- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.361
boş mail geldi şimdi
millete ne oluyormuş canım, anası varken hayret bir şeyal yanına bence de, senin yanında olması gerekir şimdi... kocan da gelsin yanına orada mis gibi düzen kurun işte, gelmezse de keyfi bilir tabi, sen canını sıkma
ben normal istiyorum da, bilirsin senin değil doktorunun niyeti önemli malesef... doktor kesmekten yanaysa ne yapıp edip ikna ediyor seni... doktordur bilir diyorsun sonunda... normal doğum zor olur çok kilo alırsan diye tehditler savurdu bir kaç kez doktorum sanki beni kesmek istiyor gibi geldi, bakalım göreceğizsen nasıl doğurdun...
aslıııı naberrr
beyzoşa mı selam çaktın
slm canım
altına bak kızım.
aynı maili forwARD ETTİM
yok canım,ben ona cevap atmıştım,benimki gitmemiş yine anlaşılan
yooo hepinizeee aslıcım
selam beyzoşşş nasılsın
yooo hepinizeee aslıcım
selam beyzoşşş nasılsın
senin mailin sorunlu mini kurbaaa
yine de beyzoşun yeri ayrı tabi
Hayir tabi burda degil bende 30yasinda bekar oldugum icin buraya tereddutlerimi yazmak istedim sadece..haklisiniz olumsuzluklari okuyunca etkiliyor insani..en iyisi umut dolu bekar bayanlarin yorumlariyla umut depolamali)
tayıne uzuldum es durumu falan bır sey olmadımı
benım kı capa da hocaydı
once normal olur dedı sonra senınkı cok buyuk dedı
sonra bı baktık bızımkısı 3.850 geldı yanı normal de olabılırken kesdı bıctı
geldi şeker bende sana yazdım.
lahesisss hoşgeldin canım.
valla kaç günüdür aklımdaysın baktım hatta nerelerde diye?
sonra baltım yazmışsın kk ne.
nasıl gidiyor?
biliyorsun canım bizim işleri çakılı kadroyuz ya biz, şurdan şuraya gidemiyoruz, en baştan ilan çıkması gerekiyor falan filan, ülkenin son durumu çok dengesiz takip ediyorsundur, kimselere bir şey denmiyor bu aralar... bekleyeceğiz artık, zaten seneye çalışmam nasipse,rapordu, ücretsiz izindi bir yılı kurtarıcam artık, sonrası Allah kerim...
önceleri illa normal diyordum da, şimdi sağlıkla doğsun da varsın beni kessinler diyorum
canım ya 10 gün memlekete gittim annemlere, ordan geldim hafif bir grip atlattım derken iki gündür toparlandım... iyiyim çok şükür durmak yok kilo almaya devam, kocaman göbeğimle dolanıyorum ortalarda... ufak ufak alışverişe de başladım, eşim izne çıkacak 10 gün sonra o zaman büyük alışverişi de yapalım diyoruz, erken mi bilemiyorum ki... hemen haziran gelsin istiyorum... hem çok keyifli hem çok endişeli bir süreç bu...
sen nasılsın, keyifler nasıl, iş durumları falan ?
beyzoş sınıfın ası kızımm ben kektekı un çaydakı sekerım :)
inanayım mı
beyzoş ablasını örnek alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?