- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.661
canım ya ben şöle düşündüm. bu teklif senin isteğin için bir adım olur.
o arada yüksek ve ingilizce hallolur.
şirket içinde belki senin istediğin pozisyon açık olur, haaa olmadı en kötü o sektörde bir sürü firma var iyi firma..
burası sana süper referans olur ve başka firmaya iyi pozisyon ve maaş ile geçmeni sağlar.
senin firman sektörde iyi bir firma
ben sana burdan daha da yüksek yerler tanınacağı kanaatindeyim.
belkide o fırsat sana tanınmadan evvel senden kendini göstermeni bekliyor olabilirler.
denemeden bilemezsin zaten senin amirin sorunlu ya ondan da kurtulmuş olursun.
benimde yarın iş görüşmem var.
hayırlısı ile gideceğim yarın ama firma öle çok parlak değil, pozisyon filanda.
cmt çalışma var galiba biraz o takıldı aklıma... kursum var ve bir süre daha olacak ingiliceye ağırlık vereceğim.
belki ondan dolayı olmaz
hayırlısı inş.
herkesden iş için dua bekliyorum minik serçelerim
doğru soylüyorsun sırkettekı bazı müdürler boyle dıyor bakalım insallah boyle olur.
Senın ıcınde dua edıcem canım hıc bellı olmaz.
Turkuazcım iş konusunda en hayırlısı olsun hakkında inşallah.
saol canım bakalım hayırlısı. gitmekle kaybedecek bişeyim yok.
amin canım amin.
çok tşk ederim hepinize.
Allah kimseyi valla bana yapılan ile karşılaştırmasın. insanlara güvenmek de işte bazen insanı dibe sokuyor.
bakalım inş öyle hayırlı bir yer olurda inş. sıkıntılarımdan çarçabuk kurtarır beni. amin.
saol canım bakalım hayırlısı. gitmekle kaybedecek bişeyim yok.
amin canım amin.
çok tşk ederim hepinize.
Allah kimseyi valla bana yapılan ile karşılaştırmasın. insanlara güvenmek de işte bazen insanı dibe sokuyor.
bakalım inş öyle hayırlı bir yer olurda inş. sıkıntılarımdan çarçabuk kurtarır beni. amin.
kıs kızmıyorum ama kısmet kısmeti çeker yavrum..
sadece normal öle yazış konuş anlamında şey ettim ben.
tabii en doğru karar senin vereceğin karardır.bir kızı 40 kişi ister 1 kişi alır. taliplerin artsın inş.
hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda.
hayırlısı kuşum bırak akışına...
Bi adam gittiğinde tüm hayat gidebiliyormuş bittiğini idrak etmek ne zormuş 3 aydır her gece ağlamak dşye bişey varmış. Ve benim hayatım hayallerim ellerimin arasından gitti ilkimdi ve hepnsonum olsun istedim her şeyi yaptum ama bitti. Acıdan ölünmğyor fiziken ama ruhen de yaşamıyorum ki dalgaya vurdum hep bi umut dedim gelecek dedim ama bitti artık her ley bitti. Mucizemdi o benim 3 yılımı dolduran evlilik hayalleri kurdupum küçücük şehrimdr elinden tuttuğum artık kesin dediğim anda bitti. Evet kavgalarımız çoktu belki mutsuz olacaktuk ama beraber okcaktık her şey bitti. Bir daha yüzüm güler mi uyumak ist
İyi geceler canım.
Hoşgeldin
Rüyana mı girdim ben anlamadım yav
Cnm yakın zaman önce kısa kestim. Yıpranmıştı.
Sonra o uzayınca tuhaf oldu. Biçimdiz.
Bende model değişikliği olsun bide daha düzgün iekilde uzatayım diye kestirdim.
Kuaföre önleri kısa olsun dedim ama saolsun uzun yer bırakmadı.
Ama bir kaç aya saçım kendine gelir.
Bide dalgalı ya düz olsa çok hoş olan saç dalgalıda kendini göstermiyor.
Aman alışırım zamanla. Zaten şimdi sağlıkla uzatcam nasipse. Sadece ucundan krstirirm bundan böle.
güle güle kullansın. tergan da iyidir.
ikimiz de aynı hediyeyi almış olduk.
Ama bence güzel olucak.
Ben de yarın gidicem kuaföre canım.
Yarın da biz de kısmetse yemek yeriz beraber.
Kendime dün kırmızı bir elbise aldım. günün anlam ve önemine uygun olarak.
Bi adam gittiğinde tüm hayat gidebiliyormuş bittiğini idrak etmek ne zormuş 3 aydır her gece ağlamak dşye bişey varmış. Ve benim hayatım hayallerim ellerimin arasından gitti ilkimdi ve hepnsonum olsun istedim her şeyi yaptum ama bitti. Acıdan ölünmğyor fiziken ama ruhen de yaşamıyorum ki dalgaya vurdum hep bi umut dedim gelecek dedim ama bitti artık her ley bitti. Mucizemdi o benim 3 yılımı dolduran evlilik hayalleri kurdupum küçücük şehrimdr elinden tuttuğum artık kesin dediğim anda bitti. Evet kavgalarımız çoktu belki mutsuz olacaktuk ama beraber okcaktık her şey bitti. Bir daha yüzüm güler mi uyumak ist
limonumm yazdıklarını okuyunca geçen sene ki halim aklıma geldi. bende geçen 1 sene önce ağlamaktan gözlerim şişerdi. yemeden içmeden kesilmiştim. resmen hayatta ruh gibi geziniyordum. hergün kahveler içer fal baktırırdım. tam sapıtmış gibiydim. o halimi aslı bilir.şunu iyi öğrendim hiç kimse için değmiyormuş. adam şimdi istediği gibi krallar gibi yaşıyor. bende kendimi üzdüğümle kaldım. hak etmedğim halde ne hakaretler duydum.şimdi ise bazen kızıyorum kendime. boş yere değer vermişim değmeyecek insanlara. emin ol zamanla herşey geçiyor. ha şimdi çok iyi durumda mıyım değilim ama geçen seneye göre daha iyi durumdayım. seninde zamanla geçecek.
sen kendi derdine düşmekten buradakileri de takip etmemişsin
evet bilmez miyimşimdi çok daha iyisin, daha da iyi olacaksın inşallah, limon da aynı şekilde... hepimiz çok mutlu oluruz inşallah.
kurbağam gelmiş hoş gelmişnasılsın kurbağamm
yorgun kurbağaiyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın
kurbağam çay al bir eline ayaklarını da uzat bişeyciğin kalmaz. bende iyiyim cnm. dinleniyorum. bu gün erken yatıcam. malum yarın haftanın son günü. öğrenciler zıvanadan çıkıyor.
güle güle uzat saçını
güle güle giy,yarın ben de benim için anlamı olmasa da kırmızı giyip süsleneyim bari,iyi ki anlamı yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?