30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

mülakatta ne gibi sorular soruluyor canım bliyor musun?

hadi bakalım bize güzel haberler ver inş. canım

canım ben hıc bılmıyorum çünkü ben okulun eski mezunu olmam dolayısıyla bu kız bu okulda şirket anlaşması gereğide %50 burslu olarak yüksek lisansa başlayacak dıye fen bılımlerı enstitüsü müdürü tarafından program koordinatörüme gittiğimden dolayı ve benım istemem doğrultusunda alacağım dersler vs belirlendiği için mülakat günü ben o tür olayları hiç bilmiyorum.

sen sanırım devlet düşünüyorsun? devlet zorluyor dıyorlar ama bılmıyorum.

canım ben zaten bu dönem kaydı hem kaçırdım, hem olamazdım.
güz programında olmaya planlıyorum.
marmara veya istanbul üniv. istiyorum ama nasip neyse o olur.
özelin parası bana çok gelir canım.

canım ben zaten bu dönem kaydı hem kaçırdım, hem olamazdım.
güz programında olmaya planlıyorum.
marmara veya istanbul üniv. istiyorum ama nasip neyse o olur.
özelin parası bana çok gelir canım.

evet 2.ci dönem için kayıtlar kapandı.

haklısın bende özele eğer o okulun mezunu ve şirketimin anlaşması olmasa imkansız gidemezdim.gitmem hayaldı ama şimdi şaka gibi fiyata gıdıyorum devlet bıle bundan pahalıdır.

13.500ü/24e böldüler ve o şekilde ödüyorum birde program tezli.2.ci öğretim olacak sekılde eğer tezli bır program düşünüyorsan benzer fiyatlar devlettede söz konusu oluyor.

kısmetinde varsa imkansız dediğin şey olur.
nasip kısmet işi bunlar bence.

benim kafamdaki; ingilizce 3 kur tamamlamak buda eğer peşpeşe olursa zaten güz dönemine rahat rahat bulur.
güz döneminde ales e gireceğim. tezsiz yapmak istiyorum. artık tezsizlerde ales notu kalkmış.
ama devlette bazı üniv. ales yinede istiyor.
alese çalışırım kendim ve girerim.
sonrası nasip.. zaten yeni bir işe girmem gerekli ya.
işin nerde olacağı işyerinin izin vermesi vs çok önemli.
o yüzden şimdiden araştırıyorum.
bilgim olsunda o zaman araştırmakla vakit kaybım olmasın. hızlıca yapayım.
ama yüksek lisans valla 5-6 seneden bile fazla içimde olan birşeydi.
geç kaldım bence yapmak için.
bakalım inş nasip olur.

aslında mayıstada gir derim ben kesınlıkle hatta gir hem eylülde hemde mayısta girmiş ol hangısınden daha fazla puan alacağın hıc belli olmaz.

evet cogu üniversitede istenmiyor artık ales ama genede elinin altında olsun ben mesela tezsiz diye girdim tezliye dönmek için şart keşke elimin altında bıryerlerde olsaymış ales belgem.

aynen işyerın bır bellı olsunda olmazsa seneye ıkıncı dönemde başlarsın.

benımde en büyük hayalimdi 2 yıllık mezun oldugum okula geri dönüp yüksek yapmak Allahım bana verdi bu fırsatı.cok şükür.benımde problemım sımdı ıngılızce ders almak bakalım bu akşam dersın ıngılızcesıne gırecegım ona göre karar vereceğim inşallah ıngılızcem dersi anlamaya yeter.zor olacak ama ımkansız olmayacak sonuçta.

yüksek lisans hem iş için hemde vizyon açması için çok önemli kesinlikle.

olmazsa öle yaparım. bakalım hayırlısı ile iş bulayımda.

canım senin ders durumun belli oldu mu?hani kursa gelmen açısından. yoksa evde özel hoca ile mi devam edeceksin?
ben nedense bu ingilizce açısından heyecanlıyım ya? hemencik kuru tamamlayıp diğer kura geçmek istiyorum

sen kendini başka kurslarda seviye tespit sınavı yaptırdın mı?
bende burda 2 kur bitirip, american kültür de seviye tespit yaptırmak istiyorum.
farklı sınavları denemek istiyorum.

hayır yaptırmadım cnm sadece benım o kurs işime yaradı ama sadece oraya benım ıngılızcem bu sevıyeye geldi dersem yanlış olur çünkü daha onceden oluşan bır kısımda var.sonra o bıtmeden hocadan ders almaya başladım oyuzden gıdıpte x bır kursa seviye tespit yaptırıp aa sevıyem buyken bu oldu demek benım en buyuk yanlışım olacağı için yaptırma taraftarı değilim.zaten bana sorarsan ben ınanmıyorum kursların testlerine konuşabiliyormusun,kullanabılıyormusun,anlayabiliyormusun olay bitmiştir.yoksa boş test ne sonucu verırse versın.

