30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Adaçaynın içine elma kabuklar portakal kabukları limon kaynattm şeker attm yatmadan önce iyi geliyo rahat uyuyorum regliye ve ağz iltahabına ayrca farkettim vucudtaki ödeme iyi geliyo tavsiyedir kzlar deneyin tadda hoş olmuş hmmm

Bende yatıyorum kızlar hoş sohpetti hepinize teşekkürler

kalbinizden geçen tüm dilekleriniz gerçek olsun sevgilerr

Ay çok sağol canım.
Söylerim selamını.
o DA espirili, iyi kalpli, ışık saçan bir insandır. görsen çok seversin.
İnşallah bir gün görürsün bizleri biz de seni.

Tugcemm selam hoşgeldin,nasılsın gülüm?
Bir iki saate yolcuyum inşallah. Müsait olunca meleklerime sorarmısın aklımdaki soruyu?

Tugcemm selam hoşgeldin,nasılsın gülüm?
Bir iki saate yolcuyum inşallah. Müsait olunca meleklerime sorarmısın aklımdaki soruyu?

yola gideceğin dün kartında çıkmıştı canım.
Aklındaki soru için kartın güvendesin diyor canım.
Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz.
herşey kontrol altında.
Korunuyorsunuz canım.
Diğer kartın ise inan diyor.
bu konuda inancını tam ve sarsılmaz kıl.
Senin içindeki inanç yolunu açacak.

Teşekkür ederim güzelim,5te kalkmam gerek,uyku uyuyamıyorum,uyursam sersem gibi olacağım diye tutuyorum kendimi,takılıp kaldım buralarda:))

Gunaydin kizlar. Dükkanı yine ben açtım. Gece kötü bi rüya gördüm. Ruyadan anlayana mesaj atayim.

ben düşünmüyorum zaten,red ile limon çok takıyor iyi geceler

ya aslı dilimde benim ya sap muhabbetini severim. herşey kısmet ya. düşünmeyle planla programla olmuyo bu işler.

ben beni her defomla sevecek adam istiyorum. mesela eskisiyle ilk başladığımızda hava acayip sıcak ben hastayım saçımı oplayıp eşefman tişört ve sıfır makyaj sürekli karın ağrıları içindeydim

böyle istiyorum ya olduğum gibi tüm salaklıklarımla sevsin

bende çok konuşurum çok saçmalarım böylede mutluyum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…