30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sanki beyefendi hemen prof. olacak

yok ya ben de kırdım kafayı alacam yanıma

iyiyim canım sen nasılsın,yürüyüş yap haftasonları,sağlığınıza dikkat et

Hayir tabi burda degil bende 30yasinda bekar oldugum icin buraya tereddutlerimi yazmak istedim sadece..haklisiniz olumsuzluklari okuyunca etkiliyor insani..en iyisi umut dolu bekar bayanlarin yorumlariyla umut depolamali )

onun da yeri burası,bazen karamsarlığa düşsek de

tayıne uzuldum es durumu falan bır sey olmadımı

biliyorsun canım bizim işleri çakılı kadroyuz ya biz, şurdan şuraya gidemiyoruz, en baştan ilan çıkması gerekiyor falan filan, ülkenin son durumu çok dengesiz takip ediyorsundur, kimselere bir şey denmiyor bu aralar... bekleyeceğiz artık, zaten seneye çalışmam nasipse,rapordu, ücretsiz izindi bir yılı kurtarıcam artık, sonrası Allah kerim...

benım kı capa da hocaydı

once normal olur dedı sonra senınkı cok buyuk dedı

sonra bı baktık bızımkısı 3.850 geldı yanı normal de olabılırken kesdı bıctı

önceleri illa normal diyordum da, şimdi sağlıkla doğsun da varsın beni kessinler diyorum

geldi şeker bende sana yazdım.

lahesisss hoşgeldin canım.
valla kaç günüdür aklımdaysın baktım hatta nerelerde diye?
sonra baltım yazmışsın kk ne.
nasıl gidiyor?

canım ya 10 gün memlekete gittim annemlere, ordan geldim hafif bir grip atlattım derken iki gündür toparlandım... iyiyim çok şükür durmak yok kilo almaya devam, kocaman göbeğimle dolanıyorum ortalarda... ufak ufak alışverişe de başladım, eşim izne çıkacak 10 gün sonra o zaman büyük alışverişi de yapalım diyoruz, erken mi bilemiyorum ki... hemen haziran gelsin istiyorum... hem çok keyifli hem çok endişeli bir süreç bu...

sen nasılsın, keyifler nasıl, iş durumları falan ?

evet bayagı karısmıs canım ulkem hayırlısı olsun

secımler olacak hukumete yakın kımsen yokmu ıs yapılırsa sımdı yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…