- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.081
geldik işte
hadi yaaa yok vazgeçtim aslıı
sormadım ben açıkçası:26: ama çokmuş vazgeçtimm
sen yine de danış, yerine göre değişiyor...
aynı fikirdeyim canım. dünya güzeli değilim. ama bu tür işlere başkalarının burnunu sokması hiç hoşuma gitmez. hele de ailemin yönlendirmesi olması. ben beğenirim. evlenmek isterim o ayrı konu. adamı görmeden tanıştıralım demeleri çok saçma. dün kan beynime öyle sıçradı ki. annemden imaları duyunca. istemeler bilmem neler. daha kızını tanımamış anammm.
evet soracağım bir.güzel olur diye düşünüyorumferahlasın cildim.
sonra vıcıt kremi alacağım.
hoşgeldinkızlar bir konudan bahsediyorlardı müdahil olmak istemedim, öncesini bilmediğim için.:80:
vücudu şımartmak lazım arada
hoşbulduk.limon dün cafede tesadüf eski arkadaşını gördü,arkadaşının masasındaki çocuğu beğendi,çocuk da limonu beğenmiş,bugün görüşecekler.ama limon ben hala eski sevgilimi seviyorum diyor...
selamm kizlar bu konuyu gördün 30 yas bekar kizlar kandinlar desek daha iyi cookkkkk enteressant buldum bu konuyu
kimin aklina geldi
hoşgeldin sevgi.meleğimiz de gelmiş sanırım.
Olumsuz yorum yapmadım ki,leb demeden leblebiyi anlarız biz dedim
evet daş bebekben miyim o
hoşbulduk.limon dün cafede tesadüf eski arkadaşını gördü,arkadaşının masasındaki çocuğu beğendi,çocuk da limonu beğenmiş,bugün görüşecekler.ama limon ben hala eski sevgilimi seviyorum diyor...
**kesinlikle ,bu ara bakımsız kaldım.aslında beni bi hamam paklar.
*** hayırlısı olsun da eskiye umut var mı ki:26: bazen silip atmak ,geriye bakmamak en güzelidir.
kolay çıkmaz genelde insanın içinden.ama ben karar vermişsem geri dönüşüm olmuyor özel ilişkilerde.
Evet canım bir bakıyım sizlere dedim.
Nasılsın canım?
beğenilerde kırmızı görünüyo bebişim
evet daş bebek
görüşmicem ya vazgeçtim
hiç bilmiyorum canım aman ya düşünmüyorum bi süre sevgilisiz takılayım
beğenilerde kırmızı görünüyo bebişim
evet daş bebek
görüşmicem ya vazgeçtim
hiç bilmiyorum canım aman ya düşünmüyorum bi süre sevgilisiz takılayım
tamam hatırladım,sen kendine maymun diye birkaç kez dersen,ben de olumsuz beğeni yaparım tabibak ben de kurbağa moduna geçtim
dün bunları anlatırken heyecanlıydın,bir de pek sevmediğin arkadaşına arkadaşın hoşmuş,o da benim için bir şey dedi mi diye ilk karşılaşmada sorma cesareti gösterdiğine,evde facebooktan araştırdığına göre boş değilsin bence.bir de eskisi bitince hemen erkek arkadaşım yok,nasıl bulacağım şeklinde konuşmalara girmiştin,yasını burada paylaşmamıştın,daha çok yalnızlıktan şikayetçiydin bence... o yüzden bu çocuğa şans ver derim,içine sinmeyen nokta sadece KPSSye hazırlanıyor olması bence,iyi çalışırsa bu yıl girer o da işe...
aslıcım sen hiç ikizler burcu arkadaşın oldu mubendengesiz bir insanım ya bi anda gaza gelip 2 dk sonra aykalarım yere basıyor. dün heycan yapım diye bile oturup ağladım yani bilmiyorum. bastırmaya çalışıyorum kafam her şey çok karışık. bi taraftan çevre aile yaş baskısı offf bunaldım sanırsam ben biraz dışarı çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?