30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet ıstısnalar yokmu var tabıkı ama bazılarıda sırf bu sebeple yapıyor.

yeni bir şey yok canım. eskilerden konu oldu da. bana yapanlar bir şey çekmedi dedim ben de ... demek ki hak etmişim dedim.

aynen öyle, facedeki fotoğraflar beni artık üzmüyor Aştım bunları çok şükür! :)

Bulasiklari koydum, latte keyfi yapiyorum. Hayat guzelll be. :)
afiyet olsun. evet , hayat çok güzel Allah'a şükür.

canım emın ol çekiyorlar hemde an gelıp hıc ummadıklarında ben buna sonradan cok tanık oldum ,çok şükür döktüğüm her gözyaşının Allah bır bır acısını çıkarttı hatta cuma günü yaşadıgım bır olayı sana anlatıyım:

bır teyze vardı bızım okulun önünde dileniyordu.bızım okulumuz özel oldugundan dolayı bır sürü dilenenler olur.bu teyzede oyle zannettım.benı durdurdu akbılımı kaybettım eve gıdecek param yok para verırmısın dedı dönüşte verırım dedım geçtim gittim.dönüşte gene gördüm dilencilerden bırısı zannettıgım ıcın baktım geçtim.ertesi gün her nasıl olduysa bır arkadaşımla balıkçıya gitmiştik.gittiğimiz yerde akbilimi cüzdanımı cıkarırken cüzdanımın içinden düşürmüşüm.akşam eve gitme zamanı geldıgınde bı baktım akbılım yok hemen hızlı adımlarla geri döndüm ama geri dönerken aklıma teyze geldi dedim Allahım cok pişmanım keske verseydım lütfen bu pişmanlıgıma inan ve bana akbılımı bulmam konusunda yardım et.( öğrencı aylık akbılıde tam yenı almıştım.) mekana girdim adamlara sordum masaya gittik adamla o masada oturan kişilere sorduk osırada gerçekten teyzeye para vermedıgım ıcın çok pişmanım düşüncesi kafamda hakımdı.o masada oturan kısılerden bır tanesı cebıne atmış gidince ben cıkardı bumu dıye sordu lönk kaldım. evet oydu.Allah bana o teyzeye yardım etmedıgım ıcın benzeri bır olayı yaşatmıştı aslında. yanı sey diye düşünme onlar yaptıklarını cekmedıler bılemezsın Allah mutlaka o an olmasada ıllakı bırseyle çıkartır ben buna cok ınanırım.

başımıza gelen ciddi hastalıklar,mutsuzluklar veya hayatımızın x alanında bırseyın yolunda gitmemesi illlakı bırılerının ahlarından dolayı ve geçmişteki kişilerin dışarıdan güçlü gözüküp içerilerinde ne oldugunu bılemezsın emın ol.benı mesela bu kadar içimi sizin kadar kımseye açmadım hep bır sınır var ınsanlara içimi açtıgımda canımı yakacaklarını düşünüyorum dışarıdan benı tanıyanlarda koy x'ne gitsin bı tıp oldugumu zannedıyorlar.

challenger, sağ ol canım.

ben de böyle bir olay yaşasam direkt senin gibi düşünüyorum.

beni de dışarıdan çok sert zannediyorlar.

Geçmiş olsun ecz. patil tavsiye ederim yumuşatıyor. birde suda eriyen vitamin var onlarda süper..

Geçmiş ola limonata...

ilaçlar iyi geldi biraz kuzu sağ olasun
evet ama bakalım nasıl olacak cok farklı bır ülke veya sonu nasıl gelecek hersey kader kısmet.

canım akışına bırak hiç düşünme ya. düşün düşün hayatımızın içine ediyoruz. insanlar seyahatta tanışıp yabanı insanlarla evleniyor
ne çılgınlar var

güzel haberlerini bekliyorum

inşallah bakalım ama cok yogun orada ve dün akşam baya laf koydum ılgılenmıyor diye bugun hala cvp yazmadı bakalım yanı ama bu kadar zaman sonra bıle çabaladığını görmek bılmıyorum mantığım yok gibiyim ona karşı.hayırlısı olsun hepımızın hakkında bakalım.

cnm bi kart çekebilmisin rica etsem biri varda olumlumu benim için

merhaba kızlar? nasılsınız fazla kalmicam bir selam vereyim dedim.

pazartesi günleri hem çok sıkılıyorum, hem de çok yoğun oluyorum. bi an önce eve gitmek hayalim yoğundu ama verimsiz bir gün geçirdim.

hayatta yaşadığımız herşeyin bir sebebi olmalı..
bence hiçbirşey tesadüf değil..
bazı şeyleri yaşamadan, diğerlerinin lezzeti bilinmiyor.

Mesela türk Kahvesi'nden önce su içilir, çünkü ağız içi temizlensin, kahvenin tadı tam alınsın diye..
yaşadıklarımız da kurgu filmi gibi
hamdım.. yandım.. piştim misali.. ve zamanla sabırla güzellikle herşey daha iyi anlam kazanıyor

öpüyorum sizleri görüşmek üzere.. yukardan okudum da şimdi filozof ruhum kabarmış şuan

Nerden Nereye güzel olmuş beğendim pazartesi çok yoğun oluyorum bende zaman çabuk geçiyo seviyorum
yataktan kalkması zor benim için

bugün hava çok güzeldi ama değilmi içim bi kıpır kıpır oldu

evet canım hava çok güzeldi. zaten pazartesi güneşle geldin mümkünse..

bu arada okudunuz mu bilmiyorum ama ben okuyunca çok gülmüştüm..

'' pazartesi dururken çarşambayı alan sele yazıklar olsuuuuun "

hihihih!
duymuştum bunu Petunya.

herkese iyi akşamlar... Sevgiler, Saygılar...
Gececi Neşetlere selamlar...

luckyyyy şanslı tahlili sen oldun.
sen beğeni yaptın ve kuşum çift oldu
bugün onu takip ediyorsum 100. kim olcak diye delimiyim neyim
sıra benim çift olmama geldi.

kurbaaaa bak ardından geldim kuşum çift oldu

Bakar misin aceleden girdim yahu yerine girdi yahu yazmisim. Ne cok acele ediyorum oraya yazmam lazim buraya yazmam lazim haha :))

Hayirli olsun. Eee odulum ne olacak turko. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…