30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ofisteyim :126: bunu yapmak isteyeceğini pek sanmıyorum canım.
hava güzelse dışarı çıkıp dolaşabilirsin, hafta içi sakin olur

bende suan ofisteyim.öğlende okula gideceğim.derslerimi ingilizce yapmak için dilekçe vereceğim.koşuşturmaca içerisinde bır gün olacak.akşamda derrse gireceğim.dersle dilekçenın son saatı arasında 2 saat var o sırada da boğaza karşı kahve içmek niyetindeyim bakalım.

kuzum mutluluğun mutluluğumuz insallah hayırlısıyla herseyın en güzeli senin için olur ben hırka ve kazak,gömleklerde zara manyağıyım tam bır delilik derecesinde zara dışında almıyorum gibi bsy eğer ucuz bulursam pazardanda giyinebılıyorum zara dışında

evet canım zaten kabinler çok temiz ve boştu
bayan kabinlerinde ise askılarda kıyafetler kalmıştı :26:

işte buyuzden sevmiyorum ben bayan kabinlerini o zaman mağazaların bayan kabin bölümündeki personelide doğru çalışsında bızde girmeyelım.çok zor değil yanı oraları temizleyip,toplu tutmak.
burası erkek reyonu dıyenede uyuz oluyorum.sankı aynı fırmaya ait kabin değil orası veya iç çamaşırı,yaz ürünleri.alt tarafı kıyafet denıyorsun erkek-bayan ne fark eder.

bende giyeceğim yere göre kaliteli almaya özen gösteriyorum ama bazen küçük butiklerden değişik şyler almayı seviyorum. bazı markaların tasarımları ve kesimleri çok standart oluyor. değişiklik iyidir

:)))

kimlik açıağa çıkacak diye korktum

mavi-yeşil diyet için değil tabi ama güzel bir göz rengi işde

Hayırlı cumalar.
Günümüz aydın olsu.

uvv bu daha fenaymış

asıl benım dün boyle bır bombam var.

okula gittik cok sıkışmıştım ,tuvalet arıyordum o katıda hiç bilmiyorum .hıc gitmemiştim.tuvalet yazıyor dıye bı girdim girmemle çıkmam bır oldu.meğer kapıya erkek resmı yapıştırmışlar ama kapıda açık oldugu için resim gözükmüyor.içeridede erkekler vardı cocuklarla umarım bır daha karşılaşmam.

haklısın valla ne diyim.. relax

ya benımkısı direkt kaliteli diye değil manyaklık derecesinde hiçbirsey almayacak bile olsam eğer bır alışverış merkezıne gitmişsem neler var değişik dıye bakmaya giriyorum.içeriden alışverış yapıp cıkıyorum galıba ben gelenekciyim kıyafet konusunda bır markaya alıştıysam sureklı ondan alıyorum.bır arada mangoya takmıştım.

hahahaaa

suskun_sultan o zaman bu şarkı sana gelsin.youtube açılmadıgı ıcın sözlerı ıle idare et

Yeşilim yeşilim yeşilim aman
Yeşil yaprak altında üşüdüm aman

Kolundaki sahate
Nacar diyorlar Nacar
Ben o yare gidersem
Açmayan güller açar

Yeşilim mavilim beyazlım aman
Mektubun cevabını ben yazdım aman

Kolumda bilezikler
Sımsıkı oynamıyor
O yardan başkasına
Hiç kanım kaynamıyor

Bizim camın altına
Kim yazmış mavi boya
Kimden korkuyon yarim
Baksana doya doya

Bizim camın altında
Karyola parçaları
Dinle sevgilim dinle
Ayrılık şarkıları

Karanfil eker misin
Balınan şeker misin
Yar bana ettiyini
Sen olsan çeker misin

Karşıda beyaz evler
Onda oturur beyler
Dalgacı maallesinde
Sevdiyim gönül eyler

Manici başı mısın
Cevayir taşı mısın
Mektup yazsam yollasam
Cebinde taşır mısın

Mektubunu yaz yarim
Koy kibrit kutusuna
Bizim yoldan geçerken
At bahçe ortasına

Al entarim asılsın
Etekleri basılsın
Ben sevda yollarında
Söyle yar sen nasılsın

Gunaydin ,

Senin tarzini begeniyorum, benim kafamdansin.

Sıra da kim var alışverişe çıkarken isimlerimizi yazsana :) çarşıdan dönünce kimler silinecek baş harflerimizi yazsan da olur senin içine doğan kim acaba merak ediyorum

suskun kız sen misiiiiin? bende yeni biri geldi sandım tanıyamadım
şu an içime doğan bir isim yok canım, hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…