- 14 Ağustos 2011
- 28.829
- 4.556
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.561
Biliyorum tatlım ama senin saçların acayip güzel. Maşallah.
Bakımlı bide saçların.
Ben saçım çok beyaz oldupundan sürekli boyamak zorundayıö.
Saçım dalgalı ce kuru. Bide boya iki kat daha kurutuyor.
Dolayısıyla sağlıklı durmuyor ve güzel uzamıyor.
Şmdik katlı kesti daha gür dursun dîye.
Önleri fazla kısa oldu. İŞTE 2 cm uzarsa önleri normal durur.
Bakalım ya kökü bende uzar.Şimdi buna dertlenemicem bu kadar sıkıntılın arasında.
Cnm hayırlısı buymuş demekki.
Ayrılık elbette zordur ama zaman en iyi ilacı.
Sen yeter ki unutmak iste yeniden sevmek iste.
İnsan önce kabullenemiyor, canı çok yanıyor ama ne zamanki doğrusu hayırlısı bu diye inandığın ve düşündüğün an gerçekten geçiyor.
ya kızlar bu feride ile kamranın aşkı birbirlerine kurdukları cümleler ne güzeldir böyle ya
Günaydın canım ..günaydın kızlar, selamlar hepinize.
tuğçecim geçmiş olsun.ben de altı ay bir yaşıyorum o duyguyu ve rahatsızlığı.:26:
herkes için güzel bir gün olsun inşallah.
Canım, ben bu diziyi izlemiyorum. Aydan ŞENER - Kenan KALAV versiyonunu izlemiştim ama böyle şeyler filmlerde olur zaten.ya kızlar bu feride ile kamranın aşkı birbirlerine kurdukları cümleler ne güzeldir böyle ya
Limon, içimi acıttın. Kendimi gördüm sende. Ben de ilkimdi sonum olsun dedim ama galiba gerçekten "sonum" olacak.Bi adam gittiğinde tüm hayat gidebiliyormuş bittiğini idrak etmek ne zormuş 3 aydır her gece ağlamak dşye bişey varmış. Ve benim hayatım hayallerim ellerimin arasından gitti ilkimdi ve hepnsonum olsun istedim her şeyi yaptum ama bitti. Acıdan ölünmğyor fiziken ama ruhen de yaşamıyorum ki dalgaya vurdum hep bi umut dedim gelecek dedim ama bitti artık her ley bitti. Mucizemdi o benim 3 yılımı dolduran evlilik hayalleri kurdupum küçücük şehrimdr elinden tuttuğum artık kesin dediğim anda bitti. Evet kavgalarımız çoktu belki mutsuz olacaktuk ama beraber okcaktık her şey bitti. Bir daha yüzüm güler mi uyumak ist
Ben kötüyüm :-(
iyiyim. aynı devam. değişen bir şey yok. kocan da orada çalışacak yani? hakkınızda hayırlısı olsun canım.ooo gülüm nasılsın :) özlemişim
yok yahu kocayı gördüüğümüz mü var kı çocuk ossun
burada devam ama iyi bir iş bulursam bırakacam
sen neler yapıyosun
canın sağolsun13 şubatta bekliyoruz o halde
merak ederiz tabi, bende gündüz sohbetlerine katılmayı çok istiyorum ama işten fırsat bulamıyorumbugün kızları yalnız bırakmayayım katılayım arada
Petunya ben de diyorum; "keşke o kadar zaman kaybetmeseydim." ama dediğin gibi o zaman bunu düşünemiyorduk.Neyse hayırlısı olsun gene de...
canım ya dayanamıyorum bişey olsun ve tüm acım üm anılar tüm yaşanmışlıklar yok olsun her yerim acıyoo
Ben kötüyüm :-(
iyiyim canım, sağ ol. işleri bayağı toparladım. var aslında gene. ama ben buralarda geyik peşindeyim.evet canım, bende bunu diyorum. Limon'a da aynı şeyi söylemeye çalıştım, zaman kaybı üzüyor insanı. ama kalbine söz geçiremiyor anlıyorum. yaşadıklarımı paylaştım senin gibi, belki acısını hafifletir diye
sen nasılsın bitirdin mi işlerini ?
canımm..
bende 24 yaşımın son demlerinde yaşadım bunu. ailemle tanıştı ailesiyle tanıştım, kısa sürede olsa hani o ruh eşin dediğin insan olur ya, öyleydi ama iş ciddiye binince kaçtı.
kopamadım, ağladım sızlandım ama gerçekten duygusal olarak yara aldım. arada görüştük konuştuk mesajlaştık.
çok güzel kısmetlerim oldu o dönem, sırf bu yüzden istemedim.
en yakın arkadaşım ve kuzenim ben o acıyı yaşarken nişanlandı, evlendi.. yuva kurdu.
2 seneyi geçti, ben hep bir umut bekledim.
hayata başka bir yerden tutunmam gerektiğini anladım, ama düşmüştüm işte ve kalkmam zor oldu.
şimdi ki aklımla keşke bu kadar zaman kaybetmeseydim diyorum.. diyorum. ama nedenlerim vardı.
o zaman öyle hissetmiyordum!
böyle canım.. seni avutmak istemedim sadece bana eski halimi anımsattı yazdıkların. :26::26::26:
:128:şükret!
istediğini elde edince şükretmek kolaydır.
sen dileğin gerçekleşmeden önce de şükret!..
beğen, beğen , beğendim.Evet Petunya her yaşamın bir ömrü var. Ben limon için yazıyor ve Petunya katılıyorum :))
Bence her sevginin aşkında bir ömrü oluyor. Mutluluk keşke hep uzun ömürlü olsa.Ama her şerde de bir hayır oluyor. Kısmetler seni yine bulur. Sen yeter ki içsel mutluluğunu yakala kendine olan inancını kaybetme. Ama bu birdaha yaşanmayacağı anlamına gelmiyor .. Beklentilerimiz yüzünden üzülüyoruz.. Biz beklemediğimiz zaman sanki herşey daha kolay ilerliyor..
Hepimiz acılar yaşıyoruz hepsi geçiyor
iyiyim canım, sağ ol. işleri bayağı toparladım. var aslında gene. ama ben buralarda geyik peşindeyim.
Evet Petunya her yaşamın bir ömrü var. Ben limon için yazıyor ve Petunya katılıyorum :))
Bence her sevginin aşkında bir ömrü oluyor. Mutluluk keşke hep uzun ömürlü olsa.Ama her şerde de bir hayır oluyor. Kısmetler seni yine bulur. Sen yeter ki içsel mutluluğunu yakala kendine olan inancını kaybetme. Ama bu birdaha yaşanmayacağı anlamına gelmiyor .. Beklentilerimiz yüzünden üzülüyoruz.. Biz beklemediğimiz zaman sanki herşey daha kolay ilerliyor..
Hepimiz acılar yaşıyoruz hepsi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?