30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

poğaçam güzel olmuş,sıcak sıcak yiyorum şimdi

kızlar yarın falan da kısır mı yapsam,hiç yapmadım gerçi ama canım çekiyor ne zamandır

Ooooohhhhh götür poğaçaları ohhhh
Kıs sende hiç üşenmiyon haaaa
Keşke yakın olsan valla çok yürekten diyom bunu
Güzel olmuş mu kıs popça harbiden offf

Bide mailine bakkk göbüşlü kurbaaa

Tuğçem kıs bak biz kaldık aslı yaptu götürdü poğaçalarııı

ne yapayım hepiniz bir ağızdan konuşup aklıma düşürdünüz,sonra da geri çekildiniz,iş başa düştü yaptım işte güzel oldu bence sağol canım. göbüşlerime göbüş ekliyorum

Son düzenleme:

oradan kek olsa vs derken iyiydi,yapın da görelim

Son düzenleme:
Independent gazetesinin haberine göre, Oslo Üniversitesi'nde çalışan Jonas Nordby, 900 yıllık Viking şifresini çözmeyi başardı. Jötunvillur şifresiyle yazılmış olan mesajı çözen Nordby, mesajda karşı cinse olan aşkın anlatıldığını açıkladı.
ROMANTİK YAZITLAR
Tahtaların ve kemikleri yazma aracı olarak kullanıldığını söyleyen Nordby, özellikle romantik mesajlara sıkca rastlandığını aktardı.
Nordby 1100 ve 1300'li yıllar arasında Runik yazılarında sıklıkla rastlanan bu mesajlarda karşı cinse duyulan sevgi ve hayranlığın anlatıldığını söyledi. Nordby'ın örnek olarak okuduğu yazıtta "Geniş dağların ürpertisi gibi seviyorum seni harika kadın..." yazıyordu. (http://dunya.milliyet.com.tr/900-yillik-gizli-mesajin-sifresi/dunya/detay/1837705/default.htm)

yüzyıllar önce bile adamlar ne mükemmel şekilde aşklarını ifade ediyormuş.

herkese iyi geceler kızlar,bugün pazartesi malum,geç kaldım uyumak için.
gülümsün,petu günaydın şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…