30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben de eskiden aynı yasta bile olmaz en az 2 yas büyük olmalı derdim ama çokta kalıplarla sınırlandırmamalı 3 yas çok değil bence.. özellikle de karşı taraf sıkıntı yapmıyorsa.. hakkında hayırlısı olsun inşallahh...

totem oldugunu düşünemedim.tühh totemini bozdum desene

oluyor olmuyor değil elbette ..ne bileyim hayatacaım.
enerjim düşük bu ara.yakında yeni bir kursa katılacağım.çok saçma böyle bir beklenti içinde olmak ama kimse muahtap olsun istemiyorum.:26:

bence siz anlaşmıssanız ailenin bilmesine gerek yok bilmeyebilir.. tabi artık öğrenmişlerse mmmücadele daha çetin olabilir karşı tarafa düşüyor..

sevgi varsa herzaman, mücaadele de olması gerekir diye düşünüyorum.
kolay ve müsait olanı herkes sevmez mi? belki de çaba göstermeli insan

sevgi varsa herzaman, mücaadele de olması gerekir diye düşünüyorum.
kolay ve müsait olanı herkes sevmez mi? belki de çaba göstermeli insan

bence siz anlaşmıssanız ailenin bilmesine gerek yok bilmeyebilir.. tabi artık öğrenmişlerse mmmücadele daha çetin olabilir karşı tarafa düşüyor..

teşekkür ederim kızlar moral verdiniz. hayırlısı ile sabırla mücadele ederim sanırım. artık bilmiyorum zamanla herşey yoluna girer inşallah

teşekkür ederim kızlar moral verdiniz. hayırlısı ile sabırla mücadele ederim sanırım. artık bilmiyorum zamanla herşey yoluna girer inşallah

ikiniz için gereken zamanı vereceksin sadece.. bu şekilde taşlar yerine oturacak, şimdilik sabretmen ve beklemen gerekiyor, yerine göre o adım atmasını bilmeli

teşekkür ederim canım.
benim de darmış. o yüzden en ufak bir şeyde tıkanıyor. :)

aynen öyle canım.
Çok güzel yazmışsın.
ne zaman şükredip, bulunduğun durumu mutlulukla kabul ettiğinde herşey değişiyor.

Hoşgeldin canım bi kaç fotoğraf koyarsan bakarız.. bu arada ben de meraklıyım bu tarz seylere hangi turla nasıl gittiniz vs vaktin olduğunda özelden yazabilir misin

canım ben de epey tur yaptım yardımcı olabilirim.
gemi turları da dahil.
Rusya, Norveç, orta Avrupa, kuzey Avrupa v.s nereyi istersen.
Ama ilk olarak Prag, Budapeşte, viyana turunu öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…