30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

inşallah gönlünce olur kim di ben kaçırmışım:)

yavrular ben duygusala bağladım ya. valla yazasım yokkk
size iyi sohbetler..

bizde kaçırdık merak etme

ben de yorgunum,film izleyeyim dedim ama halim yok,uyuyabilirim...
hareketli müzik aç ya da güzel bir film... senin kitap ne oldu,okudun mu turkuaz. ben de almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben de yorgunum,film izleyeyim dedim ama halim yok,uyuyabilirim...
hareketli müzik aç ya da güzel bir film... senin kitap ne oldu,okudun mu turkuaz. ben de almayı düşünüyorum.

secret olan mı okumadım çokk teknik anlatmış.
okunmuyor.
tuğçenin önerdiği kişininkini al.
offf kurbaaammm içim acıyor kalbim acıyor yaa
karşılığını olmadığını bildiğim halde neden insan bişiler hşsseder yaa.
ben şimdiye kadar hiç böle olmadım.
unutmak istşyorum.

yok Allah de ötesini bırak idi galiba... senin aklın hala şu kişide mi,hani artık arasa da umursamıyordun...

Bazen ah etmesende seni üzen mutlaka dünyada cezasını çekiyor.

Hiç bir canlıyı üzmemek gerek :)

ben de inanıyorum iyi ki ilahi adalet var..

nişan kalabalık olucak o yüzden mekan tutulacak canım.
isteme sonrasında söz yüzüğü takılacak
ne güzel heyecanlar.. gönlünce olsun canım:)

yok Allah de ötesini bırak idi galiba... senin aklın hala şu kişide mi,hani artık arasa da umursamıyordun...

tuğçe okudu beğendi o önerdi bana
onu okudum bitirdim. ben beğendim. bende onu challengera önerdim
challenger okudu sanırım o pek beğenmedi diye hatırlıyorum.

yaaa kurbamm valla bak bayağı unuttum.
o arıyodu inan umursamıyordum. (o işi düştüğü için arıyordu, fikir danışıyordu)
söyleyip kapatıyordum. ama baktım ki başa dönüyorum.
bu arada şimdi gerçekten arkadaşca konuşuyor.
eski tavrı değil, eskiden hoşlanıyor gibiydi, ben değil inan anlattığım bir kaç kişi filan hoşlanıyor dedi. (onun hareketlerini gören 2 kişi daha bana bu niye hiç peşinden ayrılmıyor dedi)
şimdi oda arkadaşca ama bende çok rahat arkadaşça konuşuyorum. anlamasın istemiyorum bişi hissettiğimi...
öle işte yaaa
sen de hemen laf sokma

hayır şaşırdım gerçekten,o mesele kapandı sanmıştım,bence boşluktan ona sardın sen iyice,işe girsen kafan dağılır,yeni insanlarla tanışırdın. işi düşünce arıyorsa açma sen de telefonu bence,soğuk davran,kendini geri çek ve uzaklaş,kendin için, o da aramaz zaten...

canım bence onun içinin yanmasından çok senin yüreğinin ferahlaması gönlüne göre bir hayatının olması daha önemli.. affedemediklerimiz de bizde yük oluyor. affedip kafadan silmek gerek. Allah sana huzurlu bir ömür nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…