30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ooo sevindim challenger... hayırlı olsun... iş yerindeki kişi mi oo

sultanlıktan yeşile döndüm.

Biz bu topikte evlenemik tüh ne yapak demiyoruz.

30 yaş hayatun dönüm noktasıdır. Yaşamını kendi kendine karartıyorsun biz sana bu konud ayardım edemiyoruz. Hayatında eş olmaması çevreye göre ne diyeceğini bilmediğin içinse boşansan da bu sefer çevreyi düşünecektin.

İlla hayatında biri olacak çocuğun olacak diye bir hayat kaidesi yok. Ben bu yaşıma kadar herşeyi tek başıma başardım .Ailem yanımdaydı ailem ve Allahım haricinde kimseye ihtiyacım yok benim.

Bir kaç sene sıkıntı çektim ama ilacım yaşam enerjimdi. Silkinmek senin elinde ...

sağ ol Petunya iyiyim çok şükür Allah'a.
2515. sayfada sana yazdım. Gördüysen beğen'e bas da anlayayım dedim. :)
Görmedin sanırım.
Tebrik ederim.
Ayrıca mesaj kutun dolu. Boşaltır mısın?

günaydın canım. vallahi görmedim kusura bakma, ama içimden geçti baktım Filozof tebrik etmedi dedim kendi kendime :26: ailelerin tanışma faslı hem heyecanlı hem stresli benim için, günler nasıl geçiyor anlamıyorum.
şimdi hemen bakıyorum. teşekkür ederim ayrıca.

şu msj kutusunu da boşaltayım.

çok doğru.. katılıyorum. hep bu çevre baskısı.
bazen 'evlenmen şart yalnız olmaz, hayat yalnız çekilmez' gibi söylemler duyuyorum, gerçekten çok üzücü karşı taraf içinde.
toplumun sürekli birilerine kıyafet giydirmeye çalışması saçma.. çıplak mı geziyoruz :26:

bende söz aşamasındayım, mutluyum ama dua ediyorum rabbime, hayırlı bir eş anne olmak için
hayatta neyin garantisi var ki?

evet hayırdır? nıckınde değişmiş canım..

hayır işyerındekı kısı degıl nar_çiçeğe bırısını anlatmıştım farklı bır ülkede yaşıyor ,orada çalışıyor vs ama olmaması gereklı dıye dün baya konuştuk.bugunde konuşcaktık adam yoğun malesef ısınde..

kızlar karar veremıyorum bugun derslerı ıngılızce alacaksam dılekçe vermem için son gün ama kafam allak bullak dersleri süper anladım,sorular sordum vs ama gel görki sınavları yapamazsam dıye korkuyorum.ama ıngılızce ders almazsamda bu ıngılızce işinden hep korkcam gıbı gelıyor sızce napmalıyım? ingilizce yapmak ileride daha cokmu işime yarar ama bölümüm ana temelde türkçe olarak geçiyor.

evet canım. şimdi gördüm allah razı olsun eskiden zamanım olurdu cepten girip okurdum
son günlerde fırsat bulamıyorum, kızlar.. inanın buna

kendime birkaç elbise almak için Koton'a gittim ama nasıl telaşlıyım
neyse elbiseyi denedim, kolları askılı, malum kış mevsimi, üstüne bolero aliyim şık dursun hemde sıcak tutsun dedim.

kabinden çıktım erkek görevli, sordum bana dedi ki ' burası erkek kabini '
gülmeye başladım kendi kendime çok komiktim yaa valla

öyle yani kızlar.

Günaydın kıslarr bugün nasılız Bugün ne yapıcak herkes merak ettim belki bende kopya çekerim aynı şeyi yaparım

iyiymiş uzaklaşsaydın hemen oradan,

Selamlar herkese
Hayırlı cumalar olsun, dualarımız kabul olsun inş amin.

Challenger hayırlı olsun inş hakkında. Amin. 3. Evlenen sen mi olcan acaba.

Kızlar korkmayın koltuğumuz çok geniş. Aynı anda bir sürü kişi oturabilir

Petunya cnm hoşgeldin. Çok güldürdün beni erkek kabini diyince.
Elbiseni hayırlı olsun güzel mutlu sağlıklı günlerde giy inş.
Seni herkes tebrik etti cnm. ben topiğin bekçisi oldum bu aralar istersen senîn adına kabul ederim tebrikleri

Tuğçemmmmmm çokkkk özledim seni yavrummm. Koş de gel sarılalım.

Sultan hayırlı olsun yeni adın mavilim yeşilim kim kıs bu mavi yada yeşil

Aslı nın kuşlarıda iki olmuş heeee. Kendisi yalnız dı demekki o da çift olacak

petunyacım bende aynısını yapıyorum ama bilinçli olarak sebebi indirim dönemlerinde erkek kabinleri bomboş oluyor ama bayan kabinlerine 2 saat vakit ayırman gerekıyor bu sebeple normal dönemde degılde ındırım dönemlerinde alışveriş yaptıgım zaamnlarda erkek kabinini kullanıyorum.

turkuaz emın ol o adamın bu tarzda gelebileceğini hiç düşünmemiştim.aramasına vs konuşmak istemesine bıle sok oldum lönk kaldım. ama bıranda sana ıhtıyacım var benım ıcın çok önemlisin,sen benım dıger yanımsın gücüm bittiği yerde güçsün dedim nasıl ağzımdan bır anda bu cümleler çıktı.nasıl çıktı ağzımdan bu cümleler bende bılmıyorum.ben hayatımda ılk kez aılemde dahıl bır ınsana bu cümleleri söyledim

Günaydın kıslarr bugün nasılız Bugün ne yapıcak herkes merak ettim belki bende kopya çekerim aynı şeyi yaparım

ofisteyim :126: bunu yapmak isteyeceğini pek sanmıyorum canım.
hava güzelse dışarı çıkıp dolaşabilirsin, hafta içi sakin olur

evet canım zaten kabinler çok temiz ve boştu
bayan kabinlerinde ise askılarda kıyafetler kalmıştı :26:

sağol turkuaz, elbisemi Koton'dan aldım. hırkalarımı da Batik ten aldım bu ara. sezon sonu güzel indirimler var.
kabanlar ve montlar da indirimde..

herkes tebrik etti gerçekten, önemli değil yazan yazamayan herkese çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…