30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çok doğru aynen dediğin gibi olaylar aslında amaç yükselmek değil arkadaşlarının kötü olması sanki ondan daha mutlu olucaklar gibi geliyo bazen
evet bende normal konuşmalarımın bile çevrildiğini biliyorum,şimdi yeni bir karar vermek istiyorum senin dediğin gibi ince çizgi olsun aramızda bundan önce başarmam zordu cidden çok yalnızdım ve birilerinle paylaşma ihtiyacı duyuyodum

Ne güzel geçmişle ilgili sıkıntılarının üstesinden gelebimişsin ne mutlu sana bende bunu çözmeye çalışıyorum bir sürü kişisel gelişim kitapları okuyorum kendimi farklı yerler atıyorum çok fazla arkadaşım yok genelde tek takılıyorum. yogaya gidiyorum platese gidiyorum şimdide ingilizce kursuna başladım. hedefeim 2 seneye kadar ingilizceyi sökmek. şu aralar biraz sıkıntılıyım depresyonda da değilim ama belkide değişimii ruhen zor yaşayacağım ama olacak inşallah. sadece ben aynı sıkıntıları yaşyorum sanıyordum ama burda gördümki biçok kişi öyleymiş... allah herkesin kalbine gönlüne göre verir inşallah

Hakkında hayırlısı olsun.

diğer çocuktan uzak dur bence...
bu arada sen 26 yaşında mısın? Ben yaşıtız zannediyordum. :)

Challenger cnm îyi dersler

Sanaa bir ara yüksek lisans ile ilgili sorularımı sorabilir miyim?
ben de sorup duruyorum. ingilizce yetersiz diye iki senedir atağa geçemedim.

:26::26::26:

olsun MEDCEZİR , gel arada... Severim seni ben!

canım link açılmadı. özelden göndermem mümkün mü?

evet bıde nar_çiceğide hiç görmedim ıkısınıde merak ediyorum.selam

herkeslere selamlar

sessiz buralar
filozof nerelerde ya?
gelmiyor
Turkuaz , Hayata sağ olun!
Yoğundum gelemedim.
Narçiçek'i ben de fark ediyorum. Geçen mesaj attım. O da yoğunmuş.

PETUNYA, okuyor musun?
Gelişmelere sevindim. Hakkında hayırlısı olsun.
(okuduysan beğen'e bas anlayayım okuduğunu. )

Negüzel Ben Bayağ azalttım cnm darısı başıma tamamen bırakmak
bizim malesef çok yaygın kendime uygun arkadaşlar bulsam iyi olur

canım benım mayısta alıp okula vermem gerekmekte yoksa teze başlayamayacağım.oyuzden bu haftasonundan itibaren eve oturup haftasonları dış ticaret kursum başlayana kadar ders çalışacağım.

hangi kaynağı kullanacaksın ? bende bi yayına karar verip sipariş etmem gerekiyo.
ne zaman boş kalsam saçma sapan düşünceler alıyor beni

hadi bakalım hayırlısıyla geçersin canım inş

evet 26 yaşındayım ama ben bıraz çabuk olgunlaşan cinstenim.

şaka maka çok korkuyorum cünkü tek savunma mekanızmam hayatımda bırısı oldugunu bılmesıydı.zamanında derin etkilenmiştim şimdide nedir bende ınan bılmıyorum adam gerçekten sevgılsıı varken hayatta kımseyle işi olmazdı sımdı ınanılmaz ilgileniyor cok korkuyorum ne yalan söyliyim aşık olmaktan acı çekmekten vs vede adamın sevgılısı varken ılgılı davranması garıp gelıyor gerçekten. bsy olmasından o kadar korkuyorumki tekrar aynı seylerı aynı üzüntüleri cekme şansım yok malesef.artık güçlü olmak zorundayım. hayatımı toparlamak,yüksek lisansımı bıtırmek zorundayım .. işimi istediğim tarzda bır iş sahıbı olmak için vs.napcam bılmıyorum.

hangi kaynağı kullanacaksın ? bende bi yayına karar verip sipariş etmem gerekiyo.

Hep derim "Boşluk bana yaramıyor." AÖF bittiğinden beri her sene bir kursa yazılıyorum. bu sene yazılmadım ama yüksek lisans hep aklımda...

bizim gibi. ben de hep olgun tipler vardır ya onlardandım. kendini yıpratan.

çocuktan uzak dur derim.

ya bılmıyorum ben almadım bizim okulun kütüphanesinde kitap buldum onları aldım.onlardan çalışacağım.ama bakarım akşam yarın isimlerini yazarım.

bizim gibi. ben de hep olgun tipler vardır ya onlardandım. kendini yıpratan.

