30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende hep edebiyat derslerinde aruz vezniyle yazılmış divan edebiyatıydı sanırım ondaki deyişlere bayılmışımdır .....

gunaydın kızlar haftasonu giremedim.nasılsınız? nasıl gidiyor? yazılanlarıda henüz okuyacak vaktım olmadı umarım hersey yolundadir.

Bırtek aslının 7 tane poğaca yedıgını okudum maşallahın var aslıcım..Allah daha fazla iştah versin

bızde cogu lınk açılmıyor sırket networku oldugu ıcın açılmayabılır.

Kızlar ben bırısınden hoşlanmaya başladım.Şaka gibi ama sanırım platonik olarak kalacak bırsey ama şaka gibi kımseden elektrık alamayan ben bırden bırısınden hoşlanmaya başladım vede en kötüsü aynı sırketteyız.. olmaz olaydık dıyroum resmen.

bu güzel bir haber ama çok sevindim

Rafet el roman-Yusuf güney Aşk'a İnat :))) tam da yerinde mi oldu ne

Rafet el roman-Yusuf güney Aşk'a İnat :))) tam da yerinde mi oldu ne

cuk oturmuş teşekkür ederim

birisinden elektrik almak güzel bırsey ama o bızım sırkette bir müdür ve işin ilginci gelip geçerken yanımda başkaları da olsa durup halimi hatrımı soruyor vs sadece adımı söyleyip bende anlamıyordum noldugunu cumartesi akşamı cok daraldim ve bır fal baktırdım hayatıma kım ne zaman girecek dıye falda aynı sırkette onun tipini tarif etti söylediği harfler isminde cuk oturdu. hatta o harf yok dedim kadına söyadında var görüyorum yakın cıkıyorsunuz ama sen farkında degılsın dedı lönk kaldım baktım soyadına sonra cıdden varmış kadının dediği harf ben bırısınden elektrik almak ıstedıgım ıcın kadında soyleyınce mı oldu bılmıyorum ama ben hoşlandıgımı ondan düşünüyorum ama müdür oldugu ıcın olmayacak bsy gıbı gelıyor suanda cok uç napcam onuda bılmıyorum.

ve netten bakınca 4 yaş var aramızda oldugunu gördüm onada şaşırdım ama soyle normal bir insan bulsaydım nolurduki gidip platonik olarak kalabilecek bır ınsanı buldum.

Son düzenleme:
bir vuruşta yedi tane
ohhhhh yarasın kurbama ohh

yok bu saatte demlemedim poğaça boyutları öyle büyük değil bu arada,yanlış anlaşılma olmasın
yavv yiyon poğacaları miktara gelince hemen azalt. küçükmüşşş müş müşşş
bırak bunları minik kurbaa.. yakında tostoparlak bir kurbaa olcan

selam canım nasılsın? haftasonu seni kursdan selçuk sordu canım.
seni arayacaktı galiba. yeni kur başlıcakmış.
bende okuldan bir ders ile ilgili durumları var ondan gelememiştir dedim. gelcek ama dedim

ohhhh bu çok güzel haber. birine demekki istersen farkedip birşyeler hissedebiliyor muşsun.
hayata canım kimin kimle olacağı belli olmaz.
bana da eski şirketten müdürden bile çok daha üst pozisyondaki adam ilgileniyordu. heee benimki düzgün çıkmadı ve gerçek anlamda maddi manevi denk değildik o ayrı. ama bilemezsin. müdür diye müdür olanla evlenecek sevecek filan gibi bir düişünce olamaz bence

Son düzenleme:

haftasonu fırsat bulamadım arkadaşlarımlaydım gelirim diye düşündüm ama olmadı..
Doğrudur bı su dış ticaret kursu belli olsa ona göre bakacağım.İyi demişsin.

Evet yanı oyle oluyormuş demekki..bakalım zaman ne gösterecek. yanı denklikmi dersen ıkımızde özel üniden mezunuz şartlar eşit gibi ama pozisyon durumundan dolayı eşit değil sadece bırseyler.. zamana bırakalım ama şaka gibi resmen falcı kadın tarıh kadar verdi ,tipini,ismini vs anlattı hatta o dedi merhaba falan dıyor sen yuzvermıyor gıbısın halbukı falcı dıyene kadar cidden farkında degıldım bıde he deyip geçiyordum hıc düşünmemiştim .bakalım ama bırısınden elektrik almak bıle güzel geldi bana.

aslı bende cumartesı akşamı ntvde aşk ıle ılıglı bır program vardı onu izledim evlilik yüzügünün hıkayesını falan anlattılar cok güzeldi.. hatta bir hükümdar kendı haremı dışında bırısıne aşık olmuş ,kadına ne mektuplar yazmış haremındeki kadınlar kıskanmasın dıye gizli görüşmüş falan.
Hatta programda hükümdar bıle olsa engel değil aşkını ifade etmeye dıye anlattılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…