30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

burada mıllet artık taytı bıraktı bıldıgın kulotlu corap ve t-shirtle geziyor

ama popoları bır gorucen kardashian bok yemıs yanlarında

memıslerde cok guzel bu arada

sen oralarda göre göre sen yatacaksın Pıçak altına
yok sadece düzenli sporla yapmış ama kaldırmış albümü galiba.

güzel işin var , ben finansta çalıştım e ticaret firmasında iyi hava basıyodum çok hoşuma gidiyodu hihihih:) şimdi söylerken bile nerdeyse yanlış anlamayın dicem, büyük konuştum başıma geldi ben bu işi yapmam demiştim :26:

Dostum resmen duygularima tercuman olmussun. Kursa vs ye gidip kendimi egleniyormusum gibi, mutluymusum gibi yapmaya zorlayinca cok kotu hissediyorum, daha da yalniz ve zavalli hissediyorum.

valla çok eğrelti duruyorum,ya ergenler var,yada mallar var, birde tikyler var onlar ayrı bi dünya zaten dillerinden bile anlamıyorum:) birde yaş muhabettinden koca aramaya gelmiş muhabetleri var orda bulursun bitane gibi napim muhasebe kursunamı gidiyim, ya ben istiyorum böyle kafa dağıtçağım kaliteli çevrem olsun birlikte bişeyler yapalım bi gurubum olsun arasınlar kalk kız adalara gidelim filan desinler filan şansıma sorunlu takıntılı insanlar sıkıldım valla hepsinden insanlara küsmektende bıktım artık

günaydın kızlar; nasılsınız ?
iki gündür işler yoğundu masamda olmadığım için yazamadım, bugün de regl oldum üstüne. biraz keyifsiz ve hassas bir gündeyim.
dün gece ağladım mesela ama iyi geldi. ferahladım

suskun, nar_çiçek, Filozof Prenses, turkuaz ve Hayata nasılsınız kızlar? geriye dönük okuyamadım ama size yazayım dedim
bugünde aranızda olamicam sanırım.
Aslı, Tuğçecan, nasılsınız? ve Beyza gelmiş tekrar hoşgelmiş ,
ismini saymadığım diğer arkadaşlarım hepinize sevgiler

sende hoş geldin denizxxx,
bende 30 yaş. ist. nişan hazırlıkları içindeyim, memnun oldum.

selamlar herkesee

petunya canım hoşgeldin. Allah hayırlı uğurlu yapsın inş. canım Nişan tarihi ne zaman?

kıslarrr nerdesiniz. ay bugün kimse yazmamış ya... herkesler iyidir inş.
sultan,narçiçek, filozof, hayata,limon nerdesiniz mini serçelerim.

Son düzenleme:
Doktora randevu almaya çalışıyordum kızlar cilt için fakat daha sonra almam gerekiyormuş.

yavrum hiç anlamadım neden daha sonra alman gerekiyormuş.

denizzz üzülme bende kursa gidiyorum bende şansız oluyorum kurslarda yaaa..
sen saadece rahat olmaya çalış. ben gayet rahat oluyorum kursda umursamıyorum ergenmiş şuymuş buymuş filan..
kısmet bu bir bakarsın yolda çıkar karşına filan..
inş hayırlısı ile çıkar. enerjini düşürme ama sen pozitif oldukça ona göre de insanlar çevrende bulunur.
birde öyle arkadaş grubu benimde yok valla.belli yaştan sonra zaten insanlar evlenince öyle kalk hadi gidelimde kalmıyor.
benim kalmadı en azından.

inşallah canım. allah hayırlı etsin inşallah, sizlere de nasip olsun. hep sizi düşünerek dua ediyorum içimden.

tarih daha yok canım ailelerin tanışma aşaması filan, prosedürler var işte. zamanla herşey yoluna girer inş.

doğru diyorsun valla kasmak iyi değil bende bırakçam artık ya amannn elalem düşünsün diyelim:) bahar geliyo bu yazı plan yaparsam daha verimli geçirebilirim diye düşünüyorum sizce neler yapabilirim not: bütçem kısıtlıdır :)

aman canım geç olsun hayırlı temiz olsun inş.
zaten daha iyi ailesini filan tanı.
insan inan nişanlılık evresinde tanıyor.
aileler işin içine girince işin rengi çıkıyor ortaya.

Selam kızlar alıntı yapmak telden zor oluyor nasılsınız bakalım
canım ben bildiğin gibi. daha iyi olacağım inş.
sen nasılsın?

canım sen ne gibi birşey yapmak istiyorsun?
tatil filan mı yapmak istiyorsun?
valla ben yaza hayırlsıı ile aklımda olan bir tatile gidebilmekden başka öle beklentim yok.
ya zaten bu yılı sanırsam ingilizce kursuyla geçireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…