- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.101
merhabalar 2014 yılına da bekar başlamış olarak aranıza katılabilir miyim ?
evet varbiraz yürüyüş yap hava al canım,sen memlekete mi gitmiştin,yarın tatil bitiyor... bence çocukla otur görüş biraz,baktın iyi vakit geçiriyorsun ve anlaşabiliyorsunuz,görüşmeye devam edersin,yok hoşuna mı gitmedi,o zaman bir daha görüşmezsin olur biter
hoşgeldiniz,şu sıra topiğe rağbet çok
kendinizi tanıtabilirsiniz isterseniz.
Memleketimde çalışıyorum canım. Şu var 3 aydır ağlamaktan yoruldum ram her şey yoluna girdi drtkrn ben ciddi adımlat beklerken bitmesi o kadar koydu ki. 3 yılımı çöpe atmak çık ağr ya. Hayırlısını istiyorum
hoşbulduk : ))
memnuniyetle
karyatid ben : )) eski üyeyim uzun zaman yoktum, o vakit de bekardım hala bekarım :))
biraz daha olgunlaştım, daha sakin ve tahammül kertesi yüksek bir insan oldum.
uzun lafın kısası yaşlanıyorum : ))) ehehheheheheh : )
sizi hatırlıyorum, zamanla insan olgunlaşıp,sabırla beklemeyi öğrenıyor evet. zaman zaman da umutsuzluğa düşmesek iyi olacak...
evet, çok haklısın zaman da olgunlaşmamızın ateşi : ), bu arada umutsuzluğa düşmeyi bir kenara bırak tamamen vazgeçtim. Bu iş olmayınca olmuyor, zorlamak da bilakis hataya düşürüyor, o yüzden oluruna bıraktım düşünmüyorum : ))
aynı fikirdeyim canım. dünya güzeli değilim. ama bu tür işlere başkalarının burnunu sokması hiç hoşuma gitmez. hele de ailemin yönlendirmesi olması. ben beğenirim. evlenmek isterim o ayrı konu. adamı görmeden tanıştıralım demeleri çok saçma. dün kan beynime öyle sıçradı ki. annemden imaları duyunca. istemeler bilmem neler. daha kızını tanımamış anammm.
Evet hoşmuş gerçekten:)bu arada herkesin kuşu farklı bir mesaj veriyor,fareyi üstüne getirip okuyun
Epey ilerlemiş sayfalar gittin mi merak ettim yazdıysan ilerki sayfaları okuyamadım daha:)kızlarrr bu akşam kuzenle canlı müziğe gittik
sonra kafamı bi çevirdim masada çok tatlı bişigördüm ya. kalbim pır pır pır oldu ya
sonra masasına bi baktım dersaneden yıllar öncesinden arkadaşıma benzeyen bir çocuk var o mu değil mi diye bakıyordum. arkadaşımmış geldi yanıma konuşuk falan. tabi benim aklım masasındaki çocukta
onlar kalktılar geç oldu bizde kalkıyorduk kasada konultuk falan çocukla hafif tanıştım
sonra çıktık 2 ayrı kapısı var farklı kapılardan çıktık tekrar denk geldik falan
eve gelince arkadaş yazdı yarın işin yoksa gel otururuz falan dedi
öle anlatmak istedim
Epey ilerlemiş sayfalar gittin mi merak ettim yazdıysan ilerki sayfaları okuyamadım daha:)
Hoş geldin aramıza:)merhabalar 2014 yılına da bekar başlamış olarak aranıza katılabilir miyim ?
gitmedim canımişim var başka plan yaptım dedim
Aaaaaaaaaaaaaa:104:
selamlar kızlar
arkadaş aradı işim var diye gitmedim. başka arkadaşlarla kız kıza takıldım geldim
nasıl huzurlu oluyorsan o şekilde davran
nasıl huzurlu oluyorsan o şekilde davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?