- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.521
hayır şaşırdım gerçekten,o mesele kapandı sanmıştım,bence boşluktan ona sardın sen iyice,işe girsen kafan dağılır,yeni insanlarla tanışırdın. işi düşünce arıyorsa açma sen de telefonu bence,soğuk davran,kendini geri çek ve uzaklaş,kendin için, o da aramaz zaten...
aman benim hem kusum hem kalbim tek durum daha vahim:)
canım bence onun içinin yanmasından çok senin yüreğinin ferahlaması gönlüne göre bir hayatının olması daha önemli.. affedemediklerimiz de bizde yük oluyor. affedip kafadan silmek gerek. Allah sana huzurlu bir ömür nasip etsin...
iyi akşamlar canım nasılsınceren, turkuaz
aslımm açmıyınca mesaj atıyordu bende halletsin bitirsin diye aramayı açtım inan.
sonra baktım konuştukça depreşiyor.
valla aklıma inan gelmiodu çok nadiren yane.
hatta bak görüşüp yüzyüze konuşalım dedi.
ben kabul etmedim. gördükçe kötü olurum diye.
zaten yazdım şimdi işini halletti. dedim kendine iyi bak hoşçakal tarzında kestim konuşmayı.
ararsa da açmıcam artık hiç.
şaşırma kızım gönüle söz geçirmek öle kolay değil. platonik değil laaa
adam bildiğin karşımda kanlı canlı ve ilgiliydi.
hatta bana uzak durma sebebini biliyom dedi.aynı ortamda ki resmiyet bozulmasın diye filan dedi.
inş hayırlı insan çıkar karşıma
bide inan o kadar çok özledim ki saçımın okşanmasını, elimden tutup gözüme bakıp destek olan değer veren birini..
evet ya:)sen yenisin daha,olacak o kadar
amin canım hepimize inşallah.amin canım ya saol. keşke hakketmediklerimi hazmetmeyi başarabilsem.
artık sadece amann diyorum
öle işte
hepimize sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin Rabbim inş.
peki tatlım ama yaz kafan dağılıryavrular ben duygusala bağladım ya. valla yazasım yokkk
size iyi sohbetler..
bizde kaçırdık merak etme
aman benim hem kusum hem kalbim tek durum daha vahim:)
iyi akşamlar canım nasılsın
ona bir şey demiyorum ama şimdi normal arkadaşça ve işi düştüğü için arıyor dedin,ona istinaden söyledim. zaten bir sonuç çıkmıyor,açılsa açılırdı,engel yok ama farklı dünyanın insanlarısınız önceden dediğim gibi,o yüzden açma ararsa,zaten aramaz bence kolay kolay artık. yeni biri çıksa unutursun onu,aşık olduğunu sanmıyorum yani,boşluktan sardın bence... bizlerin de sevgiye,şefkate ihtiyacımız var ama elden bir şey gelmiyor,hayırlısı...
peki tatlım ama yaz kafan dağılır
benimde kalbim tek tatlım
hastayım 1 ayımızı kutluyoruz erkek olsa çoktan peşimi bırakırdı hasalık bırakmıyor
aslı seven benimseyen hiçbişi araya sokmaz.
hayatta örneklerini de gördüm.
ben normalde inan takılmam ama bakarım karşımdaki konumu parası ile hayata bakıyorsa o zamna geri çekerim kendimi
zaten ondan uzaklaşma istediğimde bunlardan olur.
açılmasını beklemiyorum ki artık aslı.
artık bana bişi hissettiği düşüncesinde değilim.
aman öle işteee
aşık değilim yaa aşığım dersem aşka hakret ederim.
ama çok hoşlandım ve istedim.. bunda illaki kariyeri, maddiyatı, giyimi, temizliği, eli yüzü pak ve kaliteli duruşu filan etkili oldu.
olmadı dersem dürüst olmamış olurum.
aslı aile yok tek hayata tutunmak hiç kolay değil.
o yüzden kendiniz kıyaslama yani...
zor sadece özetle zor işte..
gemiş olsun grip falan mı?peki tatlım ama yaz kafan dağılır
benimde kalbim tek tatlım
hastayım 1 ayımızı kutluyoruz erkek olsa çoktan peşimi bırakırdı hasalık bırakmıyor
iyi geceler canım..kızlar herkese iyi geceler
sevgiyle sağlıkla huzurla kalın
gemiş olsun grip falan mı?
iyi geceler canım..
kalbim tek derken mesaj sayısına göre artan kk kalbini diyorüşütme ya da soğuk algınlığı falan mı,neyin var 1 aydır...
hadi ya bende gerçekte sandım tüh çaktırmayak
ya griple başladı öksrükle devam etti tam iyileştim derken tekrar başladı bugünde acayip üşüttüm öyle kuzu
dikkat et,bal ye,bitki çayı iç,kendini sıcak tut,havalara aldanma...bu arada bu kış nasıl geçti anlamadım,mart geldi resmen...
dikkat et,bal ye,bitki çayı iç,kendini sıcak tut,havalara aldanma...bu arada bu kış nasıl geçti anlamadım,mart geldi resmen...
hepsini yapıyordum. bugün çocukları bi yere göürmemiz gereki dondum gittiğimiz yerde buz gibiydi. öğleden sonra aynı yerde bi de toplantımız oldu içime soğuk işledi
hepsini yapıyordum. bugün çocukları bi yere göürmemiz gereki dondum gittiğimiz yerde buz gibiydi. öğleden sonra aynı yerde bi de toplantımız oldu içime soğuk işledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?