- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.481
Canım memnun olduğun turlar hangileri özelden yazsana... teşekkürler...canım ben de epey tur yaptım yardımcı olabilirim.
gemi turları da dahil.
Rusya, Norveç, orta Avrupa, kuzey Avrupa v.s nereyi istersen.
Ama ilk olarak Prag, Budapeşte, viyana turunu öneririm.
Kolay gelsin canım mobilyaların ne durumda bittiler mi?ben hazırlanıp çıkıcam kızlar.
gecenin ilerleyen saatlerinde dönerim. biraz eksiklerim için gezinicem. görüşürüz.
Kesinlikle katılıyorum mesajı beğenemedim anlamadım:)canım akacak kan damarda durmaz eğer birisi cıkıp kafanı karıştıracaksa emin ol heryerde karıştırır.Al işte tuğceyı adam anananesinin cenazesınde balkondayken bulmuş..en basit örnek. oyuzden boyle düşünme
evet bılıyorum ama bak ben gıttıgım hıcbır kursda kımseden elektrık alamadımyanı belli olmaz bu ısler nasip kısmet işi sonuçta sen oraya kendıne bırısını bulmaya degıl,kurs almaya gıdeceksın boyle düşün.
evet cnm gelmek istiyorum ama bakalım dedemde benı annenlere götür dıye sayıklıyor bakalım onu kandırıp istanbulda kalabilirsem gelicem.
Olmazsa pazar günü senın kurs bıtımıne kadar yetişirim kitabı geri vermek ıcın.okudum güzeldi.teşekkür ederim.
hayata geçen gün arkadaşla konuşuyoruz ya dedi bi kurs bulalım seni andım bi arkadaşım 8-10 kursa gitmiş nerdeyse diye o zaman bizim iş daha da yaş dedi :)
ne güzel gezmişsin canım ya özeniyorum sana
selam herkeseeee
Desteğinizden dolayı hepinize çok tşk ederim arkadaşlar. İyiki varsınız.
Hayata cnm ya ben senin kursa devam etmeni çok itiyorum.
Çünkü sendeki öğrenme isteğindeki enerji bana iyi geliyor.
Ondan dedim ben ama inş senin için en verimli en iyi hangisi olacaksa o olsun inş.
Pazar gelirsen sana bişiler ısmarlarımözledim seni
Kitap sorun değil cnm. Okudum ki ben onu.
Gerçekten beğendin mi?
İstersen bana Allah yeter isinli olanı da getiririm. ODA ONA benzer bî kitap.
Hangi turla gittin sen?
İyi geçmesine çok sevindim.
canım akacak kan damarda durmaz eğer birisi cıkıp kafanı karıştıracaksa emin ol heryerde karıştırır.Al işte tuğceyı adam anananesinin cenazesınde balkondayken bulmuş..en basit örnek. oyuzden boyle düşünme
evet çok güzel cümleler değil miya kızlar bu feride ile kamranın aşkı birbirlerine kurdukları cümleler ne güzeldir böyle ya
valla yaa.film gibi geliyor da içine hiç düşmezsin sanıyorsun sonra seni sarıyor birden.hayırlısı ne denir ki.
evet çok güzel cümleler değil mi
Hayran bırakıyorlar her ikisi de ...
Limoncuğum ayrıca öpüyorum
Merhaba narçiçek iyi akşamlar ... akşam gene konuşuruz kızlar
ama canım benım o kurslara giderken buyuk bır cogunlugunda benım hayatımda sanırım birisi olmasından dolayı kımseyı bulmak ıstemedım.. çünkü gerçekten ben kımseyı sevemeyecegım ve sevılemeyecegım kadar sevıldıgım bır ılıskım vardı.Insanlar bıze bır ınsan karşısındaki insanı kendınden daha cok nasıl sever sızde anladık dıyerek gıpta ederlerdi.ama ablası yüzünden bızım ilişkimiz cok yıprandı en sonundada o geldıgınde toparlamaya ben yok olmuştum bende en kaz kalmıştı.buyuzden bulamadım sanırım sonrasındada hep serseri tıplerle olmayı tercıh ettım sonra bır sure ılıskısı var oynadım ve suanda artık yaralarımı sarmışken artık sevmeyı istiyorum herhaliyle diyebiliyorum.
evet çok güzel cümleler değil mi
Hayran bırakıyorlar her ikisi de ...
Limoncuğum ayrıca öpüyorum
Merhaba narçiçek iyi akşamlar ... akşam gene konuşuruz kızlar
günaydın kızlar, burda yani İstanbul da bahar havası var, sanki mayıs :124: :124:
enerjiniz bol, gününüz aydın olsun inş.
hayata hoş geldin canım, gezip dinlenmişsindir şimdi.
suskun gelişmelerini okudum çok sevindim, ikiniz içinde hayırlı olur dilerim
turkuaz, hayatta herkesin takıldığı, tökezlediği anlar vardır. hepimizin olmadı mı?
dua ve sabır dile bolca.. bu imtihandan başarıyla çıkman ve güzel günler yakındır. böyle düşün canım
en çıkmaz anlarda çok güzel şeyler gelir insanın önüne.. buna inan.
güzellikler seninle olsun
Niyeki? sonuçta öğretiyorlar,nıye gıtmıyorsun gıtmen gereklı para verdın gitmezsen nasıl öğreneceksin??
canım bılmıyorum selcukla konuşmadım bızım kur ne zaman başlıyor dıye.. ben bu aralar baya bır dağıldım sanırım acayıp yorulmuşum toparlanmaya çalışıyorum.Önümüzdeki hafta yuksek lisansta başlayınca hersey rayına oturcak sanırım. bakalım bugun ararım onları ama umarım bu haftasonu başlamıyordur.karar verememın bı sebebı ben onumuzdekı hafta dış ticaret kursu başlayacak onun başlayıp başlamayacağından emın olmak ıstıyorum eğer başlayacak ise cumartesi-pazar 09:30-16:30 dış tıcaret alanında okulun normalde ücretli kursuna ,ücretsiz olarak gidiyor olucam.
