30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

doğru soylüyorsun sırkettekı bazı müdürler boyle dıyor bakalım insallah boyle olur.

Senın ıcınde dua edıcem canım hıc bellı olmaz.

doğru soylüyorsun sırkettekı bazı müdürler boyle dıyor bakalım insallah boyle olur.

Senın ıcınde dua edıcem canım hıc bellı olmaz.

saol canım bakalım hayırlısı. gitmekle kaybedecek bişeyim yok.

Turkuazcım iş konusunda en hayırlısı olsun hakkında inşallah.

amin canım amin.
çok tşk ederim hepinize.
Allah kimseyi valla bana yapılan ile karşılaştırmasın. insanlara güvenmek de işte bazen insanı dibe sokuyor.
bakalım inş öyle hayırlı bir yer olurda inş. sıkıntılarımdan çarçabuk kurtarır beni. amin.

inşallah canım..Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.

Amin canım inşallah.

canım doğru diyosunda hiç konuşasım gelmiyor. beğenmedim adamı zaten. hele de ailelerin tanıştırdığı birini istemiyorum. ne konuşcam ki bu adamlar. diken üstünde olurum.

yazdıklarını gözyaşlarıyla okudum canım,ama herkesin senin gibi bir hikayesi var emin ol,hakkınızda hayırlısı olsun...

güle güle uzat saçını

güle güle giy,yarın ben de benim için anlamı olmasa da kırmızı giyip süsleneyim bari,iyi ki anlamı yokmuş

limonumm yazdıklarını okuyunca geçen sene ki halim aklıma geldi. bende geçen 1 sene önce ağlamaktan gözlerim şişerdi. yemeden içmeden kesilmiştim. resmen hayatta ruh gibi geziniyordum. hergün kahveler içer fal baktırırdım. tam sapıtmış gibiydim. o halimi aslı bilir.şunu iyi öğrendim hiç kimse için değmiyormuş. adam şimdi istediği gibi krallar gibi yaşıyor. bende kendimi üzdüğümle kaldım. hak etmedğim halde ne hakaretler duydum.şimdi ise bazen kızıyorum kendime. boş yere değer vermişim değmeyecek insanlara. emin ol zamanla herşey geçiyor. ha şimdi çok iyi durumda mıyım değilim ama geçen seneye göre daha iyi durumdayım. seninde zamanla geçecek.

Son düzenleme:

evet bilmez miyim şimdi çok daha iyisin, daha da iyi olacaksın inşallah, limon da aynı şekilde... hepimiz çok mutlu oluruz inşallah.

kurbağam çay al bir eline ayaklarını da uzat bişeyciğin kalmaz. bende iyiyim cnm. dinleniyorum. bu gün erken yatıcam. malum yarın haftanın son günü. öğrenciler zıvanadan çıkıyor.

ben de aynısını yapıyorum her akşam zaten ben de erken yatmaya çalışacağım ama gece uyuyamıyorum belli saate kadar...

güle güle uzat saçını

saol canım ya.
salak adam çok kısalttı özellikle önlerini. oysa çok iyi saç keserdi.
çok gıcığım şuan saçlarımı sevemedim.
neyseki kısa saçlar daha hızlı uzuyor.
yarın hint yağı alcam.

güle güle giy,yarın ben de benim için anlamı olmasa da kırmızı giyip süsleneyim bari,iyi ki anlamı yokmuş

kurbaaamm senle ben yarın akşam topicde bekleriz. sevgilisi olanların yollarını
napalım yapcak bişi yokkk kaderimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…