- 14 Ağustos 2011
- 28.830
- 4.556
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.261
Canım gel aramızaaaaaBen de bıcı bıcıya gidiyorum kızlar.
Gelicem tekrar aranıza.
ya bizim safirik müdür geldi napcez okulda bi araştır dedi de:)
milli eğitimdeki bir okul için ne gibi çalışma yapabiliriz ki ?
teşekkürler şimdiden
özel hayaında da inşallah mutluluğu yakalarsın
pek parlak değil cnm
değişik bir durum yok. aynı herşey..
olursa yazarım sana
tavsiyelerin icin tesekkurler tugce :) gercekten yardimci oldu, bakicam canim, kemer seviyor ve takiyor, yanina ya parfum ya cuzdan guzel bir kutu yaparim hos olur. Matras duymadim netten bakayim yarin
olur canim insallah, seneye meselaneyseki bizim öyle telaşlarımız yok,kolay gelsin
olur canim insallah, seneye meselasimdiden sen basla calismalara riske atmayalim :)
Canım gel aramızaaaaa
Sıhhatler olsun canım bıcı bıcı bende yapmak istiyorum ama yorgunum uyuycağım
Sağ ol tatlım şu anda bir sorun yok gibi :) yaşayıp görücez :)
Bahsettiğin konu içinse Risk analizinden bahsediyorsan; OSGB firmaları (- Ortak sağlık merkezi diye geçen - Yani iş sağlığı ve güvenliği Eğitimi veren kurumlardan) risk analizi yaptırmak için görüşebilirsiniz. ile yada Serbest okulda Fizik, Kimyager, biyolg olarak mezun olan öğretmenleriniz varsa Kurum olduğunuz için ya o öğretmenlerden biri yapacak yada dışardan bir kurumda çalışan Bir İSG uzmanı gelecek. Okul kurum olduğu için çok fazla bilmiyorum Net bilgiyi dur sana özelden bir şey gödereyim.
limon sevgilinden ayrildin, kismetlerin mi artti ne :) kabul et canim tanidigin biri sonucta.kızlar şimdi bişi oldu ya üniden yüzeysel tanıdığım bi çocuk vardı bir iki muhabbetimiz ancaydı birlikte bir eğitime katılmıştık faceden eklemiş bugün. kabul etsem mi kine
limon sevgilinden ayrildin, kismetlerin mi artti ne :) kabul et canim tanidigin biri sonucta.
kızlar şimdi bişi oldu ya üniden yüzeysel tanıdığım bi çocuk vardı bir iki muhabbetimiz ancaydı birlikte bir eğitime katılmıştık faceden eklemiş bugün. kabul etsem mi kine
kısmetler açıldı senin,ekle gitsin.
olsun,selamla başlar bu işler
Aaa! çok sevindim. Allah kolaylık versin. Bir de zihin açıklığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?