30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende bayıldım . sana bundan sonra kurbağammm dicem canım benim. ya şu adam yine mesaj atmış. içeriğini okumadım. nerden musallat oldu başıma.

o adam sana abayı yakmış mı ne hiç mi beğenmedin adamı kız,şöyle alıcı gözüyle bir daha bak hele

o adam sana abayı yakmış mı ne hiç mi beğenmedin adamı kız,şöyle alıcı gözüyle bir daha bak hele

aman ne bileyim. birşeyi düzeltmek için diye başlayan bi mesaj atmış. içeriğine bakmıyorum. görüldü yazısı çıkar diye. yarın bi ara okurum. bi daha mesaj atmayın cevap vermem dedim. hala anlamamış. kafa basmıyor belli ki.

Son düzenleme:
offff ama benim doğamda var terslemek. tamam okuyunca sakince cevap vermeye çalışırım.inşallah.

kıs sonra kısmet yok diyip ağlaşıyorsun.. anacım geleni kovuyonn, yenisi korkup gelmicek heeee

bende buna çok güldüm
bi daha bak belki beğenirsin hee

hoşbuldum

öyle oldu evet

emin olmadan yazmadım ne yapayım...

olsun yavrummm herşey güzel olsunda evleniyoruz bombasını patlat yeterki
biz bekleriz

inşallah canım yaaa

hep beraber nişan düğün haberlerimiz olsun...

naz yapıyorsun diye düşünüyordur kız kısmı ağır olur bebek

kesin ona akıl veren bi arkadaşı vardır diyodur uğraş oğlum hemen vazgeçme diye

hahaha hatta seviyorsan git konuş diyen arkadaşları da vardır naz yapsam adamı ekleyipte nazlanırdım. kafa basmıyor

kafa değil de gönlü razı gelmiyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…