- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.421
tugcecım geçmiş olsun..
benım kulaklarım küçük olması sebebı ıle her yıl yıkatıyorum..ınsan cok rahatlıyor.
suskun_sultan hakkında hayırlısı olur ınsallah.
petunya_love teşekkür ederim ama bu aralar üstümde bır rahabet var Allah sonumu hayır eder insallah.canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor.
günaydın kızlar, burda yani İstanbul da bahar havası var, sanki mayıs :124: :124:
enerjiniz bol, gününüz aydın olsun inş.
hayata hoş geldin canım, gezip dinlenmişsindir şimdi.
suskun gelişmelerini okudum çok sevindim, ikiniz içinde hayırlı olur dilerim
turkuaz, hayatta herkesin takıldığı, tökezlediği anlar vardır. hepimizin olmadı mı?
dua ve sabır dile bolca.. bu imtihandan başarıyla çıkman ve güzel günler yakındır. böyle düşün canım
en çıkmaz anlarda çok güzel şeyler gelir insanın önüne.. buna inan.
güzellikler seninle olsun
tugcecım geçmiş olsun..
benım kulaklarım küçük olması sebebı ıle her yıl yıkatıyorum..ınsan cok rahatlıyor.
petunya_love teşekkür ederim ama bu aralar üstümde bır rahabet var Allah sonumu hayır eder insallah.canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor.
bende de var canım o rehavet.. hayatımda ters giden bşy de yok çok şükür, sürekli dua ediyorum kendim ve sıkıntılı olanlar için. bazen herşeyi bırakıp, kimsenin beni tanımadığı bir yere gitmek kaçmak istiyorum..
bir de akrabalık insan ilişkileri çok bozuldu, kim dost kim düşman anlamıyosun
merak ederiz tabi, bende gündüz sohbetlerine katılmayı çok istiyorum ama işten fırsat bulamıyorumbugün kızları yalnız bırakmayayım katılayım arada
Dua ediyorum canım emin ol.
Dualarımız bence en hayırlı zamanda cevaplanacak.
Demişti dersin. yüzünün güleceğini görüyorum. herşey güzel olacak canım.
bende de var canım o rehavet.. hayatımda ters giden bşy de yok çok şükür, sürekli dua ediyorum kendim ve sıkıntılı olanlar için. bazen herşeyi bırakıp, kimsenin beni tanımadığı bir yere gitmek kaçmak istiyorum..
bir de akrabalık insan ilişkileri çok bozuldu, kim dost kim düşman anlamıyosun
:)
teşekkürler canım. Hayırlısı Allahtan .
tatil ah ah ne çok istiyorum ülke seyahatini. :))Hoş geldin ne güzel olmuş ya... sevindim valla ... dünya seyahati yapabilmeyi çok isterdim bende Hayata ... bir gün yapıcamher ay/yada her hafta bir ülkeye gidicem :)))
malesef öyle insan kendinden başka pek kimsye güenmemeli bu devirde..
tabi ki özletme kendini petunya
öpüyorum tuğcecim... herşey güzel olacak sabırla bekleyeceğiz..
biz son zamanda ınanılmaz gezdık gerçekten durduk durduk son 1.5 ayda 7 ülkeye gittikgayet güzel bayada iyi geldi. bakalım yüksek lisans başlayınca yıne tempoya gırıp baya gezemeyecegım.
ama kesınlıkle oyle cok pahalıda degılmiş turlar.şaka gibi o kadar ülkeye nasıl gittik bılmıyorum.
ama bende dünya turu yapmak ıstıyorum.
:))para biriktiricem evlenirsem zor olurda evlenmezsem bol para biriktirip birde yanıma arkadaş bulup dünya turuna çıkıcam hedef bu olacak...
cerenkar,nar_çiçek Allah ol demesiyle kainattaki herseyı yaratmış,sizlere eş yazmayı unutmuş olabilirmi ? tabıkıde hayır lütfen sadece olumlu düşünün çünkü kımınle konuşsam artık olmayacak gözüyle baktıgım anda hayatıma bırısı gırdı dıyor..İnşallah hayırlısıyla hayatlarınıza bırıleri gircek yapmayın.
