- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.141
haftasonu fırsat bulamadım arkadaşlarımlaydım gelirim diye düşündüm ama olmadı..
Doğrudur bı su dış ticaret kursu belli olsa ona göre bakacağım.İyi demişsin.
Evet yanı oyle oluyormuş demekki..bakalım zaman ne gösterecek. yanı denklikmi dersen ıkımızde özel üniden mezunuz şartlar eşit gibi ama pozisyon durumundan dolayı eşit değil sadece bırseyler.. zamana bırakalım ama şaka gibi resmen falcı kadın tarıh kadar verdi ,tipini,ismini vs anlattı hatta o dedi merhaba falan dıyor sen yuzvermıyor gıbısın halbukı falcı dıyene kadar cidden farkında degıldım bıde he deyip geçiyordum hıc düşünmemiştim .bakalım ama bırısınden elektrik almak bıle güzel geldi bana.
Canım haberin olsun diye yazdım.
kur başlayacaksa seninde durumun belli olacaksa kaçırma kuru canım.
kur fiyatıda artmış bide.
fırsat sitelkerinde bir daha görürsen bana haber verir misin canım?
hayata canım bak dediğimi yalnış anlama sakın;
özel üniv. mezun olmaznı denk olduğunuz, yada müdür-eleman durumu denk olmadığınız anlama gelmez.
yani denk demek, aynı yada birbirine yakın ekonomik düzey, aynı ortamlarda bulunup zevk almak bundan, aileler açısından benzer yönde bakılıbiliyor olması filan önemli bence.
bizde benim dediğim kişi ile sohbetlerimizde, aynı şeyleri seven, aynı şeylerden hoşlanan birileriydik.
aynı renkleri seviyorduk filan düşün.
ama denk değildik.
maddi anlamda acayip uç fark var. aile olarak da keza öyle. bunu demek istedim.
kaç olmuşki fiyatı?
öyle zaman gösterecek yanı benım cevrem dışarıda aşırı derecede sosyal bır cevre oldugu ıcın oda boyle bır tııp gibi göründüğü için sanırım olabilir bılmıyorum belkide sadece platonik olarak kalacak bunuda bılmıyorum ama cok seker bırısı.
Kafam allak bullak gercekten yanı zaten suanda ımkansız gelıyor ,pozisyon olarak bıle farklı olması kötü bsy bence ..bakalım.
Petunya, bekliyorduk. Hiç şaşırmadık. Mutlu olduk. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.ayyy kizlar evlenme teklifi aldim yaaaa :))) ama hala inanamiyoruuum nasil uyuycam ben.
Ajda Pekkan - Bambaşka Biri benim şarkım. Çok severim.
İnşallah 2014 yılında bulursun canım.ne güzel :) sende mi aşk arayanlardansın ? napıyorsun. bir hikayen var mı ?
bende öğretmenim . 27 yaşındayım. hayatımın aşkını arıyorum. henüz bulabilmiş değilim.
Benimki şöyle diyor: vazgeçilmez olabilirsin ama biraz daha çaba harcaman gerekli :) doğru yoldasın! :)benim mavi kuşum şöyle ötüyor => hakkımda yorum yapmak için daha erkenmiş
Evlendireceğiz inşallah. :123:Hukukcuyum dedin ya aklıma o geldi esprik olsun diye
Beni hala everemedinnsenle filozof prenses.
Ne olduuuuuu
Biliyordum bunu.FIKRA:
Kayserilinin tek ineği hasta olur. İnek yemekten içmekten kesilir. Çaresizlik ve üzüntüyle kıvranan Kayserili Allaha yalvarır, KURBAN OLDUĞUM ALLAH, İNEĞİM İYİLEŞSİN 15 GÜN ORUÇ TUTACAĞIM der! Allahın hikmetinden sual olmaz, ertesi gün bakar ki hayvan ayağa kalkmış yem yiyor, hareketleri de düzelmiş! Tamam demiş benim inek iyileşti, başlamış oruca! Tam 15 gün orucu tutmuş, sabah ahıra gitmiş ki ne görsün; inek ölmüş! Kayserili gökyüzüne bakmış ve demiş ki; SAKIN BENİ KANDIRDIĞINI SANMA, BU 15 GÜNLÜK ORUCU RAMAZANDAN DÜŞERİM, İNEĞİ DE KURBANA SAYMAZSAM NAMERDİM!
