- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.981
sildim arkadaşlık isteğini. esmer adam mesaja bu gün cevap verdi. ama çok soğuktu. bilmiyorum neden ? pek havalı ukala bir tipe benziyor.
bebem böle günlerde çımmıyom dışarı filan psikolom bozluyor
kızlarrr bu akşam kuzenle canlı müziğe gittik
sonra kafamı bi çevirdim masada çok tatlı bişigördüm ya. kalbim pır pır pır oldu ya
sonra masasına bi baktım dersaneden yıllar öncesinden arkadaşıma benzeyen bir çocuk var o mu değil mi diye bakıyordum. arkadaşımmış geldi yanıma konuşuk falan. tabi benim aklım masasındaki çocukta
onlar kalktılar geç oldu bizde kalkıyorduk kasada konultuk falan çocukla hafif tanıştım
sonra çıktık 2 ayrı kapısı var farklı kapılardan çıktık tekrar denk geldik falan
eve gelince arkadaş yazdı yarın işin yoksa gel otururuz falan dedi
öle anlatmak istedim
bu kadar çabuk mu oldu her şey yani:44:masadaki çocuktan çok senin eski arkadaş göz koymuş olmasın sana
işe çokta çabuk olmaz 8:40 dan 10 a j-kadar olan süreç
yok ya o taze nişanlı
arkadaşı sevmem çok ekstra samimidir az mesafeli ol dimi ya
çocuğun hatrına katlandım
arkadaşa dedim ki ya aramızda kalsın ama arkadaşın hoşmuş dedim
o yorumda bulundu mu dedim hoş dedi dedi
kızlarrr bu akşam kuzenle canlı müziğe gittik
sonra kafamı bi çevirdim masada çok tatlı bişigördüm ya. kalbim pır pır pır oldu ya
sonra masasına bi baktım dersaneden yıllar öncesinden arkadaşıma benzeyen bir çocuk var o mu değil mi diye bakıyordum. arkadaşımmış geldi yanıma konuşuk falan. tabi benim aklım masasındaki çocukta
onlar kalktılar geç oldu bizde kalkıyorduk kasada konultuk falan çocukla hafif tanıştım
sonra çıktık 2 ayrı kapısı var farklı kapılardan çıktık tekrar denk geldik falan
eve gelince arkadaş yazdı yarın işin yoksa gel otururuz falan dedi
öle anlatmak istedim
bana mı dedin hemşerim
aaaaa yarın tabiki işin yokyok dime bak sonra ay evlenemedik filan deme
bak kısmtin nerden geleceği belli olmuyor işte...
yarın git git napcan evde
sana dedim yavrumm
şiştttttt bebemmm
aslı bu topikde herkes evlenir giderde senlen ben başbaşa kalır gibi
sen de fenasın bacımsaatlerce kesiştin demek ki çocukla,ilk görüşte aşk desene,hayırlı olsun şimdiden,bize de mutluluklar dilemek düşer,seni de kaybettik
aaaaa yarın tabiki işin yokyok dime bak sonra ay evlenemedik filan deme
bak kısmtin nerden geleceği belli olmuyor işte...
yarın git git napcan evde
sana dedim yavrumm
şiştttttt bebemmm
aslı bu topikde herkes evlenir giderde senlen ben başbaşa kalır gibi
o kadar mı vahim görünüyor durum
yok ya kesişemedim çocukla bi amca vardıo kadar gencin arasında çocukla bir kere bile göz göze gelemedim
ya hayatımda birini istemiyorum şimdilik ama 2 tavla oynamaktan da zarar gelmez zannımca.
eski arkadaşa da tahammül edicem artık.
yok ya kesişemedim çocukla bi amca vardıo kadar gencin arasında çocukla bir kere bile göz göze gelemedim
ya hayatımda birini istemiyorum şimdilik ama 2 tavla oynamaktan da zarar gelmez zannımca.
eski arkadaşa da tahammül edicem artık.
tavla oynamakla başlar bu işleriyi ki kesişememişsiniz,bir de kesişseydiniz vay halinize
dururmumuz desem
kıs senle bana hiç kısmet yok ne olcak halimiz pondan vahim yane
netcezzz
ya ben kesim de daha çok öndeki amcayla göz göze geldimamca kendisine asıldığımı düşünüyor olabilir
biri olacaksa işi gücü her şeyi tam olsun kpss beklemk yorucu. bu çocukta kpssye hazılranıyor o süreçlerde zaten olacağı varsa da olmuyor. o niyetle görüşmicem sadece kafa dağıtma amaçlı
biri olacaksa işi gücü her şeyi tam olsun kpss beklemk yorucu. bu çocukta kpssye hazılranıyor o süreçlerde zaten olacağı varsa da olmuyor. o niyetle görüşmicem sadece kafa dağıtma amaçlı
amannnn işin ucunda beğendiğin adam varsa her yolk mubahtır
arkadaşıda hoş gör
tavla oynarken tavla tavla beni tavla der zarı sallıyıverirsin
amca da mı onların masadaydı,değilse bir daha görmezsin sorun yok,ne sanarsa sansın
böle başlanan arkadaşlıklardan ne oluyorsa oluyor tecrübe ile sabit
aman vazgeçir adamı kpss den sonra sevgili ol
zaten bir halt yok olma olma de.. başka iş yapsın
eminim öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?