- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.461
şükret!
istediğini elde edince şükretmek kolaydır.
sen dileğin gerçekleşmeden önce de şükret!..
merhaba kızlar
balkan turlarına katılan var mı, öneriniz var mı bu turlarda
canım ben de epey tur yaptım yardımcı olabilirim.
gemi turları da dahil.
Rusya, Norveç, orta Avrupa, kuzey Avrupa v.s nereyi istersen.
Ama ilk olarak Prag, Budapeşte, viyana turunu öneririm.
balkan turuna katılmadım canım.
Ama katılan arkadaş gelince sana yazabilir.
ben Adriyatik turuna gitmiştim gemiyle.
merhaba kızlar
balkan turlarına katılan var mı, öneriniz var mı bu turlarda
ben bu yaz gitmek istiyorum herkes super dıyor macaristan turuna sen nasıl buldun? sence en ıdeal mevsım hangı mevsım gitmek için..
ben daha once dubrovnıke gitmiştim ama tur seklınde degıl kendımız alıp gezmiştik.
Geçen hafta Ohrid-Resne-Manastır-Selanik-kavalaya gittik,yazın yunan adalarının çoguna gıtmıştım yelkenli ile :)
Ama üsküp ve ohrid için dersen ben hola turizm ile gittim hem cok ucuzdu hemde muhteşem geçti.hıcbır tur sırketınden bu kadar ilgi ve alaka görmemiştik
niye ürkesin? bence güzelde olur her zaman yenı insanlar,yenı yerler görmek,yenı şeyler öğrenmek iyidir.
ben hazırlanıp çıkıcam kızlar.
gecenin ilerleyen saatlerinde dönerim. biraz eksiklerim için gezinicem. görüşürüz.
Dubrovnik te güzeldi canım.
ben yazın gitmedim. yazın gitsem kesin denize de girerdim.
ben daha once dubrovnıke gitmiştim ama tur seklınde degıl kendımız alıp gezmiştik.
Geçen hafta Ohrid-Resne-Manastır-Selanik-kavalaya gittik,yazın yunan adalarının çoguna gıtmıştım yelkenli ile :)
Ama üsküp ve ohrid için dersen ben hola turizm ile gittim hem cok ucuzdu hemde muhteşem geçti.hıcbır tur sırketınden bu kadar ilgi ve alaka görmemiştik
gezmeyi ,eğlenmeyi çok seviyorum aslında hayata.ama artık kurs gibi yerler birer buluş,bir kaynaşma vesilesi oluyor biliyorsun kadın-erkek herkes için böyle.ben böyle istemiyorum ya kesin biri çıkıcak karşıma diyorum bazen ama istediğim gibi olmaaycak gibi bir his oluşuyoryakın arkadaşım aynı kursu almıştı orada biriyle tanışıp evlendi.
evet bılıyorum ama bak ben gıttıgım hıcbır kursda kımseden elektrık alamadımyanı belli olmaz bu ısler nasip kısmet işi sonuçta sen oraya kendıne bırısını bulmaya degıl,kurs almaya gıdeceksın boyle düşün.
öncelikle tşk. ederim
Belgrat bosnaya gitmek istiyorum hayata
üsküp de olabilir, nasıl beğendin mi oraları
çok fazla tur var, vizesiz olması da avantaj
yurt dışı deneyimim olmadı hiç balkanlardan mı başlasak :)
işte ben zaten senin dediğin gibi düşünüyorum da biri bana farklı yaklaşır da o süreçte kafa bulandırırsa gibi garip bir ruh haline bürünüyorum .çok saçma olsa da
kolay gelsin tuğçecim, Allah işlerinde kolaylık versin.
Amin canım. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?