- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.281
ya yok böyle kalır ya :d geçende de bişiler umdum görüşmeye gitmedim
kürk mantolu yukarı gelsene ya tanışmak istiyorum seninle
o senin tercihin
o yıllardır yazmıyor canım,sadece tek mesaj yazmış
tamam güzel haberleri bekliyorum en kısa zamanda
kızlar şimdi bişi oldu ya üniden yüzeysel tanıdığım bi çocuk vardı bir iki muhabbetimiz ancaydı birlikte bir eğitime katılmıştık faceden eklemiş bugün. kabul etsem mi kine
ya bunun da siyasi görüşü ters bana bi iş çıkmaz.
ya en sevdiğim kiap adı da görüyorum gel yaz diyorum gelmiyoo(
inş canım ya olsada versem haber filan. inş hayırlı haberler olsun inş..
bu hafta valla kuaföre filan artık gitmem gerek.. ama içimden gelmiyor.
ekle tabii...
en azından yeni biri fikrine kendini yavaş yavaş alıştırmış olursun. bu olmazsa diğeri olur.
yani bilinç altına hayatına yeni biri almafikri işler zamanla.
kızlar ya böyle çok uyku yapmayan, ama düşüncelerden beni uzaklaştıracak bildiğiniz antideprasan var mı acaba?
yani düşünmekten geceleri uyuyamıyorum yaa.
Teşekkür ederim canım..bizim kızlara video gönderdim 14 subatla alakalı ... senin hikayenden de bahsettim tanışma yani..Hayırlısı ne ise hakkında o olsun canım.
inş canım ya olsada versem haber filan. inş hayırlı haberler olsun inş..
bu hafta valla kuaföre filan artık gitmem gerek.. ama içimden gelmiyor.
ekle tabii...
en azından yeni biri fikrine kendini yavaş yavaş alıştırmış olursun. bu olmazsa diğeri olur.
yani bilinç altına hayatına yeni biri almafikri işler zamanla.
kızlar ya böyle çok uyku yapmayan, ama düşüncelerden beni uzaklaştıracak bildiğiniz antideprasan var mı acaba?
yani düşünmekten geceleri uyuyamıyorum yaa.
ilaç yooookkkkk böyle ilaca mı başlanılırr. düşün uyuyama mulaka uyuyacaksın.
o kitap güzelmiş,ben de okumak istiyorum.yok yazmaz o
Canım gel aramızaaaaa
Sıhhatler olsun canım bıcı bıcı bende yapmak istiyorum ama yorgunum uyuycağım
valla psikiyatriste gitcem de gitmemek için işte kendim önerilen bişi alayaım diyorum. yoksa gitcem
hiç iyi hissetmiyorum kendimi
yani düşünmekden kendimi alamıyorum. bazen bişi yapıyorum sonra bir bakıyorum kendimi düşünceler içinde bulmuşum.
AYNI ben hatta çelme takmayı bile beceremem gibi geliyor.. ekle bence ..ya canım bak benim hayaımda boyunca aldığım eklif sayılıdır ya öyle dikkat falan çekmem. birinin dikkaini anca çelme akarsam çekerimama noluya ya bende anlamadım
Teşekkür ederim canım..bizim kızlara video gönderdim 14 subatla alakalı ... senin hikayenden de bahsettim tanışma yani..
canım ya ben çoğu ilaca inanmıyorum. yapılan araştırmalarda çoğu placebo etkisinden başka bir işe yaramıyor. tamolarak sıkıntını bilmiyorum ama gideceksen psikologa gi ve ilaç ne bilim beni korkutan bir kısım. adam akıllı psikolog bul olur mu ???
Neden yorgunsun canım?
geldimmm...
önce psikoloğa gitsen cnm olmazsa diğeri en son çare olsa..valla psikiyatriste gitcem de gitmemek için işte kendim önerilen bişi alayaım diyorum. yoksa gitcem
hiç iyi hissetmiyorum kendimi
yani düşünmekden kendimi alamıyorum. bazen bişi yapıyorum sonra bir bakıyorum kendimi düşünceler içinde bulmuşum.
Turkuaz canım kişisel gelişim uzmanı da olabilir psikolog ta..
Belki de terapiyle halleder işi.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım.
evet canım yine 14 subatgeliyor diye melenkoli yapıyorduk ta bende bir forumda okudum böyle bir hikaye var dedim senin tanışma hikayeni anlattım bildim kadarıyla işte:) biraz umut olsun diyelimarkadaşlarına mı bahsettin canım? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?