30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kizlar hayatim ne kadar boş. Sıkıldım iyice. :/♥aşk ta yok. Off bak yine içim daraldı
bazen bende böyle düşünüyorum redd ama olumlu olmak lazım sanırım. birde böyle düşündükçe karamsarlaşıyoruz .. iyi düşünelim iyi olsun...

bazen bende böyle düşünüyorum redd ama olumlu olmak lazım sanırım. birde böyle düşündükçe karamsarlaşıyoruz .. iyi düşünelim iyi olsun...

evet dün kafam yine bulandı. arada böyle geliyor gidiyor aklım. bazen diyorum görücü usulü tanışsa mıydım. adamı beğenmedim peki. aklıma yatmıyor. acaba yeni biri çıkacak mı karşıma yoksa böyle yaşlanıp gidecek miyim.:44:

bana da hep sende nazar var diyorlar. nazara geliyormuşum. dua da okuyorum ama üzerimden atamıyorum sanırım. hep bi bitkinlik var üzerimde.

teşekkürler canım bir okuyayım cümlelerimi değiştireceğim bazen basit gibi gelen şeyleri yapmayarak daha mutsuz oluyoruz galiba. gecen gün haberlerde izledim kadının birinın bebeği olmuyormuş doğru nefes alma teknikleri ile alakalı bir kursa gitmiş olmuş bebeği. meğer doğru nefes almadığı için rahmi etkileniyormuş.. izlediğim de çok şaşırmıştım.

bana da hep sende nazar var diyorlar. nazara geliyormuşum. dua da okuyorum ama üzerimden atamıyorum sanırım. hep bi bitkinlik var üzerimde.
canım nazar var inanıyorum ben.. hatta kaderi delecek bir şey olsaydı o nazar olur du denmiş. Felak ve nas sureleri oku.. iyi gelir inşallah.

canım nazar var inanıyorum ben.. hatta kaderi delecek bir şey olsaydı o nazar olur du denmiş. Felak ve nas sureleri oku.. iyi gelir inşallah.

gerçekten mi. o derce olduğunu bilmiyordum. geçen sene hep okuyordum. şimdi fırsat buldukça okuyorum. çok sık değil .

•Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum…
•Başka insanların yanında ben kendimden çok hoşnutum…
•Ben güzel ve Sevgiye layığım…
•Ben sevecen ve şevkatliyim, başkalarıyla paylaşacak çok şeyim var…
•Gün geçtikçe daha çekici hale geliyorum…
•Ben dünyayı seviyorum, dünyada beni seviyor…
•Mutlu ve başarılı olmaya hazırım…
•Kendimi özgürce, tam anlamıyla ve kolayca ifade ediyorum…
•Ben güçlü, sevgi dolu ve yaratıcı bir varlığım

•İlişkilerimde güçlü ve sevecenim…
•Şimdi, mutlu ve doyum verici bir ilişkiyi kabullenmeye hazırım…
•Artık tüm ilişkilerimi iyi bir şekilde yürütmeye hazırım…
•Kendimi daha çok sevdikçe, insanları da daha çok seviyorum…
•Şimdi tam istediğim ilişkileri hayatıma çekiyorum…

:13::13:

Sevdiği olmayan AŞk.

Aşkı olanada düğün nasip etsin Tez zamanda..

Evlenecek arkadaşlarımada en güzel zamanda bebek nasip etsin

bu yaz aşık olacak ve en kısa sürede evlenecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…