- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.401
ofisteyim :126: bunu yapmak isteyeceğini pek sanmıyorum canım.
hava güzelse dışarı çıkıp dolaşabilirsin, hafta içi sakin olur
sağol turkuaz, elbisemi Koton'dan aldım. hırkalarımı da Batik ten aldım bu ara. sezon sonu güzel indirimler var.
kabanlar ve montlar da indirimde..
herkes tebrik etti gerçekten, önemli değil yazan yazamayan herkese çok teşekkür ediyorum.
bende aynı şeyi yapıyorumcuma ya çıkışta bir plan varmı merak ettim
iyi benim gibi erkekler toletine girmedin iyiki hemde şu erkekler için olan toletten vardı çok sıkışmıştım dayanamadım
evet canım zaten kabinler çok temiz ve boştu
bayan kabinlerinde ise askılarda kıyafetler kalmıştı :26:
kuzum mutluluğun mutluluğumuz insallah hayırlısıyla herseyın en güzeli senin için olur ben hırka ve kazak,gömleklerde zara manyağıyım tam bır delilik derecesinde zara dışında almıyorum gibi bsy eğer ucuz bulursam pazardanda giyinebılıyorum zara dışında
:)))Selamlar herkese
Hayırlı cumalar olsun, dualarımız kabul olsun inş amin.
Challenger hayırlı olsun inş hakkında. Amin. 3. Evlenen sen mi olcan acaba.
Kızlar korkmayın koltuğumuz çok geniş. Aynı anda bir sürü kişi oturabilir
Petunya cnm hoşgeldin. Çok güldürdün beni erkek kabini diyince.
Elbiseni hayırlı olsun güzel mutlu sağlıklı günlerde giy inş.
Seni herkes tebrik etti cnm.ben topiğin bekçisi oldum bu aralar istersen senîn adına kabul ederim tebrikleri
Tuğçemmmmmm çokkkk özledim seni yavrummm. Koş de gel sarılalım.
Sultan hayırlı olsun yeni adın mavilim yeşilimkim kıs bu mavi yada yeşil
Aslı nın kuşlarıda iki olmuş heeee. Kendisi yalnız dı demekki o da çift olacak
uvv bu daha fenaymış
işte buyuzden sevmiyorum ben bayan kabinlerini o zaman mağazaların bayan kabin bölümündeki personelide doğru çalışsında bızde girmeyelım.çok zor değil yanı oraları temizleyip,toplu tutmak.
burası erkek reyonu dıyenede uyuz oluyorum.sankı aynı fırmaya ait kabin değil orası veya iç çamaşırı,yaz ürünleri.alt tarafı kıyafet denıyorsun erkek-bayan ne fark eder.
bende giyeceğim yere göre kaliteli almaya özen gösteriyorum ama bazen küçük butiklerden değişik şyler almayı seviyorum. bazı markaların tasarımları ve kesimleri çok standart oluyor. değişiklik iyidir
asıl benım dün boyle bır bombam var.
okula gittik cok sıkışmıştım ,tuvalet arıyordum o katıda hiç bilmiyorum .hıc gitmemiştim.tuvalet yazıyor dıye bı girdim girmemle çıkmam bır oldu.meğer kapıya erkek resmı yapıştırmışlar ama kapıda açık oldugu için resim gözükmüyor.içeridede erkekler vardı cocuklarla umarım bır daha karşılaşmam.
günaydın kızlarhepinize mutlu sabahlar, hayırlı cumalar..
Biz bu topikte evlenemik tüh ne yapak demiyoruz.
30 yaş hayatun dönüm noktasıdır. Yaşamını kendi kendine karartıyorsun biz sana bu konud ayardım edemiyoruz. Hayatında eş olmaması çevreye göre ne diyeceğini bilmediğin içinse boşansan da bu sefer çevreyi düşünecektin.
İlla hayatında biri olacak çocuğun olacak diye bir hayat kaidesi yok. Ben bu yaşıma kadar herşeyi tek başıma başardım .Ailem yanımdaydı ailem ve Allahım haricinde kimseye ihtiyacım yok benim.
Bir kaç sene sıkıntı çektim ama ilacım yaşam enerjimdi. Silkinmek senin elinde ...
Sıra da kim var alışverişe çıkarken isimlerimizi yazsana :) çarşıdan dönünce kimler silinecekbaş harflerimizi yazsan da olur senin içine doğan kim acaba merak ediyorum
Gunaydin ,
Senin tarzini begeniyorum, benim kafamdansin.
çok güzelmiş
ben çok sevdim
Sıra da kim var alışverişe çıkarken isimlerimizi yazsana :) çarşıdan dönünce kimler silinecekbaş harflerimizi yazsan da olur senin içine doğan kim acaba merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?