- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.641
tabı evlılık ve cocuktan sonra vucuudumm mahvoldu
ne yapcan elalemın yaptıgını
kkda albümlerde birisi popoyu çok güzel yapmış,baksana ona,ben de denemeyi düşünüyorum yapabildiğim kadarıyla...
sen kendini oradaki silikonlularla kıyaslıyorsan öyle görünür gözüne tabi...
burada mıllet artık taytı bıraktı bıldıgın kulotlu corap ve t-shirtle geziyor
ama popoları bır gorucen kardashian bok yemıs yanlarında
memıslerde cok guzel bu arada
sen oralarda göre göre sen yatacaksın Pıçak altına
yok sadece düzenli sporla yapmış ama kaldırmış albümü galiba.
aaa popoma laf soyletmem taş gıbıdır
memelerde ufak tefek hılelerle canavar oluyor
gece de nasıl olsa hıc bır sey gorunmuyor
bence her şey iyidir de dediğim gibi sen oralarda göre göre takıntı yapmışsındır.
herkese iyi geceler
aşk olsun neden başım şişsin. dış ticaret firmasında muhasebe finanstayım ben de
Lucky7 dalga mı geçiyorsun?
Geç evlenirlermiş , peh! bilmediğim bir şey söyle Lucky7.
tamam linki bekliyorum. :)
güzel işin var , ben finansta çalıştım e ticaret firmasında iyi hava basıyodum çok hoşuma gidiyodu hihihih:) şimdi söylerken bile nerdeyse yanlış anlamayın dicem, büyük konuştum başıma geldi ben bu işi yapmam demiştim :26:aşk olsun neden başım şişsin. dış ticaret firmasında muhasebe finanstayım ben de
Lucky7 dalga mı geçiyorsun?
Geç evlenirlermiş , peh! bilmediğim bir şey söyle Lucky7.
tamam linki bekliyorum. :)
Dostum resmen duygularima tercuman olmussun. Kursa vs ye gidip kendimi egleniyormusum gibi, mutluymusum gibi yapmaya zorlayinca cok kotu hissediyorum, daha da yalniz ve zavalli hissediyorum.
günaydın kızlar; nasılsınız ?
iki gündür işler yoğundu masamda olmadığım için yazamadım, bugün de regl oldum üstüne. biraz keyifsiz ve hassas bir gündeyim.
dün gece ağladım mesela ama iyi geldi. ferahladım
suskun, nar_çiçek, Filozof Prenses, turkuaz ve Hayata nasılsınız kızlar? geriye dönük okuyamadım ama size yazayım dedim
bugünde aranızda olamicam sanırım.
Aslı, Tuğçecan, nasılsınız? ve Beyza gelmiş tekrar hoşgelmiş ,
ismini saymadığım diğer arkadaşlarım hepinize sevgiler
Doktora randevu almaya çalışıyordum kızlar cilt için fakat daha sonra almam gerekiyormuş.
valla çok eğrelti duruyorum,ya ergenler var,yada mallar var, birde tikyler var onlar ayrı bi dünya zaten dillerinden bile anlamıyorum:) birde yaş muhabettinden koca aramaya gelmiş muhabetleri var orda bulursun bitane gibi napim muhasebe kursunamı gidiyim, ya ben istiyorum böyle kafa dağıtçağım kaliteli çevrem olsun birlikte bişeyler yapalım bi gurubum olsun arasınlar kalk kız adalara gidelim filan desinler filan şansıma sorunlu takıntılı insanlar sıkıldım valla hepsinden insanlara küsmektende bıktım artık
selamlar herkesee
petunya canım hoşgeldin. Allah hayırlı uğurlu yapsın inş. canım Nişan tarihi ne zaman?
kıslarrr nerdesiniz. ay bugün kimse yazmamış ya... herkesler iyidir inş.
sultan,narçiçek, filozof, hayata,limon nerdesiniz mini serçelerim.
yavrum hiç anlamadım neden daha sonra alman gerekiyormuş.
denizzz üzülme bende kursa gidiyorum bende şansız oluyorum kurslarda yaaa..
sen saadece rahat olmaya çalış. ben gayet rahat oluyorum kursda umursamıyorum ergenmiş şuymuş buymuş filan..
kısmet bu bir bakarsın yolda çıkar karşına filan..
inş hayırlısı ile çıkar. enerjini düşürme ama sen pozitif oldukça ona göre de insanlar çevrende bulunur.
birde öyle arkadaş grubu benimde yok valla.belli yaştan sonra zaten insanlar evlenince öyle kalk hadi gidelimde kalmıyor.
benim kalmadı en azından.
inşallah canım. allah hayırlı etsin inşallah, sizlere de nasip olsun. hep sizi düşünerek dua ediyorum içimden.
tarih daha yok canım ailelerin tanışma aşaması filan, prosedürler var işte. zamanla herşey yoluna girer inş.
canım ben bildiğin gibi. daha iyi olacağım inş.Selam kızlar alıntı yapmak telden zor oluyor nasılsınız bakalım
doğru diyorsun valla kasmak iyi değil bende bırakçam artık ya amannn elalem düşünsün diyelim:) bahar geliyo bu yazı plan yaparsam daha verimli geçirebilirim diye düşünüyorum sizce neler yapabilirim not: bütçem kısıtlıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?