Başka bır topıkte ümitsizliğe düşmenize istinaden yazdım.Bilginize.
canım yuva kuranın Allah kısmetını verırmış.bakalım ınsallah bu görüşmeye başladıgın ınsan doğru insandır senın ıcın.
Ben bır süredir hayallerımın peşinden gidiyorum.Canım tatılemı gıtmek ıstıyor o ayki maaşımla gidiyorum
Canım x bırseymı yapmak istiyor yapıyorum.Hayatta yarın olacağımızın bır garantisi yok çünkü.
günaydın hayata.karamsar da değil ama kafaca karışık bir durumdayım başım çok ağrıyor.elbet vardır ya da buna inandırıyoruz kendimizi günlerin geçmesi adına.
öyle tabi. bende öyle .. Şimdilik dünya turu biraz hayal .. biraz borçlar var. kara geçince olacak :)
Kısmet inşallah. keşke bir büyük sorun olmasa ....3 yaş kadar genç olmayı hiç bu kadar istememiştimben küçük gösteririm ama gerçekleri değiştirmiyor kii.
neyse kaderden kısmetten öteye gidilmez. sabır lazım biraz...
koca kadın lafları ama erkek küçük olursa çift zengin olur derler
oyuzden yaşı bence takma görüş bakalım olacaksa yaş engel değil.
karşı tarafın ailesi haberdar ise olaya karşı çıkarsa bu pek hoş olmuyor ama(
suskun sultan bırak senı yaş için istemeyeceklerse istemesinler ve karşındaki adam aılesıne durumu kabul ettırmeyecekse ettirmesin.
Çevremde ne ınsanlar bılıyorum yaş farkı 3-4 yaş var bayan ve eşleri gerçekten istedikleri için aılelerine kabul ettirdiler.Zaten erkek ilk yaş için ettiremıyorsa o adamla evlenme ilerde başka problemlerdede aılesıne karşı alttan almak ister,sen üzülürsün.
yok bende o durum yok çok şükür.sen neden başka yerlere kaçmak istiyorsun?
cok şükür hayatımda iş anlamında,dost,akraba anlamında ıkı yüzlü insan barınmıyor benım:)
Günaydıın bugün bir arkadasın tayini çıktı eş durumundan.. bende istiyorum gitmeyi memleketime...günaydın kızlar,selamlar.
Hoşgeldin canım bi kaç fotoğraf koyarsan bakarız.. bu arada ben de meraklıyım bu tarz seylere hangi turla nasıl gittiniz vs vaktin olduğunda özelden yazabilir misingüzeldi.gittiğimiz tur ucuz bır tur olmasına rağmen süperdi.
Otel,ikramlar,rehberlık hızmetı 10 numaraydı.
Yanlız makedonya ve yunanıstan Türkiyeye göre baya fakir ve geri kalmış ülkeler.
Makedonya ınanılmaz ucuzdu.Güzel bır tur oldu.Hoşbulduk.. sen nasılsın?
ay ben hiç yıkatmadım istiyorum bunu arada duyma problemi yok ama iyi olur gibi geliyor.. ama kardeşim yıkatmıştı su sesi gibi bişi hissetti uzun zaman rahatsız oldu.. sanırım yıkama türleri varmış?tugcecım geçmiş olsun..
cerenkar,nar_çiçek Allah ol demesiyle kainattaki herseyı yaratmış,sizlere eş yazmayı unutmuş olabilirmi ? tabıkıde hayır lütfen sadece olumlu düşünün çünkü kımınle konuşsam artık olmayacak gözüyle baktıgım anda hayatıma bırısı gırdı dıyor..İnşallah hayırlısıyla hayatlarınıza bırıleri gircek yapmayın.
Başka bır topıkte ümitsizliğe düşmenize istinaden yazdım.Bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?