30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Memleketimde çalışıyorum canım. Şu var 3 aydır ağlamaktan yoruldum ram her şey yoluna girdi drtkrn ben ciddi adımlat beklerken bitmesi o kadar koydu ki. 3 yılımı çöpe atmak çık ağr ya. Hayırlısını istiyorum

hoşgeldiniz,şu sıra topiğe rağbet çok
kendinizi tanıtabilirsiniz isterseniz.

hoşbulduk : ))

memnuniyetle

karyatid ben : )) eski üyeyim uzun zaman yoktum, o vakit de bekardım hala bekarım :))
biraz daha olgunlaştım, daha sakin ve tahammül kertesi yüksek bir insan oldum.
uzun lafın kısası yaşlanıyorum : ))) ehehheheheheh : )

verilen o kadar emek,sevgi ve sabır var,karşılığını almak ister insan tabi. bitme sebebinde sen kendini daha çok suçluyorsun oysa:44:

sizi hatırlıyorum, zamanla insan olgunlaşıp,sabırla beklemeyi öğrenıyor evet. zaman zaman da umutsuzluğa düşmesek iyi olacak...

sizi hatırlıyorum, zamanla insan olgunlaşıp,sabırla beklemeyi öğrenıyor evet. zaman zaman da umutsuzluğa düşmesek iyi olacak...

evet, çok haklısın zaman da olgunlaşmamızın ateşi : ), bu arada umutsuzluğa düşmeyi bir kenara bırak tamamen vazgeçtim. Bu iş olmayınca olmuyor, zorlamak da bilakis hataya düşürüyor, o yüzden oluruna bıraktım düşünmüyorum : ))

düşünmemek,akışına bırakmak en iyisi dediğiniz gibi,yoksa düşünmekle,zorlamakla bir yere varılmıyor... ama umudu da korumak lazım,hayırlısı olsun.

Annemle sorunum yok o konuarda ve baska konularda.babamla sorunlar var ama bu konularda degil.o akrabalariyla herseyi konusur anlatir.akrabalari paraci hrrseye burnunu sokar cinste.allah bizede gulecek ins.sende kendin biri karsina cikinca tani muhakkak belki aradiini bulursun herkezin cenesi kpanir.resmini gorunce begenmessem bende tanismaya gitmem hic kimse mukemmel degil ama herkesin kafasinda yatan bir guzel bir yaksikli modeli var bu sadece tipde degil huy suy vs vs

selamlar kızlar

arkadaş aradı işim var diye gitmedim. başka arkadaşlarla kız kıza takıldım geldim

Epey ilerlemiş sayfalar gittin mi merak ettim yazdıysan ilerki sayfaları okuyamadım daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…