- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.661
aman canım geç olsun hayırlı temiz olsun inş.
zaten daha iyi ailesini filan tanı.
insan inan nişanlılık evresinde tanıyor.
aileler işin içine girince işin rengi çıkıyor ortaya.
canım ben bildiğin gibi. daha iyi olacağım inş.
sen nasılsın?
canım sen ne gibi birşey yapmak istiyorsun?
tatil filan mı yapmak istiyorsun?
valla ben yaza hayırlsıı ile aklımda olan bir tatile gidebilmekden başka öle beklentim yok.
ya zaten bu yılı sanırsam ingilizce kursuyla geçireceğim.
PAS! Oradan alışveriş yapmadım. Bilgim yok!kızlar mangonun online alışverişte ürün iadesinde kargo ücretliydi hala öyle mi bilginiz var mı sitesinde emin olamadım.
Rampaların ustasıyım, Murphy'nin hastasıyım. Cidden zayıflamaya çalışınca ilk önce yüzden çöküyoruz.murphy derki; kilo vermeye başladığınızda ilk önce en verilmemesi gereken yerlerden verirsiniz.
canım ne var ki cildinde?Doktora randevu almaya çalışıyordum kızlar cilt için fakat daha sonra almam gerekiyormuş.
Lucky, çıkarttı. Bu arada ne güzel KOVA burcusun.Benimde çıkartırmısınız 7 şubat 83 doğum saaitim 16:00 :)
şu anda ne iş yapıyordun?güzel işin var , ben finansta çalıştım e ticaret firmasında iyi hava basıyodum çok hoşuma gidiyodu hihihih:) şimdi söylerken bile nerdeyse yanlış anlamayın dicem, büyük konuştum başıma geldi ben bu işi yapmam demiştim :26:
geldim. buradayım. nasılsın turkuaz canımselamlar herkesee
petunya canım hoşgeldin. Allah hayırlı uğurlu yapsın inş. canım Nişan tarihi ne zaman?
kıslarrr nerdesiniz. ay bugün kimse yazmamış ya... herkesler iyidir inş.
sultan,narçiçek, filozof, hayata,limon nerdesiniz mini serçelerim.
neden ağladın ki?günaydın kızlar; nasılsınız ?
iki gündür işler yoğundu masamda olmadığım için yazamadım, bugün de regl oldum üstüne. biraz keyifsiz ve hassas bir gündeyim.
dün gece ağladım mesela ama iyi geldi. ferahladım
suskun, nar_çiçek, Filozof Prenses, turkuaz ve Hayata nasılsınız kızlar? geriye dönük okuyamadım ama size yazayım dedim
bugünde aranızda olamicam sanırım.
Aslı, Tuğçecan, nasılsınız? ve Beyza gelmiş tekrar hoşgelmiş ,
ismini saymadığım diğer arkadaşlarım hepinize sevgiler
günaydın kızlar; nasılsınız ?
iki gündür işler yoğundu masamda olmadığım için yazamadım, bugün de regl oldum üstüne. biraz keyifsiz ve hassas bir gündeyim.
dün gece ağladım mesela ama iyi geldi. ferahladım
suskun, nar_çiçek, Filozof Prenses, turkuaz ve Hayata nasılsınız kızlar? geriye dönük okuyamadım ama size yazayım dedim
bugünde aranızda olamicam sanırım.
Aslı, Tuğçecan, nasılsınız? ve Beyza gelmiş tekrar hoşgelmiş ,
ismini saymadığım diğer arkadaşlarım hepinize sevgiler
as.Selam filozof;
Horoscope u ben cikartmiyorum. Linkleri yolluyorum sadece. Lucky simdi cikiyor. Aksama da belki gelir belki gelmez.
yavrum hiç anlamadım neden daha sonra alman gerekiyormuş.
denizzz üzülme bende kursa gidiyorum bende şansız oluyorum kurslarda yaaa..
sen saadece rahat olmaya çalış. ben gayet rahat oluyorum kursda umursamıyorum ergenmiş şuymuş buymuş filan..
kısmet bu bir bakarsın yolda çıkar karşına filan..
inş hayırlısı ile çıkar. enerjini düşürme ama sen pozitif oldukça ona göre de insanlar çevrende bulunur.
birde öyle arkadaş grubu benimde yok valla.belli yaştan sonra zaten insanlar evlenince öyle kalk hadi gidelimde kalmıyor.
benim kalmadı en azından.
as.
tamam gelirsin akşama. hoş ben yokum ama.
PAS! Oradan alışveriş yapmadım. Bilgim yok!
Rampaların ustasıyım, Murphy'nin hastasıyım. Cidden zayıflamaya çalışınca ilk önce yüzden çöküyoruz.
canım ne var ki cildinde?
Lucky, çıkarttı. Bu arada ne güzel KOVA burcusun.
şu anda ne iş yapıyordun?
geldim. buradayım. nasılsın turkuaz canım
neden ağladın ki?
bu arada seni sormuştuk merak etmiştik biz de...
eee, ne zaman dönersin? haklısın insanın çok zamanını alıyor KK, biraz da zihin yoruyor ister istemez.Sen yoksun diye gelmiyorum gulum. :)
Yok ya yorgun oluyorum aksamlari. Yakinda tamamen birakiyorum KK yi. Islerimi toparlamam lazim.
Lucky sana link gönderdi mi? Göndermediyse ben özelden göndereyim.Teşekkürler Lucky:)yaşasın kova burcuu:)
Rampaların ustasıyım, Murphy'nin hastasıyım. Cidden zayıflamaya çalışınca ilk önce yüzden çöküyoruz.
neden ağladın ki?
Geçmiş olsun canım. Benim de ayağımda vardı. Her yaz yenilenirdi. Doktora gittiğim halde gitmezdi. Bu yaz yoktu.çenemde geçmeyen ufak bir egzamam var canım. pul pul dökülüyor.
:126::126::126::126::126:Merhaba kızlar.
Herkese sevgi ve ışık dolu bir gün dilerim.
Nat geo wildta iskoçyanın vahşi doğasını izliyorum. :)
sizler neler yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun canım. Benim de ayağımda vardı. Her yaz yenilenirdi. Doktora gittiğim halde gitmezdi. Bu yaz yoktu.
Teşekkürler Lucky:)yaşasın kova burcuu:)
eee, ne zaman dönersin? haklısın insanın çok zamanını alıyor KK, biraz da zihin yoruyor ister istemez.
Lucky sana link gönderdi mi? Göndermediyse ben özelden göndereyim.
Ders mi? Dil sınavı mı?Bunlar Turkce , ingilizce olanlar daha iyi aslinda. :)
En az bir ay. Deneme sinavindan 68 almisim. Geciyorum ama 80+ alamazsam aglarim ben. :)
Bir şey içmiyorum. "çalışıyorum" manasındaydı o ifade.Afiyet olsun canım.
neden ağladın ki?
eee, ne zaman dönersin? haklısın insanın çok zamanını alıyor KK, biraz da zihin yoruyor ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?