30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende de var canım o rehavet.. hayatımda ters giden bşy de yok çok şükür, sürekli dua ediyorum kendim ve sıkıntılı olanlar için. bazen herşeyi bırakıp, kimsenin beni tanımadığı bir yere gitmek kaçmak istiyorum..

bir de akrabalık insan ilişkileri çok bozuldu, kim dost kim düşman anlamıyosun

Son düzenleme:

:)
teşekkürler canım. Hayırlısı Allahtan .

tatil ah ah ne çok istiyorum ülke seyahatini. :))Hoş geldin ne güzel olmuş ya... sevindim valla ... dünya seyahati yapabilmeyi çok isterdim bende Hayata ... bir gün yapıcam her ay/yada her hafta bir ülkeye gidicem :)))

malesef öyle insan kendinden başka pek kimsye güenmemeli bu devirde..

merak ederiz tabi, bende gündüz sohbetlerine katılmayı çok istiyorum ama işten fırsat bulamıyorum bugün kızları yalnız bırakmayayım katılayım arada

tabi ki özletme kendini petunya
Dua ediyorum canım emin ol.
Dualarımız bence en hayırlı zamanda cevaplanacak.
Demişti dersin. yüzünün güleceğini görüyorum. herşey güzel olacak canım.

öpüyorum tuğcecim... herşey güzel olacak sabırla bekleyeceğiz..

yok bende o durum yok çok şükür.sen neden başka yerlere kaçmak istiyorsun?

cok şükür hayatımda iş anlamında,dost,akraba anlamında ıkı yüzlü insan barınmıyor benım:)

biz son zamanda ınanılmaz gezdık gerçekten durduk durduk son 1.5 ayda 7 ülkeye gittik gayet güzel bayada iyi geldi. bakalım yüksek lisans başlayınca yıne tempoya gırıp baya gezemeyecegım.

ama kesınlıkle oyle cok pahalıda degılmiş turlar.şaka gibi o kadar ülkeye nasıl gittik bılmıyorum.

ama bende dünya turu yapmak ıstıyorum.

Son düzenleme:

:))para biriktiricem evlenirsem zor olurda evlenmezsem bol para biriktirip birde yanıma arkadaş bulup dünya turuna çıkıcam hedef bu olacak...

cerenkar,nar_çiçek Allah ol demesiyle kainattaki herseyı yaratmış,sizlere eş yazmayı unutmuş olabilirmi ? tabıkıde hayır lütfen sadece olumlu düşünün çünkü kımınle konuşsam artık olmayacak gözüyle baktıgım anda hayatıma bırısı gırdı dıyor..İnşallah hayırlısıyla hayatlarınıza bırıleri gircek yapmayın.

Başka bır topıkte ümitsizliğe düşmenize istinaden yazdım.Bilginize.

:))para biriktiricem evlenirsem zor olurda evlenmezsem bol para biriktirip birde yanıma arkadaş bulup dünya turuna çıkıcam hedef bu olacak...

canım yuva kuranın Allah kısmetını verırmış.bakalım ınsallah bu görüşmeye başladıgın ınsan doğru insandır senın ıcın.

Ben bır süredir hayallerımın peşinden gidiyorum.Canım tatılemı gıtmek ıstıyor o ayki maaşımla gidiyorum
Canım x bırseymı yapmak istiyor yapıyorum.Hayatta yarın olacağımızın bır garantisi yok çünkü.

günaydın hayata.karamsar da değil ama kafaca karışık bir durumdayım başım çok ağrıyor.elbet vardır ya da buna inandırıyoruz kendimizi günlerin geçmesi adına.

öyle tabi. bende öyle .. Şimdilik dünya turu biraz hayal .. biraz borçlar var. kara geçince olacak :)

Kısmet inşallah. keşke bir büyük sorun olmasa ....3 yaş kadar genç olmayı hiç bu kadar istememiştim ben küçük gösteririm ama gerçekleri değiştirmiyor kii.

neyse kaderden kısmetten öteye gidilmez. sabır lazım biraz...

günaydın hayata.karamsar da değil ama kafaca karışık bir durumdayım başım çok ağrıyor.elbet vardır ya da buna inandırıyoruz kendimizi günlerin geçmesi adına.

canım ınan günlerin geçmesi adına degıl gerçekten olacak..

bak sana en güzel örnek sevgılsıınden ayrılanlar kulübü bırcok ınsan karamsardı benım yazdıgım dönemde bazıları evlendı.bazıları evlılık yolunda ılerlıyor ve en olmaz denılen belkı hatırlıyorsun çenebazımız evlenmiş.

koca kadın lafları ama erkek küçük olursa çift zengin olur derler

oyuzden yaşı bence takma görüş bakalım olacaksa yaş engel değil.

