30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

turkuazım cok şükür wifi ıcat edilmiş buradada:)
otobuste bakıyorum sızlere..
cekılıyorum canım bakarsın..
pazartesi akşam dönücem.

heee ölemi ne güzel
ay gezin bol bol.
ohhh sefan olsun. stres at yorulmuştun zaten.
devamıda olsun inş.
öptüm kuzumm

doğru diyorsun. haticeye değilde neticeye bakmak lazım. adamın ekleme isteğini silmedim. ne yapayım? ben istemiyorum. beğenmedim.

ben de senin gibi fotoğrafını beğenmeyince direkt eliyorum ama kanlı canlı görmeden,sesini duymadan sadece fotoğrafla yargılamak haksızlık oluyor sanırım...

ben de senin gibi fotoğrafını beğenmeyince direkt eliyorum ama kanlı canlı görmeden,sesini duymadan sadece fotoğrafla yargılamak haksızlık oluyor sanırım...

fotoğraftan az çok belli oluyor. bi de yaşı büyük gibi. 30 üstü sanki. bana yakın yaşta olsun isterim. 30 u geçmesin.

canım cok tskederım guzel sozlerın ıcın..arada sana yazsam ne guzel bı tarzın var bana ıyı geldı gecen msjda oyleydı..olumlu bı yaklasımın var benımse hep bı karamsarlık..umarım dedıgın gıbı cabuk unuturum..zaten baskada carem yok...

Davetime icap ettiğin için teşekkür ederim.
Kendini tanıtsana.

Evet NARÇİÇEK, hepimizin yaş itibariyle bir hikayesi var.

ben tskederım davet ettıgınız ıcın..onlısans mezunu ıssız asksız bu ara bıraz hayata kusmus 30 yasında olanlardanım desem yeterlı gelır mı....

bu yas durumunu 30 da durdurabılseydık keske bundan sonrasında evlılık ıcın bıraz zor mu oluyo ne...

bence ne o , ne diğeri, başka aşklara yelken aç sen

bencede bende öyle düşünüyorum. onların ikisi de olmaz. bu adam istemeye gelmek istiyormuş. baktım iyice sapıttılar. sildim isteği. saçmaladılar iyice. korkarım ben :18: beni tanımıyolar daha yuhhhhhhhhhhhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…