- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.161
çok teşekkür ederim kendı adıma
http://www.allahvesistemi.org/ahmedhulusidekavramlar/kavramlar/giybet/ bende bunu aynı konu ile ilgili paylaşmak isterim.kendı adıma kımsenın hakkında konuşmamak için özel çaba sarfederım.hoşlanmadıgım ,içime sinmeyen bır konu varsa ya o kişinin yanında veya facede/whatsappta grup olarak konuşmayı tercıh ederım. bazen arkadaşlarım bırbırlerını cekıştırmek ıcın bana anlatmayı denıyorlar ama kımsenın hakkında konuşmak benım haddime düşmez.herkes kendıne göre ıyı veya kötüdür eğer beğenmedığın bır huyu varsa alırsın karşına arkadaşım veya x senın boyle bır davranışın var ben rahatsız oluyorum dersin düzeltirse düzeltir düzeltmezse hayatına o kişi ile devam etmek zorunda degılsın.kusura bakma davranışların bana uymuyor der kendı yoluna devam edersin.
sayfaya göz attı canım yazdıklarına da kesinlikle katılıyorum.. biri hakkında konuşmak çok kolay ama o sözün izini silmek gerçekten zor ve cetin.
Başıma gelince anladm kötü bişey olduğunu
turkuazzzzz
sen benim ağzıma terlikle vur,elin köpeğinin kafasını da avucuna al öp,oldu mu şimdi
iyi akşamlar herkese
ilk kısırımı yaptım,fena olmamış
iyi akşamlar herkese
ilk kısırımı yaptım,fena olmamış
kurbaaaammmmmm
kıs ben sana kıyarmıyım hiç, hiö vurabilir miyim sana
ama köpüş çok tatlı kıs napem ben de köpekleri deli gibi seviyorum yaaa.
valla o kadar çooookkk isterimki şöle bahçeli evim olsa ve köpek beslesesemm yaaa
aha bunun gibi meselaaa Eki Görüntüle 997820 Eki Görüntüle 997821
evet çok tatlılar ama ben daha tatlıyım kiiii
nası yaptın neler koydun bakalım. yapabilmiş misin bakalım
delüüü
bu arada alıntı yapınca mesaj gelmiyor
yeeee yeeeee nereye kadar kzıımmm şişcenn
tuğçemmm meleğimm nerelerde. özledim seni meleğimm sesime gelll
şiştim bile,uygun bir zamanda da tiramisu yapacağım daha
geçen kullanıcı kontrol panelini kurcalarken yanlışlıkla değiştirmişsindirtekrar düzenleyebilirsin
ooohhhhh senin göbel fil gibi olcak
yok kıss geliyormuş da geç geliyormuş
aferim kızıma benim kafana göre sevdiğin şeyleri ekler çıkarırsın. nar ekşisi güzel olyor erik ekşisi de. biber salçası da olabilir kırmızı kahanada koyarım ben. az su katıp çiğ köfe gibi yoğurarkda şişiriyorum bazenBulgur (1,5 su bardağı, ince)
. Su (sıcak)
. Salça (1 çorba kaşığı)
. Domates (2 tane)
. Salatalık (1 tane)
. Sivri biber (2 tane)
. Maydanoz (yarım demet)
. Tuz, pul biber
. Zeytin yağı (3 çorba kaşığı)
. Limon suyu (1 limon)
bulgurun üzerini biraz geçecek kadar sıcak su katalım. Bu şekilde 10 dakika kadar bekleyip, bulgurun demlenmesini sağlayalım. Bu zaman zarfında bulgur suyu tamamen emince, salça, küt küt doğradığımız domates, salatalık, biber ve incecik kıyılmış maydanozu dahil edip harmanlayalım. Son olarak, tuz, pul biber, zeytinyağı ve limon suyunu da ilave edip, harmanlayalım.(alıntı:http://www.kisirtarifi.org/kolay-kisir-tarifi.html)
bu tarifi yaptım.
aferim kızıma benim kafana göre sevdiğin şeyleri ekler çıkarırsın. nar ekşisi güzel olyor erik ekşisi de. biber salçası da olabilir kırmızı kahanada koyarım ben. az su katıp çiğ köfe gibi yoğurarkda şişiriyorum bazen
mercimek köftesi yapıyor musun kuzu?
biber salçası koydum ben de. nar ekşisi deneyecektim ama unuttum.mercimek köftesi hiç denemedim ama o da aklımda
nar ekşili güzel olur. erik ekşisi bulabilirsen o da güzeldir.
mercimek köftesi de kolay baya.
1,5 su bardağı mercimeği 3 subardağı suda haşla
haşlanınca kapa al içine 1 su bardağı ince bulgur ekle bulgur kabarırken
soğan saşça ve yağı kavur
bulgur mercimek karışımına kavrulan soğanı ekle
karışır
içine maydanoz ve baharat koy
erik ekşisi hiç duymadım:26: evet o da kısır gibi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?