30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlar ben geldim.
Nescafe yaptım içiyorum. evdeyim yalnızım.
turkmax gurmeyi izliyorum genelde. ne güzel yemekler yapıyorlar.
Digitürkü olanlara duyurulur.

Aha meleğimiz gelmiş hoşgelmiş. Tam da zamanında yetişdin gülüm. Gece bir rüya gördüm,doğum yapan ay izliyordum rüyamda. Bu gün akşama kadar hiç aklımdan çıkmıyor bu rüya,etkisinde kaldım. Sen ne düşünüyorsun bu hakta,meleklerim ne diyor? Buarad kahve içiyorsun ,afiyet olsun.

Son düzenleme:

Hoşbulduk canım.
teşekkür ederim.
Çok güzel bir rüya hayrolsun.
Hayatın çok bereketli ve güzel geçecek canım.
Ay ın yanında farklı aylarda mı çıkıyordu?

Rica ederim canım.
Gel canım iyi olur.
Eşin Türkiye'de hala de mi?

Yok be gülüm,o da başka ülkede. Ocaktan beri görüşmüyoruz . Bir kaç gün içinde o da gelecek Türkiye'ye. Evlatlarımızın geleceği için uğraşıp duruyoruz işte. Ee aile kurmak kolay da,sğrumlulukalrına sine germek gerek güzelim ya sabır

Allah kavuştursun canım ve Allah kolaylık versin.

canım setler var çok güzel.
Matraştan ya da sarardan bakabilirsin.
Kemer ve cüzdan set alabilirsin kutu içinde.
İstersen kendi resmini de içine koy. :):)
Tabi özlem de güzel olur.

tavsiyelerin icin tesekkurler tugce :) gercekten yardimci oldu, bakicam canim, kemer seviyor ve takiyor, yanina ya parfum ya cuzdan guzel bir kutu yaparim hos olur. Matras duymadim netten bakayim yarin

tavsiyelerin icin tesekkurler tugce :) gercekten yardimci oldu, bakicam canim, kemer seviyor ve takiyor, yanina ya parfum ya cuzdan guzel bir kutu yaparim hos olur. Matras duymadim netten bakayim yarin

sevindim canım yardımcı olabildiğime.
Matraş sırf deri üzerine çalışır canım.
deri çantalar, ayakkabılar, cüzdan ve kemerler satar.
hangisini arzu edersen artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…