30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

uffffff ben bu evlenememe sıkıntısı yüzünden doktora gittim
1 yıl ilaç kullandım (
dr devam et dedi ama zorda olsa kendi kendime bıraktım çünkü
inanılmaz kilo alıyorum, bıraktım spora başladım hala alıyorum sanki

ya yaşımdan ötürü yada ilaçlardan bilmiyorum, kilo almak ta beni çok mutsuz ediyor

ben kaçıyorum. sizlere kıvrak bir şarkıyla veda ediyorum. iyi geceler

[video=youtube;oWqhO5Zbxjc]http://www.youtube.com/watch?v=oWqhO5Zbxjc[/video]

herkes grup olmuş kimse beni takmıyor
bende en iyisi "'30 yaş üzeri bekar ve şişko bayanlar sohbet topiği" açayım bari :))))

kızıım sürekli cocuk çalışmalarında bulunuyoruzz

ama daha emelime ulasamadım

yavrum herşeyin zamanı vardır.
bak bizde bir yandan hayata karışırken bir yandan da bişilerin olması için bekliyoruz.

hayırlı ve sağlıklı olsunda olur elbet.
zati bir evladın da var çok şükür.

darısı bizlere olsun hayırlısı ile

günaydın...

kızlar garıp bırsey oldu ben ilişki yoluna girdim galıba

nar_çiçek konuştuğumuz cocuk dün akşam aradı lönk kaldım.. bu sabah mesajlaştık.. galıba benım sımdıye kadar hayatıma bırısını almayışımın altında bu cocuk varmışş...çok heyecanlıyım ve cokta mutluyum

diğer eskı hoşlandıgım cocugun kız arkadaşı ıle tanıştık dün akşam bızı okuldan alıp evlerımıze bıraktı sağolsun... kız evden kalkıp bızı evlerımıze bırakmaya gelmiş.

turkuaz bencede artık evli yazarsın.beyza ınsallah bıran once cocuk sahıbı olursun? tuğcem hazırlıklar nasıl gidiyor? dün akşam yazılanları okuyup ekstra yorum yaparım bırazdan öptüm sizleri

puro bulsam ben de meraktan bir nefes deneyebilirdim belki

üniversite döneminde anasını bıle ağlattım puroların ,değişik sigaraların (keş değilim hatta kullanmıyorumda ama sadece merak işte) ..erasmusa falan gıden veya yurtdışına giden kım varsa ne bulursa toplayıp getiriyordu sigara olarak denıyorduk ne günlerdi be..
ama şuanda yeşilaycıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…