- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.621
günaydın kızlar ki
red hayır olsun canım ya
günaydın canım.. genelde bir şey istesem asla hemen olmaz hep uğraşırım bu da onla alakalı birşey mi acaba .. yada yıldızımız nasıl nerden biliyoruz. bir bakma yöntemi varmı canım:44:kimi insanın yıldızı daha düşüktür canım.
Daha kolay etkilenir nazardan.
senin ki belki mevsimsel bir şey de olabilir canım.
DİKKATİNİ ÇEKEN ÖĞRENDİKLERİNİ ARADA BİZİMLE PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM. olumlu düşünmek her zaman rahatlatıcı ama.. bunu gördüm ben.rica ederim canım.
Evet nefes alma teknikleri var benim gittiğim kişisel gelişim merkezinde de.
Hatta nefes koçluğu sertifikası bile alabiliyorsun.
Aynı şekilde düşünce şeklimizi değiştirerek te çoğu şeyi değiştirebiliyoruz.
Bakış açımızı, sağlığımızı v.s
evet canım.. inşallah topik de peşpeşe olur.. kimbilir..sağol canım. ceren diye mi yazıyım canım?
evet, maaleef
geçmiş olsun canım ikinizede..Bende de vardı da bir şeyler ondan sordum canım.
Çoğu kadında oluyor 30 yaşlarında.
sanırım bir süre yokum demişti..lucky nerdeee merak ettim iyice. kıza bişey mi oldu ki. :26:
günaydın canım.. genelde bir şey istesem asla hemen olmaz hep uğraşırım bu da onla alakalı birşey mi acaba .. yada yıldızımız nasıl nerden biliyoruz. bir bakma yöntemi varmı canım:44:
Ben yazacaktım sonra dışarı çıktım unuttum diyecektim toplum olarak atlara özel bir ilgimiz var.. hem bay hem bayan.. zaten tarihimizde de yeri ayrı.. asil hayvanlar benceburaya o kadar at resmi koydum,kimsenin ilgisini çekmedi
canım tarif öğrenince bizede yazar mısın.. ben de meraklıyım yemek olaylarınaTiramisu annem çok güzel yapar.
Ben de ondan tarifi öğreniyim de ileride misafir için yaparım diye düşünüyorum.
Sen de yapıyorsundur eminim.
Başak canım benimcanım sen oğlak burcu musun ?
evdeyim bugün hedefim biraz temizlik sonra film filan birazda ders çalışmam gerek ama pek içimden gelmiyor..neler yapacaksınız kızlar bugün
ben sinemaya gidiyrum. arkadaş seçenek filmi recepi seçecek büyük ihimal
Dün yatarken kulağım çinliyordu. Demek bu yüzden miş. Asli anmış.
Gunaydin kizlar. Dükkanı yine ben açtım. Gece kötü bi rüya gördüm. Ruyadan anlayana mesaj atayim.
neler yapacaksınız kızlar bugün
ben sinemaya gidiyrum. arkadaş seçenek filmi recepi seçecek büyük ihimal
Ben yazacaktım sonra dışarı çıktım unuttum diyecektim toplum olarak atlara özel bir ilgimiz var.. hem bay hem bayan.. zaten tarihimizde de yeri ayrı.. asil hayvanlar bence
canım tarif öğrenince bizede yazar mısın.. ben de meraklıyım yemek olaylarına
amin canım.
e ben baktım paralı değil.
kimsecikler yok
arkadaşın erkek mi,erkekler çok seviyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?