30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

onlar ailesini bildiğinden o kadar güveniyor ve olmasını istiyorlardır ama önemli olan senin fikrin,duyguların...belli ki sen kendin bulup tanımak istiyorsun,o zaman annene söyle,bir daha aracı olmasınlar...

hoşgeldin kızlar bir konudan bahsediyorlardı müdahil olmak istemedim, öncesini bilmediğim için.:80:

hoşbulduk. limon dün cafede tesadüf eski arkadaşını gördü,arkadaşının masasındaki çocuğu beğendi,çocuk da limonu beğenmiş,bugün görüşecekler.ama limon ben hala eski sevgilimi seviyorum diyor...

vücudu şımartmak lazım arada

**kesinlikle ,bu ara bakımsız kaldım.aslında beni bi hamam paklar.

*** hayırlısı olsun da eskiye umut var mı ki:26: bazen silip atmak ,geriye bakmamak en güzelidir.
kolay çıkmaz genelde insanın içinden.ama ben karar vermişsem geri dönüşüm olmuyor özel ilişkilerde.

bende katilmak isterim sohbetinize, ah untutmadan bende otusuna girdim we bekarim
ama sikayetci degilim daha (annem bes sene sonra görürüz diyor ama :)

Olumsuz yorum yapmadım ki,leb demeden leblebiyi anlarız biz dedim

beğenilerde kırmızı görünüyo bebişim
evet daş bebek

görüşmicem ya vazgeçtim

hiç bilmiyorum canım aman ya düşünmüyorum bi süre sevgilisiz takılayım

beğenilerde kırmızı görünüyo bebişim

evet daş bebek

görüşmicem ya vazgeçtim

hiç bilmiyorum canım aman ya düşünmüyorum bi süre sevgilisiz takılayım

tamam hatırladım,sen kendine maymun diye birkaç kez dersen,ben de olumsuz beğeni yaparım tabi bak ben de kurbağa moduna geçtim
dün bunları anlatırken heyecanlıydın,bir de pek sevmediğin arkadaşına arkadaşın hoşmuş,o da benim için bir şey dedi mi diye ilk karşılaşmada sorma cesareti gösterdiğine,evde facebooktan araştırdığına göre boş değilsin bence.bir de eskisi bitince hemen erkek arkadaşım yok,nasıl bulacağım şeklinde konuşmalara girmiştin,yasını burada paylaşmamıştın,daha çok yalnızlıktan şikayetçiydin bence... o yüzden bu çocuğa şans ver derim,içine sinmeyen nokta sadece KPSSye hazırlanıyor olması bence,iyi çalışırsa bu yıl girer o da işe...

aslıcım sen hiç ikizler burcu arkadaşın oldu mu bendengesiz bir insanım ya bi anda gaza gelip 2 dk sonra aykalarım yere basıyor. dün heycan yapım diye bile oturup ağladım yani bilmiyorum. bastırmaya çalışıyorum kafam her şey çok karışık. bi taraftan çevre aile yaş baskısı offf bunaldım sanırsam ben biraz dışarı çıkayım

evet varbiraz yürüyüş yap hava al canım,sen memlekete mi gitmiştin,yarın tatil bitiyor... bence çocukla otur görüş biraz,baktın iyi vakit geçiriyorsun ve anlaşabiliyorsunuz,görüşmeye devam edersin,yok hoşuna mı gitmedi,o zaman bir daha görüşmezsin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…