30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hayırlısı ile kız mı erkek mi

nasıl rahatsızlık kasılma falan oluyo mu

erkek geliyor inşallah canım, hiç bir sorunum yok çok şükür, tersi dönmüş kaplumbağa formundayım geceleri yatakta,onun dışında sorunsuz gidiyor

9 kilo aldım kocamaaaaan oldum... gülümsün gördü bugün beni korktu göbeğimden:18:

yaaa ben daha çok ilaç sektörü istiyorum (para daha çok var)

çoluk cocugun gelmesı nasıl olacakk bılmıyorumm

benım koca yar doç oldu gelmekte ıstemıyor bakalım ne olacaz

oyyyy en az bizim kadar karışıksınız siz de:18: benim de tayin olmadı malum, gidip geliyorum 3 saat yolu... oğlan nerde tr de mi yanındaydı bir ara sanki....

yazılarınız evlilikle ilgili hep olumsuz,hatta kullanıcı adınız bile olumsuz... Evliliği çoktan içinizde bitirdiyseniz,maddi güvenceniz varsa resmiyette de bitirin...

aynen ben hepten olumsuzum bu konuda artık. Aslında aldatılam yok,içki kumar falan bu tarz şeyler yok eşim çok da kötü biri değil yani insanlar belki de neden ayrılyosun dediğinde fikir uyuşşmazlığı demek onlara komik gelicek ama ben hayatta kendim istedğim gibi yaşadım yine öyle olucak inş. Dünyaya bir kere geliyoruz sonuçta. çalışıyorumda yani ona maddi bağlı değilim . Ama ayrılırken beni çok zorlıyacak bitsin istemiyor bilmiyorum keşke bi sihirli değneğim olsa hiç evlenmezdim. Sence boşanmak için illa aldatılmak dayak içiki falan mı gerekli

oyyyy en az bizim kadar karışıksınız siz de:18: benim de tayin olmadı malum, gidip geliyorum 3 saat yolu... oğlan nerde tr de mi yanındaydı bir ara sanki....

yok bu aralar turkıyede

o da arada derede kaldı

yanıma alacam dıyorum mıllet zıplıyo

ama mayıs gıbı alıp gelıcem okula burda baslasın dıyorum

kocam da yenı bırını bulur artık :)

normal mı sezeryan mı ıstıyosun

ben normal istiyorum da, bilirsin senin değil doktorunun niyeti önemli malesef... doktor kesmekten yanaysa ne yapıp edip ikna ediyor seni... doktordur bilir diyorsun sonunda... normal doğum zor olur çok kilo alırsan diye tehditler savurdu bir kaç kez doktorum sanki beni kesmek istiyor gibi geldi, bakalım göreceğiz sen nasıl doğurdun...

aslıııı naberrr

o dediklerin yoksa ama anlayış,saygı,hoşgörü,emek,sevgi varsa sorun yok bence. ama bunlardan biri yoksa o zaman çekilmez hale gelebilir...

benım kı capa da hocaydı

once normal olur dedı sonra senınkı cok buyuk dedı

sonra bı baktık bızımkısı 3.850 geldı yanı normal de olabılırken kesdı bıctı

yok bu aralar turkıyede

o da arada derede kaldı

yanıma alacam dıyorum mıllet zıplıyo

ama mayıs gıbı alıp gelıcem okula burda baslasın dıyorum

kocam da yenı bırını bulur artık :)

millete ne oluyormuş canım, anası varken hayret bir şey al yanına bence de, senin yanında olması gerekir şimdi... kocan da gelsin yanına orada mis gibi düzen kurun işte, gelmezse de keyfi bilir tabi, sen canını sıkma

Hayir tabi burda degil bende 30yasinda bekar oldugum icin buraya tereddutlerimi yazmak istedim sadece..haklisiniz olumsuzluklari okuyunca etkiliyor insani..en iyisi umut dolu bekar bayanlarin yorumlariyla umut depolamali )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…