- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.701
senin odanın anahtarı var mı peki,kapını kilitlesen. aklına koyduysa gece olsa getirir,ruhun duymaz,engel olamazsın ki,sen yokken ne yaparlarsa yapsınlar,sen olmayacaksın zaten,o yüzden bilmezden gelmek en iyisi belki de. ya da maddiyatın elveriyorsa tek başına ev tutmak en iyisi...
Valla Lucy7...
Aklımda biri var. Çok beğendiğim biri. Malesef konuşmuyor. şansız bir olay yaşadım. ben uzaklaşayım dedim sonra arkadaşken .. buz gibi soğudu. Trip mi atıyor. ne yapacağımı düşünüyor... cesaret mi topluyor bilmiyorum. Bir ark. ekledim kıskandımı kızdımı , bilmem konuşmuyor..
Kısaca ailesi bana olumsuz yanıtı verince uzaklaştı arkadaş kalalım tanıyalım birbirimizi demişti. Ama ailesi ve iş gereği iyice uzaklaştı
sonrada sustu ...
Zor bundan sonra ama. Benim karekterime mizacımı çok uygun biriydi. Gerçekten çok iyi bir uyum yakalamıştım ama işde ... bir sürü sorun var.
başkası olursa pişman olacağımı hissediyorum :26:
anahtar var. dönemin başında bi kaç bişey hoşuma gitmedi. ya da benim kuruntum. çok cilveli bilmiş tatlı dilli biri.
maddi sorunum yok . kendime yeterim. yetmese bile babamlar yardımcı olur. ben büyük şehirde yalnız kalmaya korkuyorum. belki de hata yaptım. neyse zamanla öğrenirim artık.
adam ben yokken eve gelirse komşular falan hiç hoş olmaz.
o geleli çok oldu,turko anında fark etmiştisağol,darısı sizinkilere
sağol cnm. aminnn inşallah. gerçek hayatta bi bulaydı bırakmıycam onu.
kızz gerçek diyorum. güvenemiyorum artık insan oğluna. ne yapayım. dinleme cihazı ne kadar ki
Selam aslıkız-asıl oğlan nerde :)
:))
Sen haklısın Red...Güvenmemek lazım herkese. Dinleme cihazını ne yapcaksın
:) voov ,
İs programımı yaptım. Aksamda misafirler vardı. Güzeldi ne olsun baska birsey yapmadım.
Aksamda telden girince yazamadım :)
selam aslim aynen. Akrabalarla güzel bir aksam gecirdik.:)
lucy güzel bir pazar olur ınsallah.
günaydın limonata. İyi dersler :)
günaydın canım. kızzlar kıskandım sizi şimdi. herkes bi kursa gidiyor. :84:
sağolun kızlarBemde akşam yapcam temizlikkolay gele
Limonoş sana da iyi dersler
ı bulunda inş burdan ay kocam çağırıyo işim çok gezmeye gitceZ diyin inşşş
iyi akşamlar kızlar
kurbaaaa nirdeeedükkanların hepsini topladı mı neee
tuğçemm sen ne yaptın bakim bugün
herkese ödev veriyorum herkes bugün neler yaptığını, nasıl geçtiğini anlatacak
kursdaki hocadan çok etkilendim
kimsecikler yok.
tuğçe gelince bana bi kart çeker misin.
selam kızlar
çıkışta arkadaşlarla buluşum mekan mekan gezdikiyi geldi.
eve geldim tek başımayımailem gitti
uygulamalar şehre göre değişiyor mu,benim de bir arkadaşa akciğer filmine gerek yok demişler...
:26:
Haydi bakalım ne olcak şimdi.
Ailem biriyle tanışmamı istiyor. İş yerime çayımı içmeye gelecek misafirim olarak.
Tuğcecim banada bir kart çeksene .
Bu durumu anlatsamda yanlış anlaşılacakmış konuşmamızın hayırlı oldu. Kısmet bakalım ne olacak...
Merhaba arkadaşlar hepinize..
Benim msjım özellikle tuğçecan'a az önce aklımdan melek kartları geçerken önüme rastgele bu topik ve msjları çıktı acaba rica etsem bana da kart çekebilirmi?
Tugcem sana ozel mesaj gonderdim,buraya yazmak istemedim.bir zahmet bakarmisin?
Çok teşekkür ederimmm yazdıklarınla nasıl mutlu oldum bilemezsin çok teşekkür ederim peki bir konu daha var 1 ay önce yaptığım programa su an bazı sorunlardan dolayı katılmaya çekiniyorum buna özel bir kartta istesem çok olurmuyum katılırsam sorunlar çözülebilir katılmazsam artabilir veya tam tersi olabilir katılırsam artabilir cok olmadım dimi çok teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?