- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.321
çalışmaya alışınca insan evde oturmaktan sıkılır. film izle. hava nasıl oralarda
ne tür aktiviteler onlar
pırıl pırıl ılık bır hava var spor falan yaptım açık havada o denlı guzel
beyzaaaaa:122:......
burada da havalar iyi gidiyor...
takıp edıyorum su azalmıs falan dıyolar
evet barajlarda su kalmamış pek,hayırlısı...
aaa hamılemısın canım çok sevındım
Allah bır avazda kurtarsın
Amin canım inşallah...
görüşmeyeli nerdeyse doğurucam bensen neler yapıosun, herşey yolunda mı
ooo cok tehlıkelı artık banyo suresı kısalaack
Amin canım inşallah...
görüşmeyeli nerdeyse doğurucam bensen neler yapıosun, herşey yolunda mı
aslıcım bu benim kaçıcı karar verişim ama hep daha yeniyiz belki ben de hatalıyım falan diye erteledim . acele ettim evlenmektede . 3 kere gördüğüm insanla evlendim hayatım meğer ne ucuzmuşbenim. eşimden nefret ediyorum ya. çok zıttız. bir daha da aman ya boş ver evlilik mi aslaaaaaa. bu arada burdan paylaşmak çok güzel insan ailesine en yakın arkadaşına bile anlatamıyorken bur da rahatlıyosun .ilk tecrübeniz olumsuz olmuş olabilir ama bu işler belli olmaz,iyi doğru insanı sonra bulursanız neden olmasın,yaşınız da gençmiş,yorumlarda gördüm.
1 yılı doldurduysanız anlaşmalı boşanabilirsiniz isterseniz.
Nereden nereye bağladı
saol canım green card cıktı
artık okula cok ugramıyorum onun yerıne ıs aramaya basladım
Kizlar burda yazilanlari gordukce evlilik korkutmaya basladi sanki..severek evlenenlerde bile pisman olan var.nasi anlicam ben bu dogru adami?oyle sandigim adam terketti kime nasi guvenmeli?cok zor bu erkekleri anlamak coook...kafakarisik oldu..tamam evlenmeyi cok istiyorum ama mutlu huzurlu olucaksa olsun allah pisman ettirmesin..hicbirimizii...neler okudum..valla bugun gozum korkmadi degillll
aaa desene yerleştiniz artık oralara, gurbet ellerde kaldın beyzaaaaaaamaaaa kocan ve oğluşun yanındaysa sorun yok...
yine kendi mesleğinle alakalı işlere mi bakıyorsun, hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin inşallah....
aslıcım bu benim kaçıcı karar verişim ama hep daha yeniyiz belki ben de hatalıyım falan diye erteledim . acele ettim evlenmektede . 3 kere gördüğüm insanla evlendim hayatım meğer ne ucuzmuşbenim. eşimden nefret ediyorum ya. çok zıttız. bir daha da aman ya boş ver evlilik mi aslaaaaaa. bu arada burdan paylaşmak çok güzel insan ailesine en yakın arkadaşına bile anlatamıyorken bur da rahatlıyosun .
banyo suresı kısalıp sayısı azalcak
nereye bağlandı sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?