30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım ben de epey tur yaptım yardımcı olabilirim.
gemi turları da dahil.
Rusya, Norveç, orta Avrupa, kuzey Avrupa v.s nereyi istersen.
Ama ilk olarak Prag, Budapeşte, viyana turunu öneririm.
Canım memnun olduğun turlar hangileri özelden yazsana... teşekkürler...

Kesinlikle katılıyorum mesajı beğenemedim anlamadım:)

hayata geçen gün arkadaşla konuşuyoruz ya dedi bi kurs bulalım seni andım bi arkadaşım 8-10 kursa gitmiş nerdeyse diye o zaman bizim iş daha da yaş dedi :)

ne güzel gezmişsin canım ya özeniyorum sana

selam herkeseeee
Desteğinizden dolayı hepinize çok tşk ederim arkadaşlar. İyiki varsınız.
Hayata cnm ya ben senin kursa devam etmeni çok itiyorum.
Çünkü sendeki öğrenme isteğindeki enerji bana iyi geliyor.
Ondan dedim ben ama inş senin için en verimli en iyi hangisi olacaksa o olsun inş.
Pazar gelirsen sana bişiler ısmarlarım özledim seni

Kitap sorun değil cnm. Okudum ki ben onu.
Gerçekten beğendin mi?
İstersen bana Allah yeter isinli olanı da getiririm. ODA ONA benzer bî kitap.
Hangi turla gittin sen?
İyi geçmesine çok sevindim.

ya kızlar bu feride ile kamranın aşkı birbirlerine kurdukları cümleler ne güzeldir böyle ya

hayata geçen gün arkadaşla konuşuyoruz ya dedi bi kurs bulalım seni andım bi arkadaşım 8-10 kursa gitmiş nerdeyse diye o zaman bizim iş daha da yaş dedi :)

ne güzel gezmişsin canım ya özeniyorum sana

ama canım benım o kurslara giderken buyuk bır cogunlugunda benım hayatımda sanırım birisi olmasından dolayı kımseyı bulmak ıstemedım.. çünkü gerçekten ben kımseyı sevemeyecegım ve sevılemeyecegım kadar sevıldıgım bır ılıskım vardı.Insanlar bıze bır ınsan karşısındaki insanı kendınden daha cok nasıl sever sızde anladık dıyerek gıpta ederlerdi.ama ablası yüzünden bızım ilişkimiz cok yıprandı en sonundada o geldıgınde toparlamaya ben yok olmuştum bende en kaz kalmıştı.buyuzden bulamadım sanırım sonrasındada hep serseri tıplerle olmayı tercıh ettım sonra bır sure ılıskısı var oynadım ve suanda artık yaralarımı sarmışken artık sevmeyı istiyorum herhaliyle diyebiliyorum.

canım gercekten bılmıyorum yanı kafam allak bullak normalde para ıle 3.5 falan olan bır kursu bedavaya alma şansım olacak eğer yeterli sayı sağlanırsa bu benı cok cezbediyor acıkcası sen enerjın bıttıgınde ara benı ben sana gaz verırırm

olur dığer kıtabıda alabilirim.Pazar gelmeyı deneyeceğim bakalım zaten haberleşiriz.bende senı ozledım.

valla yaa.film gibi geliyor da içine hiç düşmezsin sanıyorsun sonra seni sarıyor birden.hayırlısı ne denir ki.

ya kızlar bu feride ile kamranın aşkı birbirlerine kurdukları cümleler ne güzeldir böyle ya
evet çok güzel cümleler değil mi

Hayran bırakıyorlar her ikisi de ...

Limoncuğum ayrıca öpüyorum

valla yaa.film gibi geliyor da içine hiç düşmezsin sanıyorsun sonra seni sarıyor birden.hayırlısı ne denir ki.

Merhaba narçiçek iyi akşamlar ... akşam gene konuşuruz kızlar

canım ya çok üzüldüm bu kadar severken ve sevilirlen bitmesi umarım bundan çok daha büyük aşk yaşarsın ve mulu sona kavuşursun

evet çok güzel cümleler değil mi

Hayran bırakıyorlar her ikisi de ...

Limoncuğum ayrıca öpüyorum

Merhaba narçiçek iyi akşamlar ... akşam gene konuşuruz kızlar

:) ya aşık olasım geliyor ya

canım mantığımı devreye koyunca böyle düşünüyorum.
ama olmuyor işte. en çokda dua edesim gelmiyor bu beni üzüyor.
yinede her halime şükürler olsun binlerce kez tabiki.
şükür ediyorum.
inş dua da aksatmamaya çalışacağım.
çok saol cnm desteğin için

canım valla dış ticaret kursunu bedava almak varsa al. sonuçta bizim kur hep aynı yerde illa ki gene gelip devam edersin.
belki advanced düzeyindne devam edersin, eve gelecek hoca sayesinde.

*eve gelen hocaya ablan aylık kaç para ödeyecekmiş?
*hangi tur ile gittiniz canım?
bende fiyatını filan merak ettim.
belki yaza maddiyatım yeterse bende yurtdışına çıkmak istiyorum, başka ülkeleri görmek istiyorum. fikir olur banada.

tamam ben kitabı alırım yanıma. gelirsen veririm. gelmezsen eğer ararsın geleceğin zaman. o zaman veririm.
inş gerçekten beğenmişindir ve bu kitabıda beğenirsin.
tabii ayrıca kursu tam alamadıktan sonra anlamı yok öle yarım yamalak gelmenin.

iyi akşamalr kızlar

iyi akşamlar limoncum.
herkese iyi akşamlar

ben bugün saçlarımı kısacık kestirdim heee beğendin mi derseniz bilmiyorum :44:

ama uzatıcam bu şekilde yaza kadar inş. kısayken daha çabuk uzuyormuş saç bunu anladım.

@suskun; canım 2-3 yaş önemli değil. önemli olan sizin anlaşıp uyuşlmanız. ayrıca yaş olmasa ailesi başka şeye takardı yani takmak istedikten sonra.
ayrıca bu çocuk yaşını bilmiyor mu senin? biliyorsa gerisini dert etme. hemde insanlara çıkartıp kimlik gösterecek halin yok.
kimene ya senin yaşından. hiç takılma bu konuya.
sadece erkekler geç olgunlaşır. bu çocuk olgun mu değil mi filan ona bak derim

saçların dinleniryor çabuk uzaması için zeytinyağı-badem bakım kürü iyi geliyor.

sağ ol canım. haklısın canım. hayat bu ne olacağı belli olmuyor kısmetse olur diyorum...

sevindim canım,sen ne güzel aktifsin ve geziyorsun,tuğçecan da gezmiş bayağı,bir biz kaldık
kendini geliştirme çabanı takdir ettim.
iyi diyelim iyi olalım canım,teşekkürler,sen nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…