çocuktan uzak dur derim.

aynen yanı şaka gibi bunu bıle nasıl yapacağımı bıle düşünmek benı çok üzüyor hatta kahredıyor.
hayatında başkası var ben herkese derim hayatında bırısı olan adamdan uzak duracaksın dıye ama tamamıyle uzakken o benı uzaktan takip ederken,şimdi yakın olmak vede aynı dersleri bır anda alacak kadar hayatın bızı yanyana getirmesi normalmi ya?

geçen senede geldi görüştük arkadaşca arkadaştan öte olmaz hayatımda bırısı var dedim,oda gitti temmuzda bırısı ıle cıkmaya başladı.şimdi gene yakın olmaya çalışıyor akşam kahve içeçeğiz okulum sonuçta benım orası ona kahve ısmarlayacağım bakalım.inşallah bu konular açılmaz şuan Allahtan tek temellim bu.

evet cok cabuk olgunlaştım hemde bu sene ozellıkle benı tanıyanlar nasıl bu kadar oldu diyor ama bılmıyorum bıanda fırlamalıktan olgunluğa geçtim anlayamıyorum.

:) yaramıyor hiç birr şekilde kuzum ya. hayatımı doldurmam lazım

sende bendensin desene boş buldugum her firsata bsyler adapte etmek şart. bende açıköğretimden mezun oldum 2yıllık bölüm sonrası sımdı yüksek yapıyorum hemde ingilizce yüksek yapacağım yuh yani.kendıme hayret etme derecesine geldim.bırde istediğim işi yapabılırsem hedefim temmuz-ağustos işte o zaman değmeyin keyfıme

Son düzenleme:
ya bılmıyorum ben almadım bizim okulun kütüphanesinde kitap buldum onları aldım.onlardan çalışacağım.ama bakarım akşam yarın isimlerini yazarım.

sistem zorlaşıyor ya mantık soruları falan bende yeni kaynaklardan yargı veya yedi iklim alırım galiba. tamam canım sende bak bakalım güncel olsun kitapların

bende yargı ıyı dıye duydum akşam bakarım kaç yılında basılmış vs dıye ama yenı gibi duruyordu sonuçta eskıde olsa mantık aynı mantıktır gibi geliyor.

bende yargı ıyı dıye duydum akşam bakarım kaç yılında basılmış vs dıye ama yenı gibi duruyordu sonuçta eskıde olsa mantık aynı mantıktır gibi geliyor.

şu var aleste baya zorlaştı sık sık giren arkadaşlarım varda güz dönemindekinin çok farklı oldğunu söylediler ben bi kere 2011 de girmiştim

yazmıştım ama zamanaşımından kaydetmemiş tekrar yazıcam cnm sana
cnm kişisel gelişim kitapları çok katkı sağlıyor seminerlere katılma fırsatı olsa dahada güzel Enver üstün trtde çıkan kişi çok iyi ben bir kere eğitimine katılmıştım tavsiye ederim

Arkadaşlık konusunda ben çok arkadaşımı çıkardım hayatımdan bi kısmına ara verdim ara verdiklerimle istediğim zaman görüşüyorum bitirdiklerim hayatımı yönlendirenler olumsuz etkileyenlerdi aslında tamamen bitmesi gerekiyordu yani beni etkileyebilen insanları çıkardım yalnız kalmak zor ama kendimi yeniden tanıdım biz değil ben severim var bireyim dedim kendime depresyonlarım geçti kendimi tanıyorum ne istediği biliyorum ama yalnız olmaz arkadaşın olmalı bence başka insanlarla görüşmelisin hep aynı arkadaşınla değil kitlenip sıkıntıya dalma tekrar diye seni güldürebilen arkadaşlar seç yanında mutlu olduğun
bende zaman zaman rutinlikden sıkıldım ama icraata geçme zamanım sen ingilizce ben aöf çalışcam bahr gelince sınavlarım biticek açıkhavada planlar yapıcam mutlaka yoğunluktan ruhun bedenin yorulursa ara ver kendini şımartıcak şeyler yap derim yaptığın şeyleri rutine bindirme zevk almaya çalış bence çok güzel sana katkısı olucak eğitimler bilmek ne güzel

kendi alanıma yakın bir bölüm mühendislikte yapacağım canım. kamudayım ben.
bugün konuştum yıllık iznimden düşeceğini söyledi müdür. biraz canım sıkıldı ailem başka ilde bu durumda iznim nerdeyse kalmıyor.. ama sube müdürü idare ederim biraz o kadar sıkıntı yapma dedi. bakalım biraz deneyeceğim.. baktım düşecek bırakırım diye düşünüyorum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…