30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba,
Ben profesyonel bir sporcuyum. siteye yeni üye oldum ve açıkçası tam nasıl kullanacağımı bilemiyorum. Kayıt olmamın nedeni fazla kilolarından şikayetçi olan arkadaşlarımıza yardımcı olmak. Gerek bölgesel zayıflama gerek dengeli beslenme olsun yardımcı olacağıma inanıyorum. Elimden geleni yapacağım. fakat siteye telefonumdan giriyorum. Bir blog açmak istedim, yardımcı olabileceğim konular adına. Fakat bunu yapamadım. 25 mesaj gibi birşeyden söz etti. Ne yapmalıyım? (Lütfen bu mesajı başka bilir kişilerede gönderin)

Bugune sakladim fali. gunaydin

Merhaba,
Ben profesyonel bir sporcuyum. siteye yeni üye oldum ve açıkçası tam nasıl kullanacağımı bilemiyorum. Kayıt olmamın nedeni fazla kilolarından şikayetçi olan arkadaşlarımıza yardımcı olmak. Gerek bölgesel zayıflama gerek dengeli beslenme olsun yardımcı olacağıma inanıyorum. Elimden geleni yapacağım. fakat siteye telefonumdan giriyorum. Bir blog açmak istedim, yardımcı olabileceğim konular adına. Fakat bunu yapamadım. 25 mesaj gibi birşeyden söz etti. Ne yapmalıyım? (Lütfen bu mesajı başka bilir kişilerede gönderin)

öyle midir gerçekten kabul emekte zorlanıyorum tuğçe ya

insanlar öğrendikçe soruyor anlamak onu düşünmeme neden oluyor.

o ya da bende sorun olsaydı büyük bir şekilde say kız geç ama her şey çok soyut.
kızamıyorum çünkü mutlu olmamız düşük ihtimaldi.

gece rüyamda gördüm yine nerdeyse her gece görüyorum. buraya geliyordu bizimki öyle
bir tarışmaydı falan deyip sarılıp öpüyordu. yüzük takıyordu bana o kadar mutluydum ki
uyanınca her şey boş geldi

yukarda seçeneklere tıkla canım.
ordan abonelik ekleye tıkla.
evet olumlaman uygun canım. başarılı :)

günaydın mini mini serçeler hatta öğlenn olmuş yaaa

hiç kahvaltı edesim yok ya. çay içiyorum sadece
kursum var ama yemeden çıkmamalıyım.

haalaa regli olamadım ya offf tuhafım yaaa

tuğçemmm seçenekler nerde yavrum ekleyemedim
bana adım adım yazar mısın bebikim

ne erkencisin kız sana da günaydın

sen hangi ilde öğretmensin redooo

acep lucky hastane işini naptı merak ettim onu ya :26:

sağol cnm sana da günaydın

önceden söylemiştim ama yinede özelden yazayım ili.

sen hangi ildesin.

lucky den ses yok. bende merak ettim. gelir birazdan cadı :)

tünaydın kızlar
lucky7 arada ara veriyor kkya girmeye,sanırım yine öyle yaptı ama döner yine

geç kalktım yine,sen erkencisin hava iyi görünüyor,o yüzden daha iyiyim sen nasılsın.

iyi yapmışsın bi hafta sonunda dinlenmeyi hak ediyorsun. ben alıştım erken kalkmaya. sonra gün çabuk bitiyor.
fena değilim ya. arada bi kendi kendime kuruyorum. huyum kurusun. herşeyi kafama takıyorum. çok düşünüyorum keşke bu huyumdan biraz kurtulsam iyi olacak.onun haricinde allah başka dert vermesin.
ne yapacaksın bugün . alışverişe çıkacak mısın ?

evet geç kalkınca günün yarısı geçmiş oluyor zaten...
o huy bende de var,karakter meselesi ama törpülemek lazım,yoksa mutsuz ediyor.
odamı temizleyeceğim,sonra da dışarı çıkarım herhalde,hava iyi görünüyor.
sen ne yapacaksın.

burda hava biraz kapalı. evde durucam bugün. dinlenirim biraz.sana iyi gezmeler cnm. benim yerimede gez. :)

Günaydın herkese.. işlerim yoğundu dönemedim buraya ne güzel bir sürü sohbet etmişsiniz..okuyamadım daha..
canım düşük enerji ne ya varmı böyle birşey sanki bu aralar bende mi öyleyim ne .. düzeliyormu kalıcı bişi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…