- 14 Ağustos 2011
- 28.824
- 4.554
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.121
herkese iyi geceler kızlar,bugün pazartesi malum,geç kaldım uyumak için.
gülümsün,petu günaydın şimdiden
peynirli yaptım,iki tepsi çıktı,iki tanesine iç yetmedi,boş ikisi de
canım çekiyordu zaten,siz de bugün söyleyince aklım esti yaptım,pişiyorlar,ne zaman pişer bilmem,uykum geldi
bende hep edebiyat derslerinde aruz vezniyle yazılmış divan edebiyatıydı sanırım ondaki deyişlere bayılmışımdır .....Independent gazetesinin haberine göre, Oslo Üniversitesi'nde çalışan Jonas Nordby, 900 yıllık Viking şifresini çözmeyi başardı. Jötunvillur şifresiyle yazılmış olan mesajı çözen Nordby, mesajda karşı cinse olan aşkın anlatıldığını açıkladı.
ROMANTİK YAZITLAR
Tahtaların ve kemikleri yazma aracı olarak kullanıldığını söyleyen Nordby, özellikle romantik mesajlara sıkca rastlandığını aktardı.
Nordby 1100 ve 1300'li yıllar arasında Runik yazılarında sıklıkla rastlanan bu mesajlarda karşı cinse duyulan sevgi ve hayranlığın anlatıldığını söyledi. Nordby'ın örnek olarak okuduğu yazıtta "Geniş dağların ürpertisi gibi seviyorum seni harika kadın..." yazıyordu. (http://dunya.milliyet.com.tr/900-yillik-gizli-mesajin-sifresi/dunya/detay/1837705/default.htm)
yüzyıllar önce bile adamlar ne mükemmel şekilde aşklarını ifade ediyormuş.
bızde cogu lınk açılmıyor sırket networku oldugu ıcın açılmayabılır.
Kızlar ben bırısınden hoşlanmaya başladım.Şaka gibi ama sanırım platonik olarak kalacak bırsey ama şaka gibi kımseden elektrık alamayan ben bırden bırısınden hoşlanmaya başladım vede en kötüsü aynı sırketteyız.. olmaz olaydık dıyroum resmen.
Kızlar ben bırısınden hoşlanmaya başladım.Şaka gibi ama sanırım platonik olarak kalacak bırsey ama şaka gibi kımseden elektrık alamayan ben bırden bırısınden hoşlanmaya başladım vede en kötüsü aynı sırketteyız.. olmaz olaydık dıyroum resmen.
Rafet el roman-Yusuf güney Aşk'a İnat :))) tam da yerinde mi oldu ne
ohhhhh yarasın kurbama ohhbir vuruşta yedi tane
yavv yiyon poğacaları miktara gelince hemen azalt. küçükmüşşş müş müşşşyok bu saatte demlemedimpoğaça boyutları öyle büyük değil bu arada,yanlış anlaşılma olmasın
gunaydın kızlar haftasonu giremedim.nasılsınız? nasıl gidiyor? yazılanlarıda henüz okuyacak vaktım olmadı umarım hersey yolundadir.
Bırtek aslının 7 tane poğaca yedıgını okudum maşallahın var aslıcım..Allah daha fazla iştah versin
ohhhhh yarasın kurbama ohh
yavv yiyon poğacaları miktara gelince hemen azalt. küçükmüşşş müş müşşş
bırak bunları minik kurbaa.. yakında tostoparlak bir kurbaa olcan
selam canım nasılsın? haftasonu seni kursdan selçuk sordu canım.
seni arayacaktı galiba. yeni kur başlıcakmış.
bende okuldan bir ders ile ilgili durumları var ondan gelememiştir dedim. gelcek ama dedim
ohhhh bu çok güzel haber. birine demekki istersen farkedip birşyeler hissedebiliyor muşsun.
hayata canım kimin kimle olacağı belli olmaz.
bana da eski şirketten müdürden bile çok daha üst pozisyondaki adam ilgileniyordu. heee benimki düzgün çıkmadı ve gerçek anlamda maddi manevi denk değildik o ayrı. ama bilemezsin. müdür diye müdür olanla evlenecek sevecek filan gibi bir düişünce olamaz bence
Independent gazetesinin haberine göre, Oslo Üniversitesi'nde çalışan Jonas Nordby, 900 yıllık Viking şifresini çözmeyi başardı. Jötunvillur şifresiyle yazılmış olan mesajı çözen Nordby, mesajda karşı cinse olan aşkın anlatıldığını açıkladı.
ROMANTİK YAZITLAR
Tahtaların ve kemikleri yazma aracı olarak kullanıldığını söyleyen Nordby, özellikle romantik mesajlara sıkca rastlandığını aktardı.
Nordby 1100 ve 1300'li yıllar arasında Runik yazılarında sıklıkla rastlanan bu mesajlarda karşı cinse duyulan sevgi ve hayranlığın anlatıldığını söyledi. Nordby'ın örnek olarak okuduğu yazıtta "Geniş dağların ürpertisi gibi seviyorum seni harika kadın..." yazıyordu. (http://dunya.milliyet.com.tr/900-yillik-gizli-mesajin-sifresi/dunya/detay/1837705/default.htm)
yüzyıllar önce bile adamlar ne mükemmel şekilde aşklarını ifade ediyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?