- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.761
yaptınmı bebek temizliği, ben yaptım ya kaç saat uğraştım. duyanda baştan aşağı yaptım sanar oysaki ıvır zıvır temizledim neyseki bitti.
valla canım eve ses cihacız yerleştir en azından kız nasıl biri anlamış olursun. ben olsam yaparım ama ona söyleme sonrasında.
ayrıca tek yaşamak çok çok daha iyi. istanbul un neresindesin bilmiyorum ama oturduğun semt önemli.
maddi olarak sıkıntın yoksa tek yaşamak kadar rahat bişi yok bunu bilir bunu söylerim.
yavrum kahvaltı, yemek, kurs, ev temizle topla vs.. çamaşır yıkıyorum şimdi.
derside hafta içi çalışcam artık
canım ben evlenirken de rötgen istedirler.
hatta röntgen çektirip kağıda da rapor şeklinde doktor yorumu istediler.
istemeyeni hiç duymadım ben dahaben de araştırmıştım.
akciğerde verem vs tarzı bulaşıcı bişi var mı diye istiyorlar
ben dedim canım. ama benim arkadaşım bakıcısı için koymuştu mesela. iyikide koymuş çocuğunu çok ağlatıp banyoya kitliyormuş.
red de rahat değilse koysun. ya şüphesi haksız çıkar yada haklıysa yoluna bakar.
selam kuzum teldeydim geldim.
ama olmaz ki gitmişin yahuuu aaaaaaaaaaa
Günaydın kızlar
limon öksürüklü ve hastane modu şimdilik
bir iki saat anca uyuyabildim. Hastaneye geldim doktor öksürüğüme bi çare dicem
her şeyin güzel olacağı bir hafta olacak beklediğimiz tüm ve daha fazla iyi haber gelecek
İyiyz ve çok daha iyi olacağız
Kızlar Oscar ödül törenini izliyorum. fakat sabaha kadar sürecekmiş. :)
Cnm sen bilemeSin kimin kendi içinde dünyasındayaşadığını
Eğer haklıysan er yada geç bulur.
Tuğçenin ki erken oldu ondan sen umutsuzluğa kapılma.
Sen hayatını yaşa. Gerçekten gönülden ona kızgınlığını unuttuğunda îlahi adaletin tecelli zamanı olduğunu düşünüyorum ben.
Bunları ben de biliyorum kızlar.Sana kısa bir olay anlatıcam. Benim de canımı acıtan bir kişi vardı. Bir kaç sene yapılanı kaldıramadım ama her gece dua ediyordum. Sonra askere en güzel yere çıktı. Sonra düşündüm bu adam gününü gün ediyor. O kadar kişinin canını yakan adam güle oynaya ömür süüryor dedim. Sonra düşündüm ve Allahın yanında kim haklı bilinmez dedim. Dua ettim kendime yaradanıma. Bol dua ile üstesinden geldim. Aradan seneler geçti. Arkadaş kanser hastalığına yakalanmış. Üzülmedim açıkçası . Vicdansızcamı hayır. Nefret ettiğim hayatta tek kişiydi. Çok da vicdan sahibi biriyim ilk defa böyle hissettim.
Bazı insanlar bu dünyada birşeyleri yaşıyorsa ya Allahın ona karşı sınavıdır. Yada bu dünyada işlediği bir günahın cezasıdır dedim. Kimse için yazık demeyin diye boşuna demiyorlar. O yüzden suçlu her zaman bir şekilde Allahın ilahi adaletine yakalanıyor.
günaydın kızlar, çok yazışmışsınız okuyamadım.
birisi bana özetler mi ciddi bir şey varsa. :)
Bunları ben de biliyorum kızlar.
Tabii ki evinde ne yaşadığını bilemem.
Zaten artık beddua da etmiyorum.
Ama yani millete bakıyorum.
Ahları yerde kalmıyor, benim ağzıma ....lar mutlu mesut yaşıyorlar.
Demek ki diyorum BEN HAK ETMİŞİM.
Ne randevusu?Gunaydin ,
Kadin hastaymis randevumu iptal etti. Temizlige devam. Ay ne kadar hoss.
Ne randevusu?
Hangi kadın.
Cumadan beri yazılanlar çoktu. Okuyamadım. (ilk kez)
ne kaçırdım ben?
Sağ ol canım, onları geçtim zaten. Artık beddua etmiyorum.Prenses ya sende ... Sadece bazı şeylerin zamanı gelince olur. O yüzden sen kalbini bozma ve dua ya devam et. Gerçekten sen sığındıkça duaya göreceksin hayat sana güzellikleri sunacak.
Kötülük düşünmediğin zaman canının acısını düşünmediğin zaman suçlular daha kolay cezasını buluyorlar. Buda bir imtihan sayılır. Sen onlar cezasını bulmadı diye düşündükçe kötülük seni buluyor. Kötü düşünce kötüyü çekiyor.
Yaşamadan ölmezler unutma.
Yaşadıkların içinde kendini suçlama . Her olay sana bambaşka anlam katıyor. Sen olmanda bir parça bence o yüzden eskiyi düşünüp ben neