30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gerçek diyorum . yapsam mı ki . sen olsan yapar mıydın. nerde satılır bu cihazlar.
canım sen bir yere mi gidiyorsun da endişe ediyorsun.. ben de bu yüzden tek yaşıyorum başkasının erkek arkadası gelse rahat edemezdim ev herkesin özeli sonuçta...

sanki aileden dolayı kararı olumsuzda bu bahane olmuş gibi geldi bana.. inşallah çözersin yakında gönül sıkıntını..

çalıştığı şehirden ailesinin yaşadığı şehre ziyarete gidecek canım evet.
bu arada ben de kendimi red'in sözcüsü gibi hissettim

ailesi ve işi sana hangi bakımdan engel çıkardı ki...:44:

Ben de öyle düşünmeye basladim.
Allah büyük görecegiz bakalım. Artık nasıl olacaksa.

Birsey söylemek istemiyorum kader diyorum hayırlısı.

Derin bir mesele ama iliski uzmani Lucky halleder. :)) Ozelden daha ayrintili yazarsan(burcunu , yasini, olayi vs vs... ) cozumune bakarim.

Arada kimseyle gorusme bu senin bitme noktan olur.
Ben temizlige gidiyorum daha fazla kacamiycam.
yaptınmı bebek temizliği, ben yaptım ya kaç saat uğraştım. duyanda baştan aşağı yaptım sanar oysaki ıvır zıvır temizledim neyseki bitti.

baktım fiyatlarına 100 küsür diyo. arkadaşlarımda alma ne yapacaksın boşver diyo. kararsız kaldım. inşallah ben yanılıyorumdur. genelde hissettiklerim çıkıyor. 6. hissim genelde yanıltmıyor.
valla canım eve ses cihacız yerleştir en azından kız nasıl biri anlamış olursun. ben olsam yaparım ama ona söyleme sonrasında.
ayrıca tek yaşamak çok çok daha iyi. istanbul un neresindesin bilmiyorum ama oturduğun semt önemli.
maddi olarak sıkıntın yoksa tek yaşamak kadar rahat bişi yok bunu bilir bunu söylerim.

Biliyorsun canım yaptıklarımı.
Bugün de evdeydim cancağızım.
sen neler yaptın?
yavrum kahvaltı, yemek, kurs, ev temizle topla vs.. çamaşır yıkıyorum şimdi.
derside hafta içi çalışcam artık

değişiyor demek ki canım.
artık mecbur çektiricez.
canım ben evlenirken de rötgen istedirler.
hatta röntgen çektirip kağıda da rapor şeklinde doktor yorumu istediler.
istemeyeni hiç duymadım ben daha ben de araştırmıştım.
akciğerde verem vs tarzı bulaşıcı bişi var mı diye istiyorlar

::) hadi ya gercekten mi iyi düsunmüs o zaman
ben dedim canım. ama benim arkadaşım bakıcısı için koymuştu mesela. iyikide koymuş çocuğunu çok ağlatıp banyoya kitliyormuş.
red de rahat değilse koysun. ya şüphesi haksız çıkar yada haklıysa yoluna bakar.

turkuazzzz naber
selam kuzum teldeydim geldim.

herkese iyi geceler

ama olmaz ki gitmişin yahuuu aaaaaaaaaaa

Ayy çok kötü olmuş canım.
Trajikomik bir durum.
evet ilahi akışa işleri bırakmak her zaman en doğrusu ve insanı rahatlatıyor.
Her şey güzel olacak.

Canım kart icin tesekkur ederim.
İkizlerim ondan mı bilmiyorum. arada dengem bozuluyor ya.

Nasıl davranacagimida bilmıyorum. Karsılasmak istemiyorum. Selam versem bir türlû, vermesem bir türlü. Birde evrak isi dek gelmez insallah bende istemedn ters davranırım.

Hicbirşey olmamis gibi rahat davranmalıyım. Yoksa orası eziyet olur :)

Bende bir dus alip yatayim. İyi geceler. Yardim icin yazan tüm dostlara sevgiler öpüyorum sizleri. :)

Turkuaz benim daha bitmedi ama bugunluk yeter dedim. Arada bir film seyrettim simdi yine seyredicem.

Iyi geceler.

Yani saçma iş içinde iş çıkarmaktan başka bir şey değil.

Rica ederim canım.
Bir süre sonra alışırsın diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…