işyerleri malesef dedikodu zinciri ile yürüyor herşey bence çoğu yetenekli insanlara haksızlık yapıldığını düşünüyorum, yazıdada okudum geleneksel sistemli ülkelerde bu yönetim şekli yaygınmış birde nekadar kötü düşünsenize bazen insan güvenmek ister birine bişey anlatıyosunuz ve farklı bir şekilde anlaşıyor bütün kariyeriniz yada size ilgisi olan bir kişi sizden vazgeçiyor acımasızlık bence mobbingi biliyor ama yapıldığının farkında olmayabiliyorlar hergün korkarak işe gelenler var robot değilizki gün içinde sadece selam vererek yaşıyalım
bende arkadaşlarımla çok yapardım ,bigün arkadaşım geldi benimde erkek arkadaşımla dedikodumu yapmış ve nevarki bunda diyo nekadar normal gelmeye başlamış hepimize normal karışılıyoruz ben şimdi dedikodu yerine koyabilecek şeyler ararken çok sıkıldım mesela şuan biraz daha bulabiliyorum ilk zaman ciddi boşluk oluyo

canım seviye tespit yaptırdın mı sorusunun amacı= sen ingilizce ders alacaksın ya. seviyen şuan ne noktada o açıdan en çok merak ettim.
ayrıca daha evvel başka kurslara gittiğini biliyorum. zaten herşey kursa bağlı olmaz, senin kapasitene, çalışmana vs bağlı.

benim açımdan seviye tespit ise; ben daha evvel bir yerde yaptırdım. writing, speaking ve test 3 ü yapıldı.
dolayısıyla bu daha verimli bir test şekli olduğunu düşünüyorum.
benim açımdan önemli bu tarz testler açıkcası.

canım işyerinde bu dedikodu olayları kesinlikle vazgeçilmez bir konu. bende aynı durumdan muzdaribim genelde insanlar birbirlerinin arkalarından konuşuyor ve sonra aynı kişiler hiçbirşey olmamış gibi gülüşüp eğleniyorlar. çalıştığım yere ilk başladığımda bu konuları baya garipsemiştim hatta baya bir canım sıkılmıştı. En nefret ettiğim şey insanların birbilerinin hakkında atıp tutmaları yada sırf kendi egolarının tatmin etmelieri için başkalarına yalakalık yapmaları. ama ben bundan sıyrıldım işyerinde hiçbişekilde kimseyle iş dışında muhatap olmuyor ve özelimi açmıyorum. çok resmide olmuyorum çok samimide. aradaki dengeyi sağlamak biraz zor oldu ama alıştım.

bılmıyorum sanırım ben kımseyle dedıkodu boyutuna girmediğim için insanlar benımle mılletın dedıkodusunu yapamıyor.

evet cok resmı degılım ama kımsenınde yanımda yakınlarımda dedıkodu yapmasına müsade etmem.zaten çok şükür müdürümde boyle bır kadın degıl anında yapıştırıyor cevabını.

oradadami başlangıç çıkmıştı ki?(elemantary yanı)

oradadami başlangıç çıkmıştı ki?(elemantary yanı)

orda tı-oplam 6 seviyeden oluşuyor (bizim kurs 5)
pre intermediate den başla dediler.
adam senin seviyene göre konuşman iyi ama dedi.
bu kursda da kendi hocam seviyene göre konuşman çok iyi dedi.
ama benim eksiğim şuan en çok grammer.
çok unutmuşum grammer. yoksa benim gramerim gerçekten iyiydi.
şimdi gördükçe hatırlıyorum ama ayrıntı noktaları hatırlamıyorum. onlarıda int den araştırıyorum filan.

olsun bahsederim tabi
31 yaşındayım
istanbulda yaşıyorum
Kamu Yönetimi Aöf de okuyorum ciddi anlamda okuyorum bu sefer biticek Allahın izniyle(daha önce yarım bıraktım herşeyi cnm) bu sene hayatımı temizliyorum ben öyle diyorum kendim için
Çok farklı işler yaptım cnm bir yıldır Plazada Yönetim katında Danışmadayım bu işim sayesinde bütün Departmanları bölümleri gözlemleme şansım arttı egolarımdan kurtuldum burada yapılan işleri sıkıntılarını artılarını eksilerini kariyerin önemli olmadığını önemli olanın insanı mutlu edecek bir iş olduğunu anladım bende kendime yakın zamanda bir hedef belirlemeyi düşünüyorum okulun bitmesi lazım öncelikle tabi
çoğu insanı hayatımdan çıkardım geçmişle sorgulamalarım bitti yeniliklere açıyorum kendimi uzun bir süre arkadaşsız kaldım yalnız kaldım depresyona girdim şuan yeni hayatımı kendi kurallarıma göre çizmeye başladım
daha önce zevk aldığım şeyler Resim yapmaktı yağlı boya karakalem, uzun zamandır yapmıyorum, dansı seviyorum,dekorasyon konusunada uzun zamandır meraklıyım kafamda hep biyerleri yenilemek var inşallah bir evim olsun ilk işim bu olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…