30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tatil istiyorum ama arada kaldım aileme süpriz yapim uygun biyer kiralıyım diyorum hep tek gittim vicdanım rahat değil evdekilerinde ihtiyacı var haftasonuda havuz kahvaltı bunlar için önerin varmı cnm

kızlar mangonun online alışverişte ürün iadesinde kargo ücretliydi hala öyle mi bilginiz var mı sitesinde emin olamadım.
PAS! Oradan alışveriş yapmadım. Bilgim yok!

murphy derki; kilo vermeye başladığınızda ilk önce en verilmemesi gereken yerlerden verirsiniz.
Rampaların ustasıyım, Murphy'nin hastasıyım. Cidden zayıflamaya çalışınca ilk önce yüzden çöküyoruz.

Doktora randevu almaya çalışıyordum kızlar cilt için fakat daha sonra almam gerekiyormuş.
canım ne var ki cildinde?

Benimde çıkartırmısınız 7 şubat 83 doğum saaitim 16:00 :)
Lucky, çıkarttı. Bu arada ne güzel KOVA burcusun.

şu anda ne iş yapıyordun?

geldim. buradayım. nasılsın turkuaz canım

neden ağladın ki?

bu arada seni sormuştuk merak etmiştik biz de...

Selam filozof;

Horoscope u ben cikartmiyorum. Linkleri yolluyorum sadece. Lucky simdi cikiyor. Aksama da belki gelir belki gelmez.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.
iyiyiz canım şükür. ben de regl olmadan önce duygusal ve hassas oluyorum.
İyileş ve aramıza gel canım.

Devlet hastaneleriyle ilgili değişik prosedürler canım. ben de ilk kez öğreniyorum.
Doktoru çok iyi olduğu için gitmek istedim.
Zaten 3 hafta sonraya ancak randevu bulabiliyorsun.

Teşekkürler Lucky:)yaşasın kova burcuu:)

Sen yoksun diye gelmiyorum gulum. :)

Yok ya yorgun oluyorum aksamlari. Yakinda tamamen birakiyorum KK yi. Islerimi toparlamam lazim.
eee, ne zaman dönersin? haklısın insanın çok zamanını alıyor KK, biraz da zihin yoruyor ister istemez.

Lucky sana link gönderdi mi? Göndermediyse ben özelden göndereyim.

çenemde geçmeyen ufak bir egzamam var canım. pul pul dökülüyor.

Merhaba kızlar.
Herkese sevgi ve ışık dolu bir gün dilerim.
Nat geo wildta iskoçyanın vahşi doğasını izliyorum. :)
sizler neler yapıyorsunuz?

Bunlar Turkce , ingilizce olanlar daha iyi aslinda. :)

eee, ne zaman dönersin? haklısın insanın çok zamanını alıyor KK, biraz da zihin yoruyor ister istemez.

Lucky sana link gönderdi mi? Göndermediyse ben özelden göndereyim.

En az bir ay. Deneme sinavindan 68 almisim. Geciyorum ama 80+ alamazsam aglarim ben. :)

turkuaz8 , şuan asistanım ben hep derdim ben böle bi iş yapmam diye ondan en koyan bir hocamız okulda demişti en kötü meslektir diye gerçek mesleğim olsun isterdim bazı insanın kişiliği ile örtüşen meslekler vardır ya öyle bişey olmak isterdim reklamcı,moda tasarımcısı teknik ressam mimar filan öfff tam benlik şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…