- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.621
ne yapayım kızım,gönlüm etmiyor bari midem bayram etsin
murphy derki; kilo vermeye başladığınızda ilk önce en verilmemesi gereken yerlerden verirsiniz.
ben önce göbükten alır göbükten veririm
kısım bugün midem bayram eder, yarın gönlünü bedenini bayram ettirecek adam tam gelecekken, uçtu uçtu kuş uçtu deme
aman gülmek iyidir, zaten kederliydim bayadır rahatlayım hep beraber
tuğçenin şansızlığımı bilmem barajlarda kuruma varmış. tuğçemmm artık suyu idareli kullansın
kendi adıma kilo vermeye niyetlendiğim her dönem iştahım olduğundan daha fazla açılır. (ve kilo verdiğim zamanlar da hep niyetlenmeden kendiliğimden iştahımın kapandığı zamanlardır.)
haa zaten verecek kilom her zaman vardır ki ben ondan bahsetmiyorum bile. bir de üstünüze başınıza birşeyler almanız lazımdır ki işte kilo vermek istediğiniz zamanla çakışınca çok rezil bi ikilem çıkar ortaya. şimdi alıp sonra terzilerle mi uğraşayım ya da tekrar 1 beden küçüklerine para mı dökeyim yoksa şimdi almayım da elimdekilerle mi idare edeyim
beni kabul eden göbüşümle kabul etsin,göbüşüm olmadan asla
beni kabul eden göbüşümle kabul etsin,göbüşüm olmadan asla
kızım seni kabul eden göbüşünü doldurcak zatiii, sen adamın görevini niye üstleniyorsun
yavrular öperim sizi.
magazin izleyemde azcık izlemedim uzun zaman.
başka hayatların olduğunu görem
tabı evlılık ve cocuktan sonra vucuudumm mahvoldu
kızım seni kabul eden göbüşünü doldurcak zatiii, sen adamın görevini niye üstleniyorsun
yavrular öperim sizi.
magazin izleyemde azcık izlemedim uzun zaman.
başka hayatların olduğunu görem
spor yapmıyor musun:18:
evet kosuyorum bazen
bazen de kardiyo yapıyorum
spor yapmıyor musun:18:
hem bellı bır asamadan sonra yercekıme yenılıyorsun
gobegım var
goguslerde ıyı dııl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?