UH EŞİNİZ de SİZİ ARIYOR!

Onu bulmanın yolu bu seminerde

Bu seminer bayanlara özel çünkü x olarak bayanlara erkeklerin iç dünyasından sırlar sunuyoruz. x Koçluk ve Egitim Programı Hakkında bilgi veriyoruz. Bu programa katılan ‘herkes’ ruh esini buluyor. Siz de katılabilirsiniz ….

Cevap bulacağınız sorular ;

NEDEN HALA RUH İKİZİMİ BULAMADIM
NASIL BİR EŞ BENİ MUTLU EDER
BEN DE ÖMÜR BOYU MUTLU EVLİLİK YAPABİLİR MİYİM?
ÇİRKİN ŞANSI NE DEMEK ve BENDE ÇİRKİN ŞANSI VAR MI DIR ?
İSTEDİĞİM BİRİNİ KENDİME AŞIK EDEBİLİR MİYİM? NASIL?
SEVMEDİĞİM BİRİNİ SEVMEYİ ÖĞRENEBİLİR MİYİM ? NASIL ?
BOŞANMALARIN EN BÜYÜK NEDENİ: EVLİLİK
Koçluk ve Eğitim Programı Hakkında Bilgi.
Mutlu yaşamak öğrenilebilir mi ?

Seminerimizden bazı başlıklar ;

İlişkilerin Hipnozunu Bozmak
Karşı cinsle doğru iletişim kurma
Yeni ilişkiye hazırlık süreci ve ipuçları
Çevre baskıları ve yalnızlık fobisinden kurtulma
Aldatma / Aldatılma sürecini atlatmak
Ayrılık kararının verilmesi / Bağımlılık nedeniyle ayrılamama , özgürleşme
Flört rehberi
Erkeği evliliğe nasıl ikna edersiniz?

boyle bır semıner varmış... topıktekı bayanlar olarak gitsekmi
bır arkadaşım bıde linkedinde paylaşmış şaka gibi.

Son düzenleme:
karşı tarafın ailesi haberdar ise olaya karşı çıkarsa bu pek hoş olmuyor ama (

suskun sultan bırak senı yaş için istemeyeceklerse istemesinler ve karşındaki adam aılesıne durumu kabul ettırmeyecekse ettirmesin.

Çevremde ne ınsanlar bılıyorum yaş farkı 3-4 yaş var bayan ve eşleri gerçekten istedikleri için aılelerine kabul ettirdiler.Zaten erkek ilk yaş için ettiremıyorsa o adamla evlenme ilerde başka problemlerdede aılesıne karşı alttan almak ister,sen üzülürsün.

zaman lazım. Kısmet o yüzden birşey diyemiyorum. Söylediklerimin tersi çıkıyor o yüzden sabırla bekleyeceğim. arkadaşız kötü bir durum yok. Tanımaya devam. Nasıl yol alıcaz bilmiyorum.

yok bende o durum yok çok şükür.sen neden başka yerlere kaçmak istiyorsun?

cok şükür hayatımda iş anlamında,dost,akraba anlamında ıkı yüzlü insan barınmıyor benım:)

bilmiyoum ki, gezmeyi çok seven bir insanım ama uzun zamandır seyahat etmedim..
belli bir çap içinde sıkışmış hissediyorum, yeni yerler mekanlar görmek istiyorum

Hoşgeldin canım bi kaç fotoğraf koyarsan bakarız.. bu arada ben de meraklıyım bu tarz seylere hangi turla nasıl gittiniz vs vaktin olduğunda özelden yazabilir misin

ay ben hiç yıkatmadım istiyorum bunu arada duyma problemi yok ama iyi olur gibi geliyor.. ama kardeşim yıkatmıştı su sesi gibi bişi hissetti uzun zaman rahatsız oldu.. sanırım yıkama türleri varmış?

Gözümüzden de kaçmıyor:) bende totem yapayım dedim cevremdeki arkadasların bir kısmı hep çok istedikleri sanırım olmayacak dedikleri anda oldu.. Tabi ki kaderde ne varsa o Rabbim ol derse oluverir inanıyorum buna.. İnşallah eş ve iş isteyenlere en yakında en hayırlısından olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…