Hoş geldiniz. Kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz.28 yaş bekarlar da kabul edilir mi acabaa
Maalesef!herkesi 1 kere beğenebiliyoruz sanırım ben beğenemiyorum mesajları
Halam kaç gündür aklıma soktu. Perşembe günü yaptık. Bir de cumartesi. ikişer tabak yedim.yanına da kısır, acıktımmmmmm
Günaydın kızlar,
Suskun ben kaçıncı oldum. Şarkım hangisi? :)
Petunya, bekliyorduk. Hiç şaşırmadık. Mutlu olduk. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.
Ajda Pekkan - Bambaşka Biri benim şarkım. Çok severim.
İnşallah 2014 yılında bulursun canım.
Benimki şöyle diyor: vazgeçilmez olabilirsin ama biraz daha çaba harcaman gerekli :) doğru yoldasın! :)
Evlendireceğiz inşallah. :123:
Biliyordum bunu.
Hoş geldiniz. Kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz.
Maalesef!
Halam kaç gündür aklıma soktu. Perşembe günü yaptık. Bir de cumartesi. ikişer tabak yedim.
bende bambaşka bırısı şarkısını cok severım..filozof sen benımle ılgılı bı yorum yaptınmı? yapmadıysan yanlış anlamada bı yaptın gibi gördüm bı yapmadın gibi sayfası anlayamadımda
turkuaz oyle cok sükür cok fazla bırsey gelmemiş.
Canım, bunu yeni gördüm.herkese iyi geceler kızlar,bugün pazartesi malum,geç kaldım uyumak için.
gülümsün,petu günaydın şimdiden
Canım, bunu yeni gördüm.
Üstelik tesadüfen! :)
Sağ ol...
Bu konu başlığı altında mı?bende bambaşka bırısı şarkısını cok severım..filozof sen benımle ılgılı bı yorum yaptınmı? yapmadıysan yanlış anlamada bı yaptın gibi gördüm bı yapmadın gibi sayfası anlayamadımda
turkuaz oyle cok sükür cok fazla bırsey gelmemiş.
ASSelam kızlar
Hayata senin adına sevindim inş devamı gelir
aslı afiyet olsun
Turkuaz, tuğçe, gülümsün, cerenkar ve aklıma gelmeyenlet selamkar
Hoş geldiniz. Kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz.
Iyi aksamlar kizlar, redoo ne yapiyon.
Hoşbulmuşumdur inşallah
ilk geldiğimde erkek arkadaşı var ki onun diye bi dışlama sezdim dee
MissGamzeli ben, 28 yaşındayım, erkek arkadaşım var ama hala bekarım, 2015'e kadarasker yolu bekliyorum bu aralar
İngilizceöğretmeniyim, ilkokulda görev yapıyorum, mini mini 2ler ve 4lerimle
Hoşbulmuşumdur inşallah
ilk geldiğimde erkek arkadaşı var ki onun diye bi dışlama sezdim dee
MissGamzeli ben, 28 yaşındayım, erkek arkadaşım var ama hala bekarım, 2015'e kadarasker yolu bekliyorum bu aralar
İngilizceöğretmeniyim, ilkokulda görev yapıyorum, mini mini 2ler ve 4lerimle
missgamzeli bu topıkte evlenmek için gün sayanlar var bu sebeple sevgılının olup olmaması hıc problem değil bizler için.
Daha önce yazılanları okudum.
Kızlar öyle demek istememişler. Demezler zaten hiç kimseye öyle bir şey.
Zira bizim bu konuda her çeşit kız mevcut
30+ 30- , bekar , yalnız, nişanlı hatta evlendirdiklerimiz bile var. Onlar da ara sıra gelip yazıyorlar...
Çok hoş geldin.
Keyifli paylaşımlar dilerim. :87:
teşekkür ederimmm :13:
rica ederiz ne demek..
bıraz kendınden bahsedermisin? ne iş yapıyorsun vs.
İngilizce öğretmeniyim, ilkokulda görev yapıyorum, mini mini 2ler ve 4lerimle[/B]
süpermiş..ne güzel sürekli cocuklarla bırlıktesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?