30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sağ ol tatlım şu anda bir sorun yok gibi :) yaşayıp görücez :)

Bahsettiğin konu içinse Risk analizinden bahsediyorsan; OSGB firmaları (- Ortak sağlık merkezi diye geçen - Yani iş sağlığı ve güvenliği Eğitimi veren kurumlardan) risk analizi yaptırmak için görüşebilirsiniz. ile yada Serbest okulda Fizik, Kimyager, biyolg olarak mezun olan öğretmenleriniz varsa Kurum olduğunuz için ya o öğretmenlerden biri yapacak yada dışardan bir kurumda çalışan Bir İSG uzmanı gelecek. Okul kurum olduğu için çok fazla bilmiyorum Net bilgiyi dur sana özelden bir şey gödereyim.

teşekkür ederim ben yarın bi bakayım. ya adam 1 hafta eğiime gitti ama anlasa bişiler bana okulda ne yapcaz araştır dedi :)

kızlar şimdi bişi oldu ya üniden yüzeysel tanıdığım bi çocuk vardı bir iki muhabbetimiz ancaydı birlikte bir eğitime katılmıştık faceden eklemiş bugün. kabul etsem mi kine

kızlar şimdi bişi oldu ya üniden yüzeysel tanıdığım bi çocuk vardı bir iki muhabbetimiz ancaydı birlikte bir eğitime katılmıştık faceden eklemiş bugün. kabul etsem mi kine
limon sevgilinden ayrildin, kismetlerin mi artti ne :) kabul et canim tanidigin biri sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…