- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.061
ya o şekil çok kız erkek var başkalarıyla görüşüp el alında temiz düzgün birisi olsun diye
senden nası bir yardım isityor kine. salla ya uyuz şey
herkese iyi geceler,saat çok geç olmuş.
relaxlık en güzeli yabunun başına işle ilgili bir durum geldi.
bende duymuştum bunu.
sanırım süreci bana danışacak filan ne bilem aman yaaa.
boşver kuzum herkes ettiğini bulur.
bana asla boş değildi ani bunu şimdi bende duygu kalmayınca daha net anladım.
ama beni o anlamda kaybetti.
zaten şimdi arıcak konuşcam sonra bir daha ne ben onu ne o beni görür.
yani benim öle hadi görüşelim modum yok.boşver limonum hem şimdi ben de bişi kalmayaınca rahat rahat davranıyom ölemi anlar bölemi anlar derdim yok.
şimdi o düşünsün ölemi blemi diye ben relaxxx oldum ektstra relaxx
kıs valla iş ile ilgili benim yola göstercek birine ihtiyacım var.
durumu biliyorsun ya
türbeye gittim dün, kitabımı bitirdim filan o iyi geldi.
yarın inş sabah erken kendimi kaldırıp toplarsam işim çok dışarı çıkcam ve yine türbeye gidesim var.
bakalım kısmet..
inş hayılrısı ile zor zamanları hemencicik atlatayım da.. gerisi gelir zamanla.
bugün nedense birkaç sene içinde evlencem hissiyatım var nasıl inandırdıysam kendimi.
evde nerde bulcam beni beyaz atlım
bencede valla fazla. sen bir ara dedinki zor biri filan.
eee napcan zor biri ile ömür mü geçer.. herkes ilk ile evlenmiyor ya.
onla ilişki tecrübesi edindin emin ol yenisinde daha başarılı davranırsın.
kıs bu adam 1 senedir var, varla ok arasında filan. maddiyatı filan süper çevresi gani gani kadın dolu..
neyse işin özüyle denk değiliz ama benden de hiç elini çekmşyor. herhalde kenarda dursun modu.
adama gerçekten duygum yok yane.. yok bence. msj görünce öle sevinmedim..
onun konuşacağı mevzuyuda az çok biliyorum. yardım isteyecek gene.
hee hakediyormu yardımı haketmiyor ama insanlık bende kalsın. zaten de beklenti içinde olmayınca hayat daha basit.
aman bana hayırlı insan çıksın yaaa, uğraşamam dengesiz ile.
aslııııııııı
yarın fatşh harbiyeyi izle aslının başına geleni gör
kızzz aslı napcaz biz kızzzzz
gönül öyle ister de,sonuç ne olur bilmiyoruz
ben de senin gibi fotoğrafını beğenmeyince direkt eliyorum ama kanlı canlı görmeden,sesini duymadan sadece fotoğrafla yargılamak haksızlık oluyor sanırım...
Limon hadi hayırlısı. Senin arkadaş seni beğenmiş. Arayı sıcak tutmak istiyor. Görüşün kaynaşınkızlarrr bu akşam kuzenle canlı müziğe gittik
sonra kafamı bi çevirdim masada çok tatlı bişigördüm ya. kalbim pır pır pır oldu ya
sonra masasına bi baktım dersaneden yıllar öncesinden arkadaşıma benzeyen bir çocuk var o mu değil mi diye bakıyordum. arkadaşımmış geldi yanıma konuşuk falan. tabi benim aklım masasındaki çocukta
onlar kalktılar geç oldu bizde kalkıyorduk kasada konultuk falan çocukla hafif tanıştım
sonra çıktık 2 ayrı kapısı var farklı kapılardan çıktık tekrar denk geldik falan
eve gelince arkadaş yazdı yarın işin yoksa gel otururuz falan dedi
öle anlatmak istedim
Limon hadi hayırlısı. Senin arkadaş seni beğenmiş. Arayı sıcak tutmak istiyor. Görüşün kaynaşın
Dün beni ekleyen adam gıcık etti. Ben görüşmek istemiyorum dedim. Aileler arayiciligi ile goruscez korkmayın dedi. Ben Hayır dedikçe mesaj mesaj üstüne. Bu ne ya. En son açık açık konuştum. Daha da yazmayın hoş olmuyor.benim ailem kararima saygı gösterir. Görüşmek istemiyorum.daha da cevap vermiycem dedim. Bunları yazarken eski gunler aklıma geldi. Geçen seneki ruh halime döndürdü. Ben geçmişi hatırlamak istemiyorum.
Dün beni ekleyen adam gıcık etti. Ben görüşmek istemiyorum dedim. Aileler arayiciligi ile goruscez korkmayın dedi. Ben Hayır dedikçe mesaj mesaj üstüne. Bu ne ya. En son açık açık konuştum. Daha da yazmayın hoş olmuyor.benim ailem kararima saygı gösterir. Görüşmek istemiyorum.daha da cevap vermiycem dedim. Bunları yazarken eski gunler aklıma geldi. Geçen seneki ruh halime döndürdü. Ben geçmişi hatırlamak istemiyorum.
Anladigim kadariyla faceden falan ekledi belki resmini girdun hosuna gitmedi olabilir.aileler demissin ornegin benm gicik oldugum akrabalarim var evde kaldi bile diyen bna birini bulmya calisti delirdim resmen eksik olsun gerek yok.yasim 31 evde kalmis gibi hissetmiyorum zorla moralimi bozuyorlar.Dün beni ekleyen adam gıcık etti. Ben görüşmek istemiyorum dedim. Aileler arayiciligi ile goruscez korkmayın dedi. Ben Hayır dedikçe mesaj mesaj üstüne. Bu ne ya. En son açık açık konuştum. Daha da yazmayın hoş olmuyor.benim ailem kararima saygı gösterir. Görüşmek istemiyorum.daha da cevap vermiycem dedim. Bunları yazarken eski gunler aklıma geldi. Geçen seneki ruh halime döndürdü. Ben geçmişi hatırlamak istemiyorum.
ben ücretli yaptırcam da vereceğime değer mi merak içindeyim.
laf arasına giriyorum da kızlar bir yaştan sonra safii güzellik para etmiyor gerçekten.
bir laf var ya hani : " erkek güzel bulduğu kadına aşık olur; kadın ise sevdiği adamı yakışıklı bulur." diye o misal oluyor inanın.
bana niye olumsuz yorum yaptın ki ya
kaç lira peki. geçen yıl 100-200TL arasıydı galiba...
Benide faceden eklemisti akrabam yapiyor biliyorum.beni gorseniz 23 anca dersiniz minyonum zaten bakarim kendime dunya guzeli degil hic kimse.ama adamin resmini gorunce hepten kan beynime toplandi killi gobekli yasla bir canavara benziyor.birde denizde cekilmis migdem bulandi resmen.herkez dengi dengine.netten bulunacaksa ben kendim bulurum dedim de sinirle konu actim gormussunuzdur.yasim ilerledikce herkez laf eder oldu sanki ekmek istiyorum bu insanlardan.
ohh maşallah hanımlar kaynatmışlar, gündüz biz de kimsesizz
günaydınlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?