30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aslımm açmıyınca mesaj atıyordu bende halletsin bitirsin diye aramayı açtım inan.
sonra baktım konuştukça depreşiyor.
valla aklıma inan gelmiodu çok nadiren yane.
hatta bak görüşüp yüzyüze konuşalım dedi.
ben kabul etmedim. gördükçe kötü olurum diye.
zaten yazdım şimdi işini halletti. dedim kendine iyi bak hoşçakal tarzında kestim konuşmayı.
ararsa da açmıcam artık hiç.
şaşırma kızım gönüle söz geçirmek öle kolay değil. platonik değil laaa
adam bildiğin karşımda kanlı canlı ve ilgiliydi.
hatta bana uzak durma sebebini biliyom dedi.aynı ortamda ki resmiyet bozulmasın diye filan dedi.
inş hayırlı insan çıkar karşıma
bide inan o kadar çok özledim ki saçımın okşanmasını, elimden tutup gözüme bakıp destek olan değer veren birini..

amin canım ya saol. keşke hakketmediklerimi hazmetmeyi başarabilsem.
artık sadece amann diyorum
öle işte
hepimize sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin Rabbim inş.

ona bir şey demiyorum ama şimdi normal arkadaşça ve işi düştüğü için arıyor dedin,ona istinaden söyledim. zaten bir sonuç çıkmıyor,açılsa açılırdı,engel yok ama farklı dünyanın insanlarısınız önceden dediğim gibi,o yüzden açma ararsa,zaten aramaz bence kolay kolay artık. yeni biri çıksa unutursun onu,aşık olduğunu sanmıyorum yani,boşluktan sardın bence... bizlerin de sevgiye,şefkate ihtiyacımız var ama elden bir şey gelmiyor,hayırlısı...

aslı seven benimseyen hiçbişi araya sokmaz.
hayatta örneklerini de gördüm.
ben normalde inan takılmam ama bakarım karşımdaki konumu parası ile hayata bakıyorsa o zamna geri çekerim kendimi
zaten ondan uzaklaşma istediğimde bunlardan olur.
açılmasını beklemiyorum ki artık aslı.
artık bana bişi hissettiği düşüncesinde değilim.
aman öle işteee
aşık değilim yaa aşığım dersem aşka hakret ederim.
ama çok hoşlandım ve istedim.. bunda illaki kariyeri, maddiyatı, giyimi, temizliği, eli yüzü pak ve kaliteli duruşu filan etkili oldu.
olmadı dersem dürüst olmamış olurum.
aslı aile yok tek hayata tutunmak hiç kolay değil.
o yüzden kendiniz kıyaslama yani...
zor sadece özetle zor işte..

peki tatlım ama yaz kafan dağılır

benimde kalbim tek tatlım
hastayım 1 ayımızı kutluyoruz erkek olsa çoktan peşimi bırakırdı hasalık bırakmıyor

kalbim tek derken mesaj sayısına göre artan kk kalbini diyor üşütme ya da soğuk algınlığı falan mı,neyin var 1 aydır...

ben de kendine eziyet etme,gel vazgeç bundan diyorum.kafana takılmış,mutsuz oluyorsun,bana artık bir şey hissetmiyor,ben de aşık değilim aslında diyorsun,o zaman vazgeçmesi daha kolaylaşır işte demek istiyorum. Allah yardımcın olsun,kolay değil tabi. ama herkesin hayatı,şartları,derdi kendine zordur,yalnız değilsin,daha kötü durumda olanlar her zaman vardır,şükredip sabretmekten başka yol yok...

kalbim tek derken mesaj sayısına göre artan kk kalbini diyor üşütme ya da soğuk algınlığı falan mı,neyin var 1 aydır...

hadi ya bende gerçekte sandım tüh çaktırmayak
ya griple başladı öksrükle devam etti tam iyileştim derken tekrar başladı bugünde acayip üşüttüm öyle kuzu

hadi ya bende gerçekte sandım tüh çaktırmayak
ya griple başladı öksrükle devam etti tam iyileştim derken tekrar başladı bugünde acayip üşüttüm öyle kuzu

dikkat et,bal ye,bitki çayı iç,kendini sıcak tut,havalara aldanma...bu arada bu kış nasıl geçti anlamadım,mart geldi resmen...

dikkat et,bal ye,bitki çayı iç,kendini sıcak tut,havalara aldanma...bu arada bu kış nasıl geçti anlamadım,mart geldi resmen...

hepsini yapıyordum. bugün çocukları bi yere göürmemiz gereki dondum gittiğimiz yerde buz gibiydi. öğleden sonra aynı yerde bi de toplantımız oldu içime soğuk işledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…