- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.761
[video]http://www.izlesene.com/video/badem-ala-gozlerin-joy-turk-akustik/6894430#[/video]
Tugçecim buda sana gelsin
bencede dönsede bi cacık olmaz zaten onun yerini doldurabilecek daha iyisi gelmedi sarıp sarıp duruyorum bu ara
evet canım, ne varsa eskilerde var.
Kız kardeşim de bu ara çok dinliyor bu şarkıyı, çok güzel bence de... Sağ ol lenore!
benim hoşlandığım birtane çocuk var ama bi türlü olmuyor nedense cumartesi günü bu parçayı açtım hüngür hüngür ağladım ama rahatladım çok şükür
Herkese iyi günler dilerim.
Bugün sabah uyandığımda boynum tutuk bir şekilde uyandım.
Şuanda robot gibiyim. sağa sola çeviremiyorum kafamı. çevirince çok acıyor.
İnşallah geçer en kısa zamanda.
sizler iyisinizdir inşallah.
bu sözü amcamın oğlu FB 'da göndermişti bana (benden 10 yaş küçük) çok hoşuma gitmişti.Arkana bakma o tarafa gitmiyorsun. !!!
Ben de baş ağrısı ile uyandım. Regl olsam da rahatlasam Allah'ın izniyle... Tuğçe'm ne haber?Herkese iyi günler dilerim.
Bugün sabah uyandığımda boynum tutuk bir şekilde uyandım.
Şuanda robot gibiyim. sağa sola çeviremiyorum kafamı. çevirince çok acıyor.
İnşallah geçer en kısa zamanda.
sizler iyisinizdir inşallah.
doğru söyliyosun bende biliyorumda ya çok yarım kaldık aman giden gitsin arasada iki laf söylesem rahatlardımben 2 yıl kadar sardım başa hep oda hep geldı.hıcbırsey olmadı sonuç gene bıtmesi oldu.
Eskiye rabet olsaydı bıt pazarına nur yağardı de bak önüneç
bu sözü amcamın oğlu FB 'da göndermişti bana (benden 10 yaş küçük) çok hoşuma gitmişti.
Ben de baş ağrısı ile uyandım. Regl olsam da rahatlasam Allah'ın izniyle... Tuğçe'm ne haber?
benim hoşlandığım birtane çocuk var ama bi türlü olmuyor nedense cumartesi günü bu parçayı açtım hüngür hüngür ağladım ama rahatladım çok şükür
bu sözü amcamın oğlu FB 'da göndermişti bana (benden 10 yaş küçük) çok hoşuma gitmişti.
Ben de baş ağrısı ile uyandım. Regl olsam da rahatlasam Allah'ın izniyle... Tuğçe'm ne haber?
tugce mutlaka sıcak su torbası yap koy ve kas gevşetici merhem sür ben cok şükür işin durumu bellı olmaması dışında cok iyiyim.
voltaren sürdü annem ve yün atlet doladı boynuma.
Sıcak duş ta iyi gelir de mi canım?
sEVİNdim canım iyi olduğuna. İş durumu için de Allah'ı vekil kıl.
Rabbim bu iş durumumu biliyorsun bu konuyu sana devrediyorum.
sen herşeyin en iyisini bilensin.
Hayırlısı ne ise o olsun dersin ve rahatlarsın.
bilirsin ki sonuç ne olursa olsun senin için en doğrusu olmuştur.
bır türlü olmuyor ise Rabbım hakkında hayırlısı değil diye oldurmuyordur.Sakın kendını üzme.er yada geç hakkında hayırlısı olan kişi karşına çıkacaktır.bu cocugada yol ver gitsin.
sağ ol canım.Sana da geçmiş olsun canım.
oturuyorum bugün canım hava kapalı. akşamüstü de sıcak bir duş alırım kaslarımı gevşetir belki.
senden naber canım?
amcamın oğlu bilakis çok duygulu.banada hanı bı cocuk anlatmıştımdıya sıze o önüne bak arkana bakarsan kendı ayağınla tökezleneceksin demişti.doğru söylüyor bu erkekler.. ondan zaten bu kadar gaddarlar.
bı bunu içten dıyebılsem aklım almıyor pıyasanın en büyüğü globalde geçinen bızım sırket Türkiye pazarında bu kadar bıttı anlayamıyorum.
evet ıyı gelıcektır kesın tugcecım.
YA neden olmuyo ilgisizmi
ya şöyle bişey çocuk benim çalıştığım işyerinin karşısında çalışıyor. öğlenleri aynı lokantada yemek yiyoruz genelde orda karşılaşıyoruz o benim dikkatimi çekmeden önce bana bakıyordu o zaman ben ilgilenmiyordum baktığını farkettiğim zaman ilgilenmediğimi belli ediyordum. sonra velhasıl kelam bu çocuğun bir hareketi bana çok sempatik geldi hoşuma gitti anlayacağın sonra ben onla ilgilenmeye başladım.
fakat şimdi bakıp ilgilenmiyor buda beni huzursuz ediyor. belkide istediğimi elde edemedim diye hırs yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?