- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.781
Face.de fotograf paylaşıyorlar ama bence o kadar mutluluk pozu sahte geliyor. Sadece fotoraf çekerken gülümsüyor çoğu.
Evliliğinde problem olmayan insan başkalarını bunu göstermek niyetinde olmaz. Mutlu günler paylaşılır da bazısı abartıyor
Hoş geldim Chal.. İsminde çok uzun be canım . Hayatım desem olmaz mı
yeni bir şey yok canım. eskilerden konu oldu da. bana yapanlar bir şey çekmedi dedim ben de ... demek ki hak etmişim dedim.filozof olay ne merak ettim ancak yazıştıklarınızdan bulamadımbaya yazışılmış.
kızlar ben geldım haftasonu güzelce dinlendim ve rahatladım çok şükür.
yatmaz kalkmaz bır Allah,bugun bırısı bırısının canını yakıyorsa bılsınki bu dünyada veya diğer dünyada acısı bir sekılde çıkacaktır.
aynen öyle, facedeki fotoğraflar beni artık üzmüyorFace.de fotograf paylaşıyorlar ama bence o kadar mutluluk pozu sahte geliyor. Sadece fotoraf çekerken gülümsüyor çoğu.
Evliliğinde problem olmayan insan başkalarını bunu göstermek niyetinde olmaz. Mutlu günler paylaşılır da bazısı abartıyor
Hoş geldim Chal.. İsminde çok uzun be canım . Hayatım desem olmaz mı
afiyet olsun. evet , hayat çok güzel Allah'a şükür.Bulasiklari koydum, latte keyfi yapiyorum. Hayat guzelll be. :)
yeni bir şey yok canım. eskilerden konu oldu da. bana yapanlar bir şey çekmedi dedim ben de ... demek ki hak etmişim dedim.
aynen öyle, facedeki fotoğraflar beni artık üzmüyorAştım bunları çok şükür! :)
afiyet olsun. evet , hayat çok güzel Allah'a şükür.
canım emın ol çekiyorlar hemde an gelıp hıc ummadıklarında ben buna sonradan cok tanık oldum ,çok şükür döktüğüm her gözyaşının Allah bır bır acısını çıkarttı hatta cuma günü yaşadıgım bır olayı sana anlatıyım:
bır teyze vardı bızım okulun önünde dileniyordu.bızım okulumuz özel oldugundan dolayı bır sürü dilenenler olur.bu teyzede oyle zannettım.benı durdurdu akbılımı kaybettım eve gıdecek param yok para verırmısın dedı dönüşte verırım dedım geçtim gittim.dönüşte gene gördüm dilencilerden bırısı zannettıgım ıcın baktım geçtim.ertesi gün her nasıl olduysa bır arkadaşımla balıkçıya gitmiştik.gittiğimiz yerde akbilimi cüzdanımı cıkarırken cüzdanımın içinden düşürmüşüm.akşam eve gitme zamanı geldıgınde bı baktım akbılım yok hemen hızlı adımlarla geri döndüm ama geri dönerken aklıma teyze geldi dedim Allahım cok pişmanım keske verseydım lütfen bu pişmanlıgıma inan ve bana akbılımı bulmam konusunda yardım et.( öğrencı aylık akbılıde tam yenı almıştım.) mekana girdim adamlara sordum masaya gittik adamla o masada oturan kişilere sorduk osırada gerçekten teyzeye para vermedıgım ıcın çok pişmanım düşüncesi kafamda hakımdı.o masada oturan kısılerden bır tanesı cebıne atmış gidince ben cıkardı bumu dıye sordu lönk kaldım. evet oydu.Allah bana o teyzeye yardım etmedıgım ıcın benzeri bır olayı yaşatmıştı aslında. yanı sey diye düşünme onlar yaptıklarını cekmedıler bılemezsın Allah mutlaka o an olmasada ıllakı bırseyle çıkartır ben buna cok ınanırım.
başımıza gelen ciddi hastalıklar,mutsuzluklar veya hayatımızın x alanında bırseyın yolunda gitmemesi illlakı bırılerının ahlarından dolayı ve geçmişteki kişilerin dışarıdan güçlü gözüküp içerilerinde ne oldugunu bılemezsın emın ol.benı mesela bu kadar içimi sizin kadar kımseye açmadım hep bır sınır var ınsanlara içimi açtıgımda canımı yakacaklarını düşünüyorum dışarıdan benı tanıyanlarda koy x'ne gitsin bı tıp oldugumu zannedıyorlar.
Geçmiş olsun ecz. patil tavsiye ederim yumuşatıyor. birde suda eriyen vitamin var onlarda süper..
Geçmiş ola limonata...
evet ama bakalım nasıl olacak cok farklı bır ülke veya sonu nasıl gelecek hersey kader kısmet.
ilaçlar iyi geldi biraz kuzu sağ olasun
canım akışına bırakhiç düşünme ya. düşün düşün hayatımızın içine ediyoruz. insanlar seyahatta tanışıp yabanı insanlarla evleniyor
ne çılgınlar var
güzel haberlerini bekliyorum
anladım canım.
Allah kavuştursun. :)
zaman azalıyor canım. tabi ki bir sürü soru oluyor kafada.
Şu nasıl olcak bu nasıl olcak v.s
ama akışına bırakınca her şey yoluna giriyor.
bu dönemde rahat olabilmek önemli. :)
Çünkü ilgilenmek ve düşünmek gereken bir çok ayrıntı var.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
merhaba kızlar? nasılsınızfazla kalmicam bir selam vereyim dedim.
pazartesi günleri hem çok sıkılıyorum, hem de çok yoğun oluyorum.bi an önce eve gitmek hayalim yoğundu ama verimsiz bir gün geçirdim.
hayatta yaşadığımız herşeyin bir sebebi olmalı..
bence hiçbirşey tesadüf değil..
bazı şeyleri yaşamadan, diğerlerinin lezzeti bilinmiyor.
Mesela türk Kahvesi'nden önce su içilir, çünkü ağız içi temizlensin, kahvenin tadı tam alınsın diye..
yaşadıklarımız da kurgu filmi gibi
hamdım.. yandım.. piştim misali.. ve zamanla sabırla güzellikle herşey daha iyi anlam kazanıyor
öpüyorum sizleri görüşmek üzere.. yukardan okudum da şimdi filozof ruhum kabarmış şuan
Nerden Nereye güzel olmuş beğendimpazartesi çok yoğun oluyorum bende zaman çabuk geçiyo seviyorum
yataktan kalkması zor benim için
bugün hava çok güzeldi ama değilmi içim bi kıpır kıpır oldu
hihihih!evet canım hava çok güzeldi. zaten pazartesi güneşle geldin mümkünse..
bu arada okudunuz mu bilmiyorum ama ben okuyunca çok gülmüştüm..
'' pazartesi dururken çarşambayı alan sele yazıklar olsuuuuun"
Ay bugun KK ye ne cok girdi yahu. Her konuya yazasim geliyor.
luckyyyy şanslı tahlili sen oldun.
sen beğeni yaptın ve kuşum çift oldu
bugün onu takip ediyorsum 100. kim olcak diye delimiyim neyim
sıra benim çift olmama geldi.
kurbaaaa bak ardından geldim kuşum çift oldu
Bakar misin aceleden girdim yahu yerine girdi yahu yazmisim. Ne cok acele ediyorum oraya yazmam lazim buraya yazmam lazim haha :))
Hayirli olsun.Eee odulum ne olacak turko. :))
bana aşk konusunda burçlardan filan horoskop bakcan
eeee ne lazım şekerim
malum kalan işe kar yağar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?