- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.961
bencede bende öyle düşünüyorum. onların ikisi de olmaz. bu adam istemeye gelmek istiyormuş. baktım iyice sapıttılar. sildim isteği. saçmaladılar iyice. korkarım ben :18: beni tanımıyolar daha yuhhhhhhhhhhhhhh.
tamam niyeti ciddidir anladık ama daha görmeden bilmeden istemeye geleceğiz de ne demek oluyor, ne cesaret söylüyorlar bir de.
annemde dünden razı. valla başka zaman olsa evde fırtına esmişti. ya da esmesi yakındır. beni tanımıyorlar dahaaa. deli yanımı görmesinler. kaçacak delik ararlar. ben iyi davranırım kırmamak için ama tepemi attırırlarsa kırmızı görmüş boğa gibi olurum
turkuazzzzzzzzz, tuğçeeeeeeeee nerelerdesiniz
sildim arkadaşlık isteğini. esmer adam mesaja bu gün cevap verdi. ama çok soğuktu. bilmiyorum neden ? pek havalı ukala bir tipe benziyor.
uyudum biraz ya uykusuz ve yorgunum.
geldim bebem geldim
redmars esmeri bırak, yenisine kollarını aç
bende öyle düşünüyorum canım. esmerden bişey çıkmaz :/ bana sarışın adam lazımistediğim gibi biri çıkmıyor ya.
kıs sen çok güldürdün beni. sanki bizim karşımıza çıkdıda bir tek sana çıkmıyor.
hepimiz aynı durumdayız malesef
aslıııııııııııııııııııı
ben de uyuklar pozisyondayım canım,oysa film izlemeyi düşünüyordum ama halim yok
naptın nasıl geçti günün?
keyifler nasdıl gerçek anlamda?
tuğçe kuaförden sonra kocasının yanına giti herhalde?
yoğundu,yorgunum canım,iyi olmaya çalışıyorum. sen nasılsın. olabilir evet
valla ben sersem gibiyim böyle tuhafım.
uyku uyanıklık arasındayım hala.
yeni yemek yedim az evvel. şimdi mısır patlatıyorum. çay filan yaparım bide.
öyle ya içimden bişi yapasım gelmiyor yapacakda bir sürü şey var.. işim var.. dışarda halletmem gereken.
aslııııııııı keşkem yakın olaydın ya, bunu nedense sık sık iç güdüsel istiyorum he.
ben seni sevdim galiba
stresten oluyor uyku hali... evde mısır yok, canım çekti, yarın alayım bari
bu bir itiraf mıteşekkürler canım,gönüller bir olsun
yakın olsan mesela gelirdin mısır çay keyfi yapardık.
kıs uzun zaman oldu biz senle tanışalı.
çokda şey paylaştık. ondan herhal:44::13:
şiştt ...... şişttt.......
tuğçe nerde kaldı yavvvvv
diğer topikte sevgililer günü için aldığı hediyeleri söylüyor,neyseki bizim öyle bir telaşımız yok
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bizde bişi olmayınca unutmuşum sevgililer gününü
ne almış merak ettim dur bakam
offf offf offf biz kukuma kuşu olcaz sevgililer gününde yine
deri cüzdan ve kemer almış.biz evde oluruz,cuma günü iş çıkışı sevgililer el ele göz göze olacak
diğer topikte sevgililer günü için aldığı hediyeleri söylüyor,neyseki bizim öyle bir telaşımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?