- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.141
canım işyerinde bu dedikodu olayları kesinlikle vazgeçilmez bir konu. bende aynı durumdan muzdaribim genelde insanlar birbirlerinin arkalarından konuşuyor ve sonra aynı kişiler hiçbirşey olmamış gibi gülüşüp eğleniyorlar. çalıştığım yere ilk başladığımda bu konuları baya garipsemiştim hatta baya bir canım sıkılmıştı. En nefret ettiğim şey insanların birbilerinin hakkında atıp tutmaları yada sırf kendi egolarının tatmin etmelieri için başkalarına yalakalık yapmaları. ama ben bundan sıyrıldım işyerinde hiçbişekilde kimseyle iş dışında muhatap olmuyor ve özelimi açmıyorum. çok resmide olmuyorum çok samimide. aradaki dengeyi sağlamak biraz zor oldu ama alıştım.
olsun bahsederim tabi
31 yaşındayım
istanbulda yaşıyorum
Kamu Yönetimi Aöf de okuyorum ciddi anlamda okuyorum bu sefer biticek Allahın izniyle(daha önce yarım bıraktım herşeyi cnm) bu sene hayatımı temizliyorum ben öyle diyorum kendim için
Çok farklı işler yaptım cnm bir yıldır Plazada Yönetim katında Danışmadayım bu işim sayesinde bütün Departmanları bölümleri gözlemleme şansım arttı egolarımdan kurtuldum burada yapılan işleri sıkıntılarını artılarını eksilerini kariyerin önemli olmadığını önemli olanın insanı mutlu edecek bir iş olduğunu anladım bende kendime yakın zamanda bir hedef belirlemeyi düşünüyorum okulun bitmesi lazım öncelikle tabi
çoğu insanı hayatımdan çıkardım geçmişle sorgulamalarım bitti yeniliklere açıyorum kendimi uzun bir süre arkadaşsız kaldım yalnız kaldım depresyona girdim şuan yeni hayatımı kendi kurallarıma göre çizmeye başladım
daha önce zevk aldığım şeyler Resim yapmaktı yağlı boya karakalem, uzun zamandır yapmıyorum, dansı seviyorum,dekorasyon konusunada uzun zamandır meraklıyım kafamda hep biyerleri yenilemek var inşallah bir evim olsun ilk işim bu olucak
Hakkında hayırlısı olsun.kızlar günaydın;
şirkette çocukla sadece arkadaş olabılırız bu artık netleşti.
diğer hanı eskıden görüştüğüm cocuk nedense arıyor,soruyor,açmayınca tekrar tekrar arıyor,atıyorum bıyerde kendısını foursquarede etıketlıyor kız arkadaşıyla arkasından bana mesajlar gönderiyor faceden veya whatsapptan anlamadım gitti ne işkızada acıyorum eşşeğin aklına karpuz kabugu getirdi sanırım bunca zaman sonra.cocukta hortladı resmen ne alakaysa napcagımı bılmıyorum gercekten artık ıngılızce olarak dersler daha ıyı işleniyor gıbı bır düşünce oluşmaya başladı ıngılızce derslere girmek istiyorum ama cocukta ıngılızce dersleri alıyor ve mahsus derse gırıyorum seklınde düşünmesını ıstemıyorum napcam ben benım yerımde olsanız napardınız?
okulda derslerimi hala tam anlamıyla seçemedim .8martta dış ticaret kursumun başlayıp başlamayacağı ortaya cıkacak ınsallah başlar dıye beklıyorum.turkuazım selcuk aradı selçuğada durumu açıkladım.
diğer konu alese hazırlanmaya başlamalıyım tam istediğim tarzda bır tez hocası buldum cok şükür.
işle ilgili hala bır gelişme yok aslında ne gelişmesi beklıyorsam resmen sırket türkiye ayağında batıyor piyasadan duymaya başladım artık küçülmeye ve 2016da boyle giderse kapanma kararı alındığını bakalım hakkımızda hayırlısı kader kısmet.
tuğcem bende iş ve aşk hayatı ıle ılıglı senden kart rica edicem.
no woman no cry şarkısını sızlere no man no cry olarak armağan ediyorum kızlar.
ben de sorup duruyorum. ingilizce yetersiz diye iki senedir atağa geçemedim.Challenger cnm îyi dersler
Sanaa bir ara yüksek lisans ile ilgili sorularımı sorabilir miyim?
arkadaşlar lütfen hayatınızda erkek arkadaş veya evlılık olmaması dışında görünüşte bır problemınız yok.
lütfen kafam cok bozuk seklınde olaya yaklaşıp ,topıgede gelıp bızlerınde enerjısını düşürmeyin.aksi takdırde ben bu topıge girmek istemiyorum.
zamanında burada bunlarla ılgılı başkaları gelıp laf soyledıgınde bızler onlarla kavga ettık hayatımız yerınde,enerjımız yuksek dıye kalkıp bunun tam tersını yapmayalım lütfen ama lütfen burada.
30 yaş ve üzeri bekar bayanlar topiği burası 30lu yaşlara gelmiş ancak koca bulamadıgı için üzülüp,dövünen,enerjısını kaybedenler topiği değil.
eğer başka bır enerjınızı düşürcek olumsuz bırsey varsa buyrun anlatın sorun herneyse yorumlayalım destek olmaya çalışalım aksi takdırde benım enerjım düştüğü için bu gibi muhabetlerden ben devam edilmesi durumunda girmeyeceğim.
:26::26::26:
olsun MEDCEZİR , gel arada... Severim seni ben!Tuğçem, dün aldığım bir haber için kart çekebilir misin? Ve haber aldığım kişi için..
Ay yanlış yere yazdım yav
Dur melek konusuna geçiyorum, hey allahım
Selamlar diyim herkese ve çıkayım :)
canım link açılmadı. özelden göndermem mümkün mü?çok beğendım http://......................./ne-ariyorsan-once-kendi-icinde-bulacaksin/Blog/?BlogNo=450474 okumanızı tavsıye ederim.
evet bıde nar_çiceğide hiç görmedim ıkısınıde merak ediyorum.selam
Turkuaz , Hayata sağ olun!herkeslere selamlar
sessiz buralar
filozof nerelerde ya?
gelmiyor
bılmıyorum sanırım ben kımseyle dedıkodu boyutuna girmediğim için insanlar benımle mılletın dedıkodusunu yapamıyor.
evet cok resmı degılım ama kımsenınde yanımda yakınlarımda dedıkodu yapmasına müsade etmem.zaten çok şükür müdürümde boyle bır kadın degıl anında yapıştırıyor cevabını.
canım benım mayısta alıp okula vermem gerekmekte yoksa teze başlayamayacağım.oyuzden bu haftasonundan itibaren eve oturup haftasonları dış ticaret kursum başlayana kadar ders çalışacağım.
bencede ama artık yüksek tezsiz yapanda çok hatta doktora yapanların bıle artık sayısı ınanılmaz artmaya başladı.
sende benım geçen halımsın deseneboş kalmak banada yaramıyor ama yüksek lisans gerçekten ınanılmaz bır vızyon katıyormuş ınsana bu kadar olacağını aklımın ucundan geçirmezdim.
Akşam net koptu bir daha giremedim. cepten de bağlantı olmuyor.
Sınav sonucu değişebilir. İtirazlar ile cevap anahtarı değişiyor. Süpriz sonucu bekliyorum artık.
Bir ay sonra açıklanır bende paylaşırım sizinle
Hakkında hayırlısı olsun.
diğer çocuktan uzak dur bence...
bu arada sen 26 yaşında mısın? Ben yaşıtız zannediyordum. :)
ben de sorup duruyorum. ingilizce yetersiz diye iki senedir atağa geçemedim.
:26::26::26:
olsun MEDCEZİR , gel arada... Severim seni ben!
canım link açılmadı. özelden göndermem mümkün mü?
Turkuaz , Hayata sağ olun!
Yoğundum gelemedim.
Narçiçek'i ben de fark ediyorum. Geçen mesaj attım. O da yoğunmuş.
PETUNYA, okuyor musun?
Gelişmelere sevindim. Hakkında hayırlısı olsun.
(okuduysan beğen'e bas anlayayım okuduğunu.)
Hep derim "Boşluk bana yaramıyor." AÖF bittiğinden beri her sene bir kursa yazılıyorum. bu sene yazılmadım ama yüksek lisans hep aklımda...hangi kaynağı kullanacaksın ? bende bi yayına karar verip sipariş etmem gerekiyo.
ne zaman boş kalsam saçma sapan düşünceler alıyor beni
hadi bakalım hayırlısıyla geçersin canım inş
bizim gibi. ben de hep olgun tipler vardır ya onlardandım. kendini yıpratan.evet 26 yaşındayım ama ben bıraz çabuk olgunlaşan cinstenim.
şaka maka çok korkuyorum cünkü tek savunma mekanızmam hayatımda bırısı oldugunu bılmesıydı.zamanında derin etkilenmiştim şimdide nedir bende ınan bılmıyorum adam gerçekten sevgılsıı varken hayatta kımseyle işi olmazdı sımdı ınanılmaz ilgileniyor cok korkuyorum ne yalan söyliyim aşık olmaktan acı çekmekten vs vede adamın sevgılısı varken ılgılı davranması garıp gelıyor gerçekten. bsy olmasından o kadar korkuyorumki tekrar aynı seylerı aynı üzüntüleri cekme şansım yok malesef.artık güçlü olmak zorundayım. hayatımı toparlamak,yüksek lisansımı bıtırmek zorundayım .. işimi istediğim tarzda bır iş sahıbı olmak için vs.napcam bılmıyorum.
Hep derim "Boşluk bana yaramıyor." AÖF bittiğinden beri her sene bir kursa yazılıyorum. bu sene yazılmadım ama yüksek lisans hep aklımda...
hangi kaynağı kullanacaksın ? bende bi yayına karar verip sipariş etmem gerekiyo.
ne zaman boş kalsam saçma sapan düşünceler alıyor beni
hadi bakalım hayırlısıyla geçersin canım inş
bizim gibi. ben de hep olgun tipler vardır ya onlardandım. kendini yıpratan.
çocuktan uzak dur derim.
:) yaramıyor hiç birr şekilde kuzum ya. hayatımı doldurmam lazım
ya bılmıyorum ben almadım bizim okulun kütüphanesinde kitap buldum onları aldım.onlardan çalışacağım.ama bakarım akşam yarın isimlerini yazarım.
bende yargı ıyı dıye duydum akşam bakarım kaç yılında basılmış vs dıye ama yenı gibi duruyordu sonuçta eskıde olsa mantık aynı mantıktır gibi geliyor.
yazmıştım ama zamanaşımından kaydetmemiş tekrar yazıcam cnm sanaNe güzel geçmişle ilgili sıkıntılarının üstesinden gelebimişsin ne mutlu sana bende bunu çözmeye çalışıyorum bir sürü kişisel gelişim kitapları okuyorum kendimi farklı yerler atıyorum çok fazla arkadaşım yok genelde tek takılıyorum. yogaya gidiyorum platese gidiyorum şimdide ingilizce kursuna başladım. hedefeim 2 seneye kadar ingilizceyi sökmek. şu aralar biraz sıkıntılıyım depresyonda da değilim ama belkide değişimii ruhen zor yaşayacağım ama olacak inşallah. sadece ben aynı sıkıntıları yaşyorum sanıyordum ama burda gördümki biçok kişi öyleymiş... allah herkesin kalbine gönlüne göre verir inşallah
kendi alanıma yakın bir bölüm mühendislikte yapacağım canım. kamudayım ben.sen hangı bolüm üzerine yapıyorsun bende 1.5 saat erken cıkıyorum dıye müdürüm baya lafını yapmıştı ilk dönemler ama cıkmazsamda yetişmem imkansız Allahtan kurumsal fırmayız sırketın anlaşması var oyuzden IK departmanı girdi devreyede durumu kurtardım.
çok teşekkür ederim kendı adıma
http://www.allahvesistemi.org/ahmedhulusidekavramlar/kavramlar/giybet/ bende bunu aynı konu ile ilgili paylaşmak isterim.kendı adıma kımsenın hakkında konuşmamak için özel çaba sarfederım.hoşlanmadıgım ,içime sinmeyen bır konu varsa ya o kişinin yanında veya facede/whatsappta grup olarak konuşmayı tercıh ederım. bazen arkadaşlarım bırbırlerını cekıştırmek ıcın bana anlatmayı denıyorlar ama kımsenın hakkında konuşmak benım haddime düşmez.herkes kendıne göre ıyı veya kötüdür eğer beğenmedığın bır huyu varsa alırsın karşına arkadaşım veya x senın boyle bır davranışın var ben rahatsız oluyorum dersin düzeltirse düzeltir düzeltmezse hayatına o kişi ile devam etmek zorunda degılsın.kusura bakma davranışların bana uymuyor der kendı yoluna devam edersin.
sayfaya göz attı canım yazdıklarına da kesinlikle katılıyorum.. biri hakkında konuşmak çok kolay ama o sözün izini silmek gerçekten zor ve cetin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?