- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.341
hayırlısı ile kız mı erkek mi
nasıl rahatsızlık kasılma falan oluyo mu
sizin orada su bol galiba,bak ben de okyanus ötesine bağladım
burad aevet su cok
canım ulkem bu aralar okyanus otesıne cok baglanıyo
erkek geliyor inşallah canım, hiç bir sorunum yok çok şükür, tersi dönmüş kaplumbağa formundayım geceleri yatakta,onun dışında sorunsuz gidiyor
9 kilo aldım kocamaaaaan oldum... gülümsün gördü bugün beni korktu göbeğimden:18:
yaaa ben daha çok ilaç sektörü istiyorum (para daha çok var)
çoluk cocugun gelmesı nasıl olacakk bılmıyorumm
benım koca yar doç oldu gelmekte ıstemıyor bakalım ne olacaz
şimdi haberlere bağlanıyoruz
yazılarınız evlilikle ilgili hep olumsuz,hatta kullanıcı adınız bile olumsuz... Evliliği çoktan içinizde bitirdiyseniz,maddi güvenceniz varsa resmiyette de bitirin...
oyyyy en az bizim kadar karışıksınız siz de:18: benim de tayin olmadı malum, gidip geliyorum 3 saat yolu... oğlan nerde tr de mi yanındaydı bir ara sanki....
normal mı sezeryan mı ıstıyosun
oyyyy en az bizim kadar karışıksınız siz de:18: benim de tayin olmadı malum, gidip geliyorum 3 saat yolu... oğlan nerde tr de mi yanındaydı bir ara sanki....
aynen ben hepten olumsuzum bu konuda artık. Aslında aldatılam yok,içki kumar falan bu tarz şeyler yok eşim çok da kötü biri değil yani insanlar belki de neden ayrılyosun dediğinde fikir uyuşşmazlığı demek onlara komik gelicek ama ben hayatta kendim istedğim gibi yaşadım yine öyle olucak inş. Dünyaya bir kere geliyoruz sonuçta. çalışıyorumda yani ona maddi bağlı değilim . Ama ayrılırken beni çok zorlıyacak bitsin istemiyor bilmiyorum keşke bi sihirli değneğim olsa hiç evlenmezdim. Sence boşanmak için illa aldatılmak dayak içiki falan mı gerekli
ben normal istiyorum da, bilirsin senin değil doktorunun niyeti önemli malesef... doktor kesmekten yanaysa ne yapıp edip ikna ediyor seni... doktordur bilir diyorsun sonunda... normal doğum zor olur çok kilo alırsan diye tehditler savurdu bir kaç kez doktorum sanki beni kesmek istiyor gibi geldi, bakalım göreceğizsen nasıl doğurdun...
aslıııı naberrr
turkuazzz mailim gelmedi mi:44:
yok bu aralar turkıyede
o da arada derede kaldı
yanıma alacam dıyorum mıllet zıplıyo
ama mayıs gıbı alıp gelıcem okula burda baslasın dıyorum
kocam da yenı bırını bulur artık :)
geldi şeker bende sana yazdım.
lahesisss hoşgeldin canım.
valla kaç günüdür aklımdaysın baktım hatta nerelerde diye?
sonra baltım yazmışsın kk ne.
nasıl gidiyor?
burada yazılanları diyince bu başlığı değil BDVyi mi kastediyorsunuz... yoksa burada genellikle umutlu konuşuruz biz... mümkün oldukça olumsuz yazıları okumayın,önyargı yapmayın,kimsenin hayat şartları,standartları,aile,çevre yapısı aynı değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?