaz sevgililer gününde yine

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bizde bişi olmayınca unutmuşum sevgililer gününü

ne almış merak ettim dur bakam
offf offf offf biz kukuma kuşu olcaz sevgililer gününde yine

deri cüzdan ve kemer almış. biz evde oluruz,cuma günü iş çıkışı sevgililer el ele göz göze olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…