30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kizlar burda yazilanlari gordukce evlilik korkutmaya basladi sanki..severek evlenenlerde bile pisman olan var.nasi anlicam ben bu dogru adami?oyle sandigim adam terketti kime nasi guvenmeli?cok zor bu erkekleri anlamak coook...kafakarisik oldu..tamam evlenmeyi cok istiyorum ama mutlu huzurlu olucaksa olsun allah pisman ettirmesin..hicbirimizii...neler okudum..valla bugun gozum korkmadi degillll

aslıcım bu benim kaçıcı karar verişim ama hep daha yeniyiz belki ben de hatalıyım falan diye erteledim . acele ettim evlenmektede . 3 kere gördüğüm insanla evlendim hayatım meğer ne ucuzmuşbenim. eşimden nefret ediyorum ya. çok zıttız. bir daha da aman ya boş ver evlilik mi aslaaaaaa. bu arada burdan paylaşmak çok güzel insan ailesine en yakın arkadaşına bile anlatamıyorken bur da rahatlıyosun .

saol canım green card cıktı

artık okula cok ugramıyorum onun yerıne ıs aramaya basladım

aaa desene yerleştiniz artık oralara, gurbet ellerde kaldın beyzaaaaaa amaaaa kocan ve oğluşun yanındaysa sorun yok...

yine kendi mesleğinle alakalı işlere mi bakıyorsun, hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin inşallah....

burada yazılanları diyince bu başlığı değil BDVyi mi kastediyorsunuz... yoksa burada genellikle umutlu konuşuruz biz... mümkün oldukça olumsuz yazıları okumayın,önyargı yapmayın,kimsenin hayat şartları,standartları,aile,çevre yapısı aynı değil...

yaaa ben daha çok ilaç sektörü istiyorum (para daha çok var)

çoluk cocugun gelmesı nasıl olacakk bılmıyorumm

benım koca yar doç oldu gelmekte ıstemıyor bakalım ne olacaz

yazılarınız evlilikle ilgili hep olumsuz,hatta kullanıcı adınız bile olumsuz... evliliği çoktan içinizde bitirdiyseniz,maddi güvenceniz varsa resmiyette de bitirin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…