Bızım kur 15:30-18:30 ya bu sebeple beşiktaştan mecıdıyeye geçmem yarım saat desen zaten haftada 3 saat olan kursu 1.5 saate ındırgemek ıstemıyorum.
Dığer bır alternatıfımde sektörde dınazor olarak geçen hocalardan bırısı cumartesi 09:30-19:00 arası bızım okulda ders verıyor diye duydum. eğer dış tıcaret olmazsa o dersi alırım dıye dusunuyorum.
Zaten haftada 1 gün ben kursa gıtsemde gıtmesemde eve ingilizce hocası gelecek 2saat ,ablam adama aylık ödeme yapacak olarak anlaşmış zaten ve ıtıraz etme şansım yok.oyüzden bu ıkı seçeneğe göre karar verıcem.
Eğer dış tıcaret kursu başlamazsa ve hocanın bahar donemı dersi yoksa kursa başlamayı düşünüyorum.Çünkü ben bılıyorsun mesleğim ötürü dış tıcaretıde bılmek zorundayım .oyuzden enteresan bır haldeyım önümüzdeki hafta belli olacak.bakalım.ama kursa gıdıcem sınavımı falan olucam.
Bakalım yanı ne yapacağımı bu durumda bende bılmıyorum.kursa gelmek ıstıyorum hemde cok ama zaman kursa ayıramamaktan korkuyorum.
canım gercekten bılmıyorum yanı kafam allak bullak normalde para ıle 3.5 falan olan bır kursu bedavaya alma şansım olacak eğer yeterli sayı sağlanırsa bu benı cok cezbediyor acıkcası sen enerjın bıttıgınde ara benı ben sana gaz verırırm
olur dığer kıtabıda alabilirim.Pazar gelmeyı deneyeceğim bakalım zaten haberleşiriz.bende senı ozledım.
iyi akşamalr kızlar
canım mantığımı devreye koyunca böyle düşünüyorum.
ama olmuyor işte. en çokda dua edesim gelmiyor bu beni üzüyor.
yinede her halime şükürler olsun binlerce kez tabiki.
şükür ediyorum.
inş dua da aksatmamaya çalışacağım.
çok saol cnm desteğin için
canım valla dış ticaret kursunu bedava almak varsa al. sonuçta bizim kur hep aynı yerde illa ki gene gelip devam edersin.
belki advanced düzeyindne devam edersin, eve gelecek hoca sayesinde.
*eve gelen hocaya ablan aylık kaç para ödeyecekmiş?
*hangi tur ile gittiniz canım?
bende fiyatını filan merak ettim.
belki yaza maddiyatım yeterse bende yurtdışına çıkmak istiyorum, başka ülkeleri görmek istiyorum. fikir olur banada.
tamam ben kitabı alırım yanıma. gelirsen veririm. gelmezsen eğer ararsın geleceğin zaman. o zaman veririm.
inş gerçekten beğenmişindir ve bu kitabıda beğenirsin.
tabii ayrıca kursu tam alamadıktan sonra anlamı yok öle yarım yamalak gelmenin.
iyi akşamlar limoncum.
herkese iyi akşamlar
ben bugün saçlarımı kısacık kestirdim heee beğendin mi derseniz bilmiyorum :44:
ama uzatıcam bu şekilde yaza kadar inş. kısayken daha çabuk uzuyormuş saç bunu anladım.
@suskun; canım 2-3 yaş önemli değil. önemli olan sizin anlaşıp uyuşlmanız. ayrıca yaş olmasa ailesi başka şeye takardı yani takmak istedikten sonra.
ayrıca bu çocuk yaşını bilmiyor mu senin? biliyorsa gerisini dert etme. hemde insanlara çıkartıp kimlik gösterecek halin yok.
kimene ya senin yaşından. hiç takılma bu konuya.
sadece erkekler geç olgunlaşır. bu çocuk olgun mu değil mi filan ona bak derim
canım ya çok üzüldümbu kadar severken ve sevilirlen bitmesi umarım bundan çok daha büyük aşk yaşarsın ve mulu sona kavuşursun
:) ya aşık olasım geliyor ya
merhaba kızlar
balkan turlarına katılan var mı, öneriniz var mı bu turlarda
güzeldi.gittiğimiz tur ucuz bır tur olmasına rağmen süperdi.
Otel,ikramlar,rehberlık hızmetı 10 numaraydı.
Yanlız makedonya ve yunanıstan Türkiyeye göre baya fakir ve geri kalmış ülkeler.
Makedonya ınanılmaz ucuzdu.Güzel bır tur oldu.Hoşbulduk.. sen nasılsın?
geldim canım.
Bugün işlerim vardı. Kulağım için doktora da gittim.
Kulaklarım temizlendi ve açıldı şükür.
Sen neler yaptın bugün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?