30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım haberin olsun diye yazdım.
kur başlayacaksa seninde durumun belli olacaksa kaçırma kuru canım.
kur fiyatıda artmış bide.
fırsat sitelkerinde bir daha görürsen bana haber verir misin canım?

hayata canım bak dediğimi yalnış anlama sakın;
özel üniv. mezun olmaznı denk olduğunuz, yada müdür-eleman durumu denk olmadığınız anlama gelmez.
yani denk demek, aynı yada birbirine yakın ekonomik düzey, aynı ortamlarda bulunup zevk almak bundan, aileler açısından benzer yönde bakılıbiliyor olması filan önemli bence.
bizde benim dediğim kişi ile sohbetlerimizde, aynı şeyleri seven, aynı şeylerden hoşlanan birileriydik.
aynı renkleri seviyorduk filan düşün.
ama denk değildik.
maddi anlamda acayip uç fark var. aile olarak da keza öyle. bunu demek istedim.

kaç olmuşki fiyatı?
öyle zaman gösterecek yanı benım cevrem dışarıda aşırı derecede sosyal bır cevre oldugu ıcın oda boyle bır tııp gibi göründüğü için sanırım olabilir bılmıyorum belkide sadece platonik olarak kalacak bunuda bılmıyorum ama cok seker bırısı.

Kafam allak bullak gercekten yanı zaten suanda ımkansız gelıyor ,pozisyon olarak bıle farklı olması kötü bsy bence ..bakalım.

Son düzenleme:

380 TL
olumlu düşün olumlu canım.
adam isterse sen istersen kimse hiçbişi engel olamaz
aşkla olun aşkla kalın bebekler

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Suskun ben kaçıncı oldum. Şarkım hangisi? :)

ayyy kizlar evlenme teklifi aldim yaaaa :))) ama hala inanamiyoruuum nasil uyuycam ben.
Petunya, bekliyorduk. Hiç şaşırmadık. Mutlu olduk. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.

Ajda Pekkan - Bambaşka Biri benim şarkım. Çok severim.

ne güzel :) sende mi aşk arayanlardansın ? napıyorsun. bir hikayen var mı ?

bende öğretmenim . 27 yaşındayım. hayatımın aşkını arıyorum. henüz bulabilmiş değilim.
İnşallah 2014 yılında bulursun canım.

benim mavi kuşum şöyle ötüyor => hakkımda yorum yapmak için daha erkenmiş
Benimki şöyle diyor: vazgeçilmez olabilirsin ama biraz daha çaba harcaman gerekli :) doğru yoldasın! :)

Bu konu başlığı altında mı?
Bilmiyorum canım, bugün yeni geldim. Yazdıklarım da yukarıda işte...

Hoş geldiniz. Kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz.

Hoşbulmuşumdur inşallah

ilk geldiğimde erkek arkadaşı var ki onun diye bi dışlama sezdim dee

MissGamzeli ben, 28 yaşındayım, erkek arkadaşım var ama hala bekarım, 2015'e kadar asker yolu bekliyorum bu aralar

İngilizceöğretmeniyim, ilkokulda görev yapıyorum, mini mini 2ler ve 4lerimle

missgamzeli bu topıkte evlenmek için gün sayanlar var bu sebeple sevgılının olup olmaması hıc problem değil bizler için.

Daha önce yazılanları okudum.
Kızlar öyle demek istememişler. Demezler zaten hiç kimseye öyle bir şey.
Zira bizim bu konuda her çeşit kız mevcut
30+ 30- , bekar , yalnız, nişanlı hatta evlendirdiklerimiz bile var. Onlar da ara sıra gelip yazıyorlar...

Çok hoş geldin.
Keyifli paylaşımlar dilerim. :87:

missgamzeli bu topıkte evlenmek için gün sayanlar var bu sebeple sevgılının olup olmaması hıc problem değil bizler için.

teşekkür ederimmm :13:

rica ederiz ne demek..

bıraz kendınden bahsedermisin? ne iş yapıyorsun vs.

MissGamzeli ben, 28 yaşındayım, erkek arkadaşım var ama hala bekarım, 2015'e kadar asker yolu bekliyorum bu aralar

İngilizce öğretmeniyim, ilkokulda görev yapıyorum, mini mini 2ler ve 4lerimle

süpermiş..ne güzel sürekli cocuklarla bırlıktesin.

o kadar da güzel değil aslında

şaka bi yana manevi yönü paha biçilemez tabi ama bir de kötü bi yanı var ki, insan bazı çocukları görünce çocuk sahibi olma fikrinden soğuyoo

Canım,
Çekim Yasası, Douglas Fairbanks bu kitabı sormuşsun.
Ben de birkaç tane bu tarz kitap okudum.
Ya da okumadıklarımı da duydum falan ama bunu duymamıştım.
Nasıl güzel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…