30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

baya işler halletmişsin bugün canım.

Günaydın kızlar
limon öksürüklü ve hastane modu şimdilik
bir iki saat anca uyuyabildim. Hastaneye geldim doktor öksürüğüme bi çare dicem
her şeyin güzel olacağı bir hafta olacak beklediğimiz tüm ve daha fazla iyi haber gelecek

İyiyz ve çok daha iyi olacağız

Geçmiş olsun ecz. patil tavsiye ederim yumuşatıyor. birde suda eriyen vitamin var onlarda süper..

Geçmiş ola limonata...

Kızlar Oscar ödül törenini izliyorum. fakat sabaha kadar sürecekmiş. :)

Sabahlamadın umarım

Günaydın Tuğcecan

Temizlik sonrası çay keyfi

günaydın kızlar, çok yazışmışsınız okuyamadım.
birisi bana özetler mi ciddi bir şey varsa. :)
Bunları ben de biliyorum kızlar.
Tabii ki evinde ne yaşadığını bilemem.
Zaten artık beddua da etmiyorum.
Ama yani millete bakıyorum.
Ahları yerde kalmıyor, benim ağzıma ....lar mutlu mesut yaşıyorlar.
Demek ki diyorum BEN HAK ETMİŞİM.

Prenses ya sende ... Sadece bazı şeylerin zamanı gelince olur. O yüzden sen kalbini bozma ve dua ya devam et. Gerçekten sen sığındıkça duaya göreceksin hayat sana güzellikleri sunacak.

Kötülük düşünmediğin zaman canının acısını düşünmediğin zaman suçlular daha kolay cezasını buluyorlar. Buda bir imtihan sayılır. Sen onlar cezasını bulmadı diye düşündükçe kötülük seni buluyor. Kötü düşünce kötüyü çekiyor.

Yaşamadan ölmezler unutma.

Yaşadıkların içinde kendini suçlama . Her olay sana bambaşka anlam katıyor. Sen olmanda bir parça bence o yüzden eskiyi düşünüp ben neden mutlu değilim deme.

Herşeyin bir zamanı oluyor. Sadece o gelene kadar sen kendinde değişimler yap. Sevdiklerinle sevdiğin şeyleri yap.

Sağ ol canım, onları geçtim zaten. Artık beddua etmiyorum.
Hayır, üzülüyorum.
Ben kötü bir insan değilim neden kötülük isteyeyim.
Ben ki herkesin iyiliğini istiyorum.
Boş verdim.
Hayatıma bakıyorum.
Artık onlar yaptıklarını çekse de ne fark eder? Heba olan onca yıl geri mi gelir? Ya da bana onunla bir mutluluk mu bahşolunur?
Bitti zaten her şey!
Fakat böyle konu olunca bahsetmek istedim.
Lez'lige gecis yaptim haberin yok mu? Ay sakasi bile kotu. Dan dun yaziyorum bugun ciksam iyi olacak.
Tövbeeee
Ne oluyor dedim birden! :)

Ben de eğitimle ilgili bir randevu zannettim.

Isle ilgiliydi kismen dogru . :)

Yok canım. Ben o anlamda demedim. Kötülük diye demek yanlış aslında bende düşünüyorum da mutlu olmak içten gelen birşey görüntüler yanıltır bazıları göstermelik mutludur.

Sen içinde mutlu ol. Başkalarını düşünme.

Hayatından gidenler için kocaman bir ooohhhhhh çek.....

Yeni gelenler kucak aç

filozof olay ne merak ettim ancak yazıştıklarınızdan bulamadım baya yazışılmış.

kızlar ben geldım haftasonu güzelce dinlendim ve rahatladım çok şükür.

yatmaz kalkmaz bır Allah,bugun bırısı bırısının canını yakıyorsa bılsınki bu dünyada veya diğer dünyada acısı bir sekılde çıkacaktır.

canım çok sevindim.
bak güzel düşünceler içinde olup inanınca güzel şeyler oluyor.
Ben her gece hepinize dua ediyorum.
ve güzel sonuçlanınca da çok seviniyorum.
Hazırlıklar devam canım.

teşekkür ederim canım tugcecım senın düğünün izmirde nerede olacak ?

evet ..bır ara nar_çiçekle konuşurken anlatmıştım aslında burada ortaya yurtdışında yasıyor bırsey olursa ailemi nasıl bırakırım,orada nasıl çalışırım dıye düşünüp cesaret edemıyordum ama aklımın bır ucunda sürekli var dıye deneme kararı aldım.bakalım.

kesınlıkle katılıyorum bazı kişiler dışarıdan ınanılmaz mutlular ama içlerinde inanılmaz mutsuzlar.eğer bır sekılde bazı kısılerı dışarıdan çok mutlu huzurlu görüyorsanız ilk olarak üzülüp,üzülmediğini bazı olaylarda dikkat edın çünkü bazıları gerçekten dışarıya karşı ınanılmaz derecede sadece mutluluk oyunu oynuyor ama içleri aslında ağlıyor.

ve ben mesela son dönemlerde bazı arkadaşlarımı vs dışarıdan bakıp izliyorum.hayatımı evet bır sekılde olumlu veya olumsuz etkiliyorlar ama sadece eğer üzülüyorsam bırsey hakkında Allaha şükrediyorum karşıma onu çıkarttıgı ıcın ve onun bana hayatımın o olayın oldugu aşamada ders vermek,bsylerın değerini anlatmak için geldiğini.

Face.de fotograf paylaşıyorlar ama bence o kadar mutluluk pozu sahte geliyor. Sadece fotoraf çekerken gülümsüyor çoğu.

Evliliğinde problem olmayan insan başkalarını bunu göstermek niyetinde olmaz. Mutlu günler paylaşılır da bazısı abartıyor

Hoş geldim Chal.. İsminde çok uzun be canım . Hayatım desem olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…