- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.741
red evde yokken kız erkek arkadaşını eve çağırıyor mu diye,en başta eve erkek arkadaş getirmeme konusunda anlaşmışlar ama red şüpheleniyormuş şimdi.
seninle artık tamamen konuşmamasına şaşırdım ama tepkisi abartılı gerçekten,bilmiyorum ne denir ama yeni kişiyle direkt işyerinde görüşmeniz uygun olur mu sence,dışarıda görüşseniz daha iyi olmaz mı...[/QUOTE
Duruma göre artık. Yarın bir olsun.
canım sen bir yere mi gidiyorsun da endişe ediyorsun.. ben de bu yüzden tek yaşıyorum başkasının erkek arkadası gelse rahat edemezdim ev herkesin özeli sonuçta...gerçek diyorum . yapsam mı ki . sen olsan yapar mıydın. nerde satılır bu cihazlar.
sanki aileden dolayı kararı olumsuzda bu bahane olmuş gibi geldi bana.. inşallah çözersin yakında gönül sıkıntını..Valla Lucy7...
Aklımda biri var. Çok beğendiğim biri. Malesef konuşmuyor. şansız bir olay yaşadım. ben uzaklaşayım dedim sonra arkadaşken .. buz gibi soğudu. Trip mi atıyor. ne yapacağımı düşünüyor... cesaret mi topluyor bilmiyorum. Bir ark. ekledim kıskandımı kızdımı , bilmem konuşmuyor..
Kısaca ailesi bana olumsuz yanıtı verince uzaklaştı arkadaş kalalım tanıyalım birbirimizi demişti. Ama ailesi ve iş gereği iyice uzaklaştı
sonrada sustu ...
Zor bundan sonra ama. Benim karekterime mizacımı çok uygun biriydi. Gerçekten çok iyi bir uyum yakalamıştım ama işde ... bir sürü sorun var.
başkası olursa pişman olacağımı hissediyorum :26:
canım sen bir yere mi gidiyorsun da endişe ediyorsun.. ben de bu yüzden tek yaşıyorum başkasının erkek arkadası gelse rahat edemezdim ev herkesin özeli sonuçta...
sanki aileden dolayı kararı olumsuzda bu bahane olmuş gibi geldi bana.. inşallah çözersin yakında gönül sıkıntını..
anladım canım teşekkür ler..çalıştığı şehirden ailesinin yaşadığı şehre ziyarete gidecek canım evet.
bu arada ben de kendimi red'in sözcüsü gibi hissettim
Valla Lucy7...
Aklımda biri var. Çok beğendiğim biri. Malesef konuşmuyor. şansız bir olay yaşadım. ben uzaklaşayım dedim sonra arkadaşken .. buz gibi soğudu. Trip mi atıyor. ne yapacağımı düşünüyor... cesaret mi topluyor bilmiyorum. Bir ark. ekledim kıskandımı kızdımı , bilmem konuşmuyor..
Kısaca ailesi bana olumsuz yanıtı verince uzaklaştı arkadaş kalalım tanıyalım birbirimizi demişti. Ama ailesi ve iş gereği iyice uzaklaştı
sonrada sustu ...
Zor bundan sonra ama. Benim karekterime mizacımı çok uygun biriydi. Gerçekten çok iyi bir uyum yakalamıştım ama işde ... bir sürü sorun var.
başkası olursa pişman olacağımı hissediyorum :26:
canım sen bir yere mi gidiyorsun da endişe ediyorsun.. ben de bu yüzden tek yaşıyorum başkasının erkek arkadası gelse rahat edemezdim ev herkesin özeli sonuçta...
sanki aileden dolayı kararı olumsuzda bu bahane olmuş gibi geldi bana.. inşallah çözersin yakında gönül sıkıntını..
yaptınmı bebek temizliği, ben yaptım ya kaç saat uğraştım. duyanda baştan aşağı yaptım sanar oysaki ıvır zıvır temizledim neyseki bitti.Derin bir mesele ama iliski uzmani Lucky halleder. :)) Ozelden daha ayrintili yazarsan(burcunu , yasini, olayi vs vs... ) cozumune bakarim.
Arada kimseyle gorusme bu senin bitme noktan olur.
Ben temizlige gidiyorum daha fazla kacamiycam.
valla canım eve ses cihacız yerleştir en azından kız nasıl biri anlamış olursun. ben olsam yaparım ama ona söyleme sonrasında.baktım fiyatlarına 100 küsür diyo. arkadaşlarımda alma ne yapacaksın boşver diyo. kararsız kaldım. inşallah ben yanılıyorumdur. genelde hissettiklerim çıkıyor. 6. hissim genelde yanıltmıyor.
yavrum kahvaltı, yemek, kurs, ev temizle topla vs.. çamaşır yıkıyorum şimdi.Biliyorsun canım yaptıklarımı.
Bugün de evdeydim cancağızım.
sen neler yaptın?
canım ben evlenirken de rötgen istedirler.değişiyor demek ki canım.
artık mecbur çektiricez.
ben dedim canım. ama benim arkadaşım bakıcısı için koymuştu mesela. iyikide koymuş çocuğunu çok ağlatıp banyoya kitliyormuş.::) hadi ya gercekten mi iyi düsunmüs o zaman
selam kuzum teldeydim geldim.turkuazzzz naber
herkese iyi geceler
kuzu oluruna bırak ne lkadar planlarsan planla olacağı neyse o oluyor.
2 sene önce abimlerin düğünü vardı her şeyi ayaraldık vs. düğünde uzaktan akraba olan ve kardeşler arası mal olayı vardı.
çağırmadığımız halde kardeşin biride gelmişti, bunlar bi kavga etti düğünün içine etmişlerdi düşün. bayılan yerlere yatan falan şimdi gülüyorum ama o kadar kötü bir durumdu ki. yolda görsem tanımam yıllar önce başka şehre taşınmış insanlar.
ben bir hafta önce hayaımı tamamen oluruna bıraktım daha mutluyum şu an düşünmüyorum. hayatımda olmak isteyenler olur istemeyenler olmaz.
Rabbim hayırlısını biliyor ve güel şeyler olacak
kafam karisti hangi konular aceba o kadar cok sey varki bu Ara aklimda neyse hayirlisi bakalim saol canim
Turkuaz benim daha bitmedi ama bugunluk yeter dedim. Arada bir film seyrettim simdi yine seyredicem.
Iyi geceler.
Bende bir dus alip yatayim. İyi geceler. Yardim icin yazan tüm dostlara sevgiler öpüyorum sizleri. :)
Araştırdım,İstanbul'da semtten semte bile değişiyormuş,verem ve tüberküloz için isteniyor akciğer filmi ama bu hastalıklar cinsel veya kalıtsal yolla bulaşan hastalıklar olmadığından bu konuda rapor istenmesi doktrinde pek anlaşılır bulunmuyormuş.
Canım kart icin tesekkur ederim.
İkizlerim ondan mı bilmiyorum. arada dengem bozuluyor ya.
Nasıl davranacagimida bilmıyorum. Karsılasmak istemiyorum. Selam versem bir türlû, vermesem bir türlü. Birde evrak isi dek gelmez insallah bende istemedn ters davranırım.
Hicbirşey olmamis gibi rahat davranmalıyım. Yoksa orası eziyet olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?