- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.341
bazen bende böyle düşünüyorum redd ama olumlu olmak lazım sanırım. birde böyle düşündükçe karamsarlaşıyoruz .. iyi düşünelim iyi olsun...Kizlar hayatim ne kadar boş. Sıkıldım iyice. :/♥aşk ta yok. Off bak yine içim daraldı
bazen bende böyle düşünüyorum redd ama olumlu olmak lazım sanırım. birde böyle düşündükçe karamsarlaşıyoruz .. iyi düşünelim iyi olsun...
Günaydın herkese.. işlerim yoğundu dönemedim buraya ne güzel bir sürü sohbet etmişsiniz..okuyamadım daha..
canım düşük enerji ne ya varmı böyle birşey sanki bu aralar bende mi öyleyim ne .. düzeliyormu kalıcı bişi mi?
teşekkürler canım bir okuyayım cümlelerimi değiştireceğim bazen basit gibi gelen şeyleri yapmayarak daha mutsuz oluyoruz galiba. gecen gün haberlerde izledim kadının birinın bebeği olmuyormuş doğru nefes alma teknikleri ile alakalı bir kursa gitmiş olmuş bebeği. meğer doğru nefes almadığı için rahmi etkileniyormuş.. izlediğim de çok şaşırmıştım.canım senin için detaylı bilgi olsun diye öncelikle işin özünü anlatan bir yazı buldum;
1. Olumlama cümleniz olumlu olsun! Yani Hasta olmak istemiyorum yerine Sağlıklıyım gibi tamamen olumlu kelimelerden seçilmiş kalıplar kullanın.
2. İstiyorum ifadesinden kaçının. Mutlu bir hayat istiyorum demek yerine Mutlu bir hayata sahibim deyin. Evren onaylayandır. İstiyorum dedikçe istemekle kalırsınız. Sahibim dediğinizde tüm hücreleriniz o andan itibaren mutlu bir hayata sahip olduğu komutunu alır ve size bunu yaşatmaya başlar.
3. Cümleler hedefinizi net içersin. Zayıflıyorum gibi sonunun nereye gittiği belli olmayan cümleler kullanmayın. Eğer muhakkak zayıflamakla ilgili bir cümle kurmak istiyorsanız, varmak istediğiniz hedef kiloyu da içine koyarak 55 kilodayım, hatta 55 kiloda olduğum için şükürler olsun deyin.
4. Belirsiz ifadelerden kaçının. Kurduğunuz cümle herkes tarafından anlaşılabilecek basitlikte olsun.
5. Cümlelerinizi gelecek zaman yerine şimdiki zaman veya geniş zaman kipinde kurun. Çok mutlu olacağım demek yerine Çok mutluyum deyin. Gelecek zaman kipi yaşamak istediğiniz durumu her zaman daha ileri bir zamana öteler. Böylece hiçbir zaman o durumun içinde olamazsınız.
6. Olumlamalarınız başka insanlar hakkında değil kendiniz hakkında olsun. Bana saygı göstersin demek yerine, saygı görmeyi hak ediyorum deyin.
7. Cümlelerinizi yumuşatabilirsiniz. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum şeklinde ilk başta ikna olmakta zorluk çektiğiniz cümleleri kendimi olduğum gibi kabul etmeye niyet ediyorum/ hazırım/ başlıyorum, kendimi olduğum gibi kabul etmeyi öğreniyorum şeklinde yumuşatın. Zamanla bu cümleleri kabul ediyorum şeklinde değiştirirsiniz.
Japon Dr. Masaru Emoto suyun, söylenen sözlere, hissedilen duygulara, gösterilen görüntülere ve dinletilen müziğe göre nasıl bir değişim gösterdiğini birbirinden muhteşem su kristali fotoğraflarıyla gözler önüne seriyor. Vücudumuzun 4'te 3'ünün su olduğunu düşünürseniz, ağzınızdan çıkan her sözle önce kendinize sonra çevrenize neler yaptığınızı daha iyi anlayabilirsiniz.
Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız mutlaka kullandığınız cümleleri de değiştirin ve olumlama cümlelerini bol bol kullanarak ruh halinizi daha olumluya çekin.
Olumsuz cümleleri şimdiki zaman kipinde değil, geçmiş zaman kipinde söyleyin: İlişkilerim kısa sürüyor yerine Bugüne kadar ilişkilerim hep kısa sürdü deyin. Böylece kendinizi bütün yeni ihtimallere açarsınız.
Olumlama cümlelerini kullanırken, aynı zamanda harekete de geçin: Artık her gün "zenginim" diyorum, yakında zengin olurum. Bu yanılgıya düşmeyin.Sadece zihininizi yeniden programlamanız yetmez. Hedeflediğiniz duruma doğru adım da atmalısınız. Bir aksiyon planı oluşturmalı ve harekete geçmelisiniz. Bu süreçte bir yaşam koçundan da destek alabilirsiniz.
oo baya sert olmuş.. ben kızsam da bunu pek becerememters davranamam genelde..valla ik önce bekemiyodu dediklerimi şaşknlıktan tekrar etti sonra ağycak gibi oldu 3. aşama korkudan gidene kadar bana iyi davrandı
çok severim bu parcayı ben:)[video=youtube;qdmEvQR4zR0]http://www.youtube.com/watch?v=qdmEvQR4zR0[/video] bu şarkı canım
insana ouruyor resmen ya
evet ilkokul, oraokul ve lise
ilk zamanlarını diniliyorduk
canım nazar var inanıyorum ben.. hatta kaderi delecek bir şey olsaydı o nazar olur du denmiş. Felak ve nas sureleri oku.. iyi gelir inşallah.bana da hep sende nazar var diyorlar. nazara geliyormuşum. dua da okuyorum ama üzerimden atamıyorum sanırım.hep bi bitkinlik var üzerimde.
canım nazar var inanıyorum ben.. hatta kaderi delecek bir şey olsaydı o nazar olur du denmiş. Felak ve nas sureleri oku.. iyi gelir inşallah.
nasılsın cerenkar,var mı bir gelişme
Bugünkü olumlamalarınız;
Kendini Sevmek Olumlamaları:
Kendinizle ilgili takdir ettiğiniz belirli özelliklerinizi düşünün. İyi bir arkadaşınızı nasıl hata ve kusurlarıyla sevebiliyorsanız, aynı şekilde kendinizi de geliştirmeniz gereken yönlerinizin de farkında olarak sevebilirsiniz. Bu kendinizi çok iyi hissetmenizi ve giderek hayatınızın olumlu biçimde değişmesini sağlayacaktır.
Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum
Başka insanların yanında ben kendimden çok hoşnutum
Ben güzel ve Sevgiye layığım
Ben sevecen ve şevkatliyim, başkalarıyla paylaşacak çok şeyim var
Gün geçtikçe daha çekici hale geliyorum
Ben dünyayı seviyorum, dünyada beni seviyor
Mutlu ve başarılı olmaya hazırım
Kendimi özgürce, tam anlamıyla ve kolayca ifade ediyorum
Ben güçlü, sevgi dolu ve yaratıcı bir varlığım
İlişkiler İçin Olumlamalar:
Kendimi seviyorum ve doğal olarak da hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum
İlişkilerimde güçlü ve sevecenim
Şimdi, mutlu ve doyum verici bir ilişkiyi kabullenmeye hazırım
Artık tüm ilişkilerimi iyi bir şekilde yürütmeye hazırım
Kendimi daha çok sevdikçe, insanları da daha çok seviyorum
Şimdi tam istediğim ilişkileri hayatıma çekiyorum
nasılsın cerenkar,var mı bir gelişme
Ben sildim bahsettiğim kişiyi gördükçe canım sıkılıyordu :) birde aklıma geldikçe kızıyordum
Ben sildim bahsettiğim kişiyi gördükçe canım sıkılıyordu :) birde aklıma geldikçe kızıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?