30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlarrr bu akşam kuzenle canlı müziğe gittik

sonra kafamı bi çevirdim masada çok tatlı bişigördüm ya. kalbim pır pır pır oldu ya

sonra masasına bi baktım dersaneden yıllar öncesinden arkadaşıma benzeyen bir çocuk var o mu değil mi diye bakıyordum. arkadaşımmış geldi yanıma konuşuk falan. tabi benim aklım masasındaki çocukta

onlar kalktılar geç oldu bizde kalkıyorduk kasada konultuk falan çocukla hafif tanıştım

sonra çıktık 2 ayrı kapısı var farklı kapılardan çıktık tekrar denk geldik falan

eve gelince arkadaş yazdı yarın işin yoksa gel otururuz falan dedi

öle anlatmak istedim

bu kadar çabuk mu oldu her şey yani:44: masadaki çocuktan çok senin eski arkadaş göz koymuş olmasın sana

bu kadar çabuk mu oldu her şey yani:44: masadaki çocuktan çok senin eski arkadaş göz koymuş olmasın sana

işe çokta çabuk olmaz 8:40 dan 10 a j-kadar olan süreç

yok ya o taze nişanlı

arkadaşı sevmem çok ekstra samimidir az mesafeli ol dimi ya

çocuğun hatrına katlandım

arkadaşa dedim ki ya aramızda kalsın ama arkadaşın hoşmuş dedim

o yorumda bulundu mu dedim hoş dedi dedi

sen de fenasın bacım saatlerce kesiştin demek ki çocukla,ilk görüşte aşk desene,hayırlı olsun şimdiden,bize de mutluluklar dilemek düşer,seni de kaybettik

Son düzenleme:

aaaaa yarın tabiki işin yok yok dime bak sonra ay evlenemedik filan deme
bak kısmtin nerden geleceği belli olmuyor işte...
yarın git git napcan evde

bana mı dedin hemşerim

sana dedim yavrumm
şiştttttt bebemmm

aslı bu topikde herkes evlenir giderde senlen ben başbaşa kalır gibi

o kadar mı vahim görünüyor durum

sen de fenasın bacım saatlerce kesiştin demek ki çocukla,ilk görüşte aşk desene,hayırlı olsun şimdiden,bize de mutluluklar dilemek düşer,seni de kaybettik

yok ya kesişemedim çocukla bi amca vardı o kadar gencin arasında çocukla bir kere bile göz göze gelemedim

ya hayatımda birini istemiyorum şimdilik ama 2 tavla oynamaktan da zarar gelmez zannımca.

eski arkadaşa da tahammül edicem artık.

tavla oynamakla başlar bu işler iyi ki kesişememişsiniz,bir de kesişseydiniz vay halinize

Son düzenleme:
biri olacaksa işi gücü her şeyi tam olsun kpss beklemk yorucu. bu çocukta kpssye hazılranıyor o süreçlerde zaten olacağı varsa da olmuyor. o niyetle görüşmicem sadece kafa dağıtma amaçlı

amannnn işin ucunda beğendiğin adam varsa her yolk mubahtır
arkadaşıda hoş gör
tavla oynarken tavla tavla beni tavla der zarı sallıyıverirsin

biri olacaksa işi gücü her şeyi tam olsun kpss beklemk yorucu. bu çocukta kpssye hazılranıyor o süreçlerde zaten olacağı varsa da olmuyor. o niyetle görüşmicem sadece kafa dağıtma amaçlı

böle başlanan arkadaşlıklardan ne oluyorsa oluyor tecrübe ile sabit
aman vazgeçir adamı kpss den sonra sevgili ol
zaten bir halt yok olma olma de.. başka iş yapsın

amannnn işin ucunda beğendiğin adam varsa her yolk mubahtır
arkadaşıda hoş gör
tavla oynarken tavla tavla beni tavla der zarı sallıyıverirsin

ya heycan yok frlax olıcam normal olucam

amca da mı onların masadaydı,değilse bir daha görmezsin sorun yok,ne sanarsa sansın

yok değildi ön masadaydı ya

böle başlanan arkadaşlıklardan ne oluyorsa oluyor tecrübe ile sabit
aman vazgeçir adamı kpss den sonra sevgili ol
zaten bir halt yok olma olma de.. başka iş yapsın

ya bakalım yarın masade neler dönecek offf heycan batsı ya

böyle şeylerden o kadar uzağım ki

eminim öyle olur

ya aslıcan çocuk karanlıkta beğenniş olabilir ama aydınlıktaorkup kaçacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…