- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.441
ben de eskiden aynı yasta bile olmaz en az 2 yas büyük olmalı derdim ama çokta kalıplarla sınırlandırmamalı 3 yas çok değil bence.. özellikle de karşı taraf sıkıntı yapmıyorsa.. hakkında hayırlısı olsun inşallahh...öyle tabi. bende öyle .. Şimdilik dünya turu biraz hayal .. biraz borçlar var. kara geçince olacak :)
Kısmet inşallah. keşke bir büyük sorun olmasa ....3 yaş kadar genç olmayı hiç bu kadar istememiştimben küçük gösteririm ama gerçekleri değiştirmiyor kii.
neyse kaderden kısmetten öteye gidilmez. sabır lazım biraz...
bence siz anlaşmıssanız ailenin bilmesine gerek yok bilmeyebilir.. tabi artık öğrenmişlerse mmmücadele daha çetin olabilir karşı tarafa düşüyor..karşı tarafın ailesi haberdar ise olaya karşı çıkarsa bu pek hoş olmuyor ama(
Gözümüzden de kaçmıyor:) bende totem yapayım dedim cevremdeki arkadasların bir kısmı hep çok istedikleri sanırım olmayacak dedikleri anda oldu.. Tabi ki kaderde ne varsa o Rabbim ol derse oluverir inanıyorum buna.. İnşallah eş ve iş isteyenlere en yakında en hayırlısından olur..
Günaydıın bugün bir arkadasın tayini çıktı eş durumundan.. bende istiyorum gitmeyi memleketime...
canım ınan günlerin geçmesi adına degıl gerçekten olacak..
bak sana en güzel örnek sevgılsıınden ayrılanlar kulübü bırcok ınsan karamsardı benım yazdıgım dönemde bazıları evlendı.bazıları evlılık yolunda ılerlıyor ve en olmaz denılen belkı hatırlıyorsun çenebazımız evlenmiş.
oluyor olmuyor değil elbette ..ne bileyim hayatacaım.
enerjim düşük bu ara.yakında yeni bir kursa katılacağım.çok saçma böyle bir beklenti içinde olmak ama kimse muahtap olsun istemiyorum.:26:
bence siz anlaşmıssanız ailenin bilmesine gerek yok bilmeyebilir.. tabi artık öğrenmişlerse mmmücadele daha çetin olabilir karşı tarafa düşüyor..
ne kursuna katılacaksın canım?
mesleki bir kurs petunyacım.
kolay gelsin canım, kendini geliştiriceksin işte ne güzel
sevgi varsa herzaman, mücaadele de olması gerekir diye düşünüyorum.
kolay ve müsait olanı herkes sevmez mi? belki de çaba göstermeli insan
bence siz anlaşmıssanız ailenin bilmesine gerek yok bilmeyebilir.. tabi artık öğrenmişlerse mmmücadele daha çetin olabilir karşı tarafa düşüyor..
sağolasın canım evet.ama yeni insanlar falan.ürkütüyor beni.
ben yemeğe gidiyorum afiyet olsun kızlar
teşekkür ederimkızlar moral verdiniz. hayırlısı ile sabırla mücadele ederim sanırım. artık bilmiyorum zamanla herşey yoluna girer inşallah
ikiniz için gereken zamanı vereceksin sadece.. bu şekilde taşlar yerine oturacak, şimdilik sabretmen ve beklemen gerekiyor, yerine göre o adım atmasını bilmeli
tugcecım geçmiş olsun..
benım kulaklarım küçük olması sebebı ıle her yıl yıkatıyorum..ınsan cok rahatlıyor.
suskun_sultan hakkında hayırlısı olur ınsallah.
petunya_love teşekkür ederim ama bu aralar üstümde bır rahabet var Allah sonumu hayır eder insallah.canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor.
cerenkar,nar_çiçek Allah ol demesiyle kainattaki herseyı yaratmış,sizlere eş yazmayı unutmuş olabilirmi ? tabıkıde hayır lütfen sadece olumlu düşünün çünkü kımınle konuşsam artık olmayacak gözüyle baktıgım anda hayatıma bırısı gırdı dıyor..İnşallah hayırlısıyla hayatlarınıza bırıleri gircek yapmayın.
Başka bır topıkte ümitsizliğe düşmenize istinaden yazdım.Bilginize.
Hoşgeldin canım bi kaç fotoğraf koyarsan bakarız.. bu arada ben de meraklıyım bu tarz seylere hangi turla nasıl gittiniz vs vaktin olduğunda özelden yazabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?