- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.481
günaydın...
kızlar garıp bırsey oldu ben ilişki yoluna girdim galıba
nar_çiçek konuştuğumuz cocuk dün akşam aradı lönk kaldım.. bu sabah mesajlaştık.. galıba benım sımdıye kadar hayatıma bırısını almayışımın altında bu cocuk varmışş...çok heyecanlıyım ve cokta mutluyum
diğer eskı hoşlandıgım cocugun kız arkadaşı ıle tanıştık dün akşam bızı okuldan alıp evlerımıze bıraktı sağolsun...kız evden kalkıp bızı evlerımıze bırakmaya gelmiş.
turkuaz bencede artık evli yazarsın.beyza ınsallah bıran once cocuk sahıbı olursun? tuğcem hazırlıklar nasıl gidiyor? dün akşam yazılanları okuyup ekstra yorum yaparım bırazdan öptüm sizleri
evet canım. şimdi gördüm allah razı olsuneskiden zamanım olurdu cepten girip okurdum
son günlerde fırsat bulamıyorum, kızlar.. inanın buna
kendime birkaç elbise almak için Koton'a gittim ama nasıl telaşlıyım
neyse elbiseyi denedim, kolları askılı, malum kış mevsimi, üstüne bolero aliyim şık dursun hemde sıcak tutsun dedim.
kabinden çıktım erkek görevli, sordum bana dedi ki ' burası erkek kabini '
gülmeye başladım kendi kendime çok komiktim yaa valla
öyle yani kızlar.
anammmm topicde de hep ilahi adalet bekleyenler var galiba.
bende bekliyom ama ben duymam olsada ya onla hiç bağlantım kalmadı.
ben sadece iç sesime güveniyorum.olduğu zaman iç sesim bana oldu diyecektir
ne kadar da eminim dime
ama öle benim çok içimi yaktı kendi bile dedi zaten.
o yüzden ben ilahi adaletin işleyeeğine eminim.
ama ne zaman işleyecek ben tam anlamıyla onu gönülden amannn ne hali varsa görsün dediğimde
kızlarrr kurbaaa nerdesiniz
bombacı bombastik sultan,yeni nickin hayırlı olsun,alışamasam da
geldim.
için soğuyacaktır ilahi adalet yerine gelince ama sen yine de kendi hayatına odaklan,eden bulur elbet.
günaydın...
kızlar garıp bırsey oldu ben ilişki yoluna girdim galıba
nar_çiçek konuştuğumuz cocuk dün akşam aradı lönk kaldım.. bu sabah mesajlaştık.. galıba benım sımdıye kadar hayatıma bırısını almayışımın altında bu cocuk varmışş...çok heyecanlıyım ve cokta mutluyum
diğer eskı hoşlandıgım cocugun kız arkadaşı ıle tanıştık dün akşam bızı okuldan alıp evlerımıze bıraktı sağolsun...kız evden kalkıp bızı evlerımıze bırakmaya gelmiş.
turkuaz bencede artık evli yazarsın.beyza ınsallah bıran once cocuk sahıbı olursun? tuğcem hazırlıklar nasıl gidiyor? dün akşam yazılanları okuyup ekstra yorum yaparım bırazdan öptüm sizleri
Selamlar herkese
Hayırlı cumalar olsun, dualarımız kabul olsun inş amin.
Challenger hayırlı olsun inş hakkında. Amin. 3. Evlenen sen mi olcan acaba.
Kızlar korkmayın koltuğumuz çok geniş. Aynı anda bir sürü kişi oturabilir
Petunya cnm hoşgeldin. Çok güldürdün beni erkek kabini diyince.
Elbiseni hayırlı olsun güzel mutlu sağlıklı günlerde giy inş.
Seni herkes tebrik etti cnm.ben topiğin bekçisi oldum bu aralar istersen senîn adına kabul ederim tebrikleri
Tuğçemmmmmm çokkkk özledim seni yavrummm. Koş de gel sarılalım.
Sultan hayırlı olsun yeni adın mavilim yeşilimkim kıs bu mavi yada yeşil
Aslı nın kuşlarıda iki olmuş heeee. Kendisi yalnız dı demekki o da çift olacak
Hayata ve mutluluğa dair hikayeler...
Genc bir cift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine tasinmislar. Sabah kahvalti yaparlarken, komsu da camasirlari asiyormus. Kadin kocasina ' Bak, camasirlari yeterince temiz degil, camasir yikamayi bilmiyor, belki de dogru sabunu kullanmiyor.' demis. Kocasi ona bakmis, hicbir sey soylememis, kahvaltisina devam etmis.
Kadin, komsusunun camasir astigini gordugu her sabah ayni yorumu yapmaya devam etmis.
Bir ay kadar sonra, bir sabah, komsusunun camasirlarinin tertemiz oldugunu goren kadin cok sasirmis 'Bak' demis kocasina ' Camasir yikamayi ogrendi sonunda, merak ediyorum, kim ogretti acaba ?'
'Ben bu sabah biraz erken kalkip penceremizi sildim' diye cevap vermis kocasi.
Hayatta da boyle degil midir ?
Baskalarini izlerken görduklerimiz, baktığımız pencerenin ne kadar temiz olduguna baglidr.Birini elestirmeden ve hemen yargilamdan once zihin durumumuza bakmak ve 'iyi' olanı gormeye hazir olp olmadigimiz farketmek guzel bir fikir olabilir ...
Pencerelerimizi temiz tutabilmek dileğiyle.
Kızlar dün eski nişanlımın dükkanının önünden geçiyorduk bir baktım kiralık yazıyor.
Yani iş yapamamış. içine de bir sürü borçla masraf yapmıştı.
Dünya ne garip dedim. İlahi adalet...
Ben tabi ki kötü bir şey istemezdim ama beni de kırıyorlardı aile olarak.
Gerçi ilk ayrıldığımızda ah etmiştim. ondan dolayı sanırım böyle oldu.
hatta yazmıştım işlerin kötü giderse bil ki birinin ahı üstünde falan.
ama sonra hakkımı helal ettim kendi içimde.
Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor.
işyerindeki kişiye zaten kendini yakıştırmamıştın bir türlü. bu dediğin kişi topiğe ilk geldiğin sırada anlattığın kişi mi acaba:44: hayırlı olsun,bombacı bombastik sultandan sonra sen 4. oluyorsun o halde
3 ve 4 daha belli değil aslı.
evlilik yoluna girenlere numara veriyoruz.
amaaaa 3. için challenger ve mavilim aday şuan.
korkma koltuğumuz büyük. sende evlilik yoluna girersen 3. nolu koltuğa oturabilirsin.
5. de benim
3 ve 4 adayları manasında dedimbenim korkum yok,kuşu ilk ben ikilemişim,şimdi siz ikileyin bakayım
kızım ben sana gördüm kuşu hemne yazdımkaçae mı
kuş çift de mnemli olan senin çift olman
hadi bakalım dualara devam
ben bir yerden,kuştan başladım en azından,devamı gelirse ne ala
kıs sen limonla takıl.
o kuşlarını çift yapıp sevüştürecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?