30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hımm
sen nerden çıktın karşıma yahu :) yazdıkların iki satır belki ama bana öyle güzel moral oldunki :)
çok teşekkür ederim..
Aynen düşündüklerimi söyledin iki kart çekimindede aynısını yazdın kendime teselli işe yaramazken senden duydum çok ilginç değilmi :)

evet canım bunu genelde söylüyorlar.
iÇimdekini okudun diyorlar.
melek desteleri bize yön veriyor.
demek ki canım benim şuan senin karşına çıkıp sana bunları söylemem gerekiyordu.
bilirsin hiçbir şey tesadüf değildir.

Demekki :)
13ünde program programdan sonra yazacagım ne olduğunu gidip gitmediğimizi veya nasıl geçtiğini :)
Ve diğer kartlarla ilgili olanları :)
Çok çok teşekkür ederim :)

selam canım.
İyi yapmışsın canım yorulmuşsundur.
Ailen nereye gitti canım?

şehir dışına gittiler canım abimle yengemin yanına alışkın değilim yalnızlığa da işte takılıyorum
nasıl gidiyo kuzum ne heycanlı ve güzel zamanlarındır şimdi :)

Slm herkese tugcecim Selam buralardaysan bende bi kart alabilirmiyim zahmet olmazsa

selam canım...
canım senin kalbinde bir soru var.
cevabı evet.
geleceğin ışık dolu gözüküyor. ve evrenin sonsuz enerjisi arkanda.
yolun ışıkla dolu.
Diğer kartın ise kabuğunu kır diyor.
Artık kendini ifade etme ve kendi isteğini yapma vakti geldi.
bu konuda bir adım atman gerekiyor.

şehir dışına gittiler canım abimle yengemin yanına alışkın değilim yalnızlığa da işte takılıyorum
nasıl gidiyo kuzum ne heycanlı ve güzel zamanlarındır şimdi :)

anladım canım.
Allah kavuştursun. :)
zaman azalıyor canım. tabi ki bir sürü soru oluyor kafada.
Şu nasıl olcak bu nasıl olcak v.s
ama akışına bırakınca her şey yoluna giriyor.
bu dönemde rahat olabilmek önemli. :)
Çünkü ilgilenmek ve düşünmek gereken bir çok ayrıntı var.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

kuzu oluruna bırak ne lkadar planlarsan planla olacağı neyse o oluyor.
2 sene önce abimlerin düğünü vardı her şeyi ayaraldık vs. düğünde uzaktan akraba olan ve kardeşler arası mal olayı vardı.
çağırmadığımız halde kardeşin biride gelmişti, bunlar bi kavga etti düğünün içine etmişlerdi düşün. bayılan yerlere yatan falan şimdi gülüyorum ama o kadar kötü bir durumdu ki. yolda görsem tanımam yıllar önce başka şehre taşınmış insanlar.
ben bir hafta önce hayaımı tamamen oluruna bıraktım daha mutluyum şu an düşünmüyorum. hayatımda olmak isteyenler olur istemeyenler olmaz.
Rabbim hayırlısını biliyor ve güel şeyler olacak

kafam karisti hangi konular aceba o kadar cok sey varki bu Ara aklimda neyse hayirlisi bakalim saol canim

baktım fiyatlarına 100 küsür diyo. arkadaşlarımda alma ne yapacaksın boşver diyo. kararsız kaldım. inşallah ben yanılıyorumdur. genelde hissettiklerim çıkıyor. 6. hissim genelde yanıltmıyor.

girme öyle işlere,haklıyken haksız konuma düşersin

senin evde olmadığını tahmin ederler belki...ailen çalışıyor muydu senin,onlar refakat etse biraz ya da varsa kardeşin,kuzenin gibi...

seninle artık tamamen konuşmamasına şaşırdım ama tepkisi abartılı gerçekten,bilmiyorum ne denir ama yeni kişiyle direkt işyerinde görüşmeniz uygun olur mu sence,dışarıda görüşseniz daha iyi olmaz mı...

değişiyor demek ki canım.
artık mecbur çektiricez.

Araştırdım,İstanbul'da semtten semte bile değişiyormuş,verem ve tüberküloz için isteniyor akciğer filmi ama bu hastalıklar cinsel veya kalıtsal yolla bulaşan hastalıklar olmadığından bu konuda rapor istenmesi doktrinde pek anlaşılır bulunmuyormuş.

aslıcan ilerde laım olur araştıralım şimdiden

Güldürdün beni:)

hayırlısı olsun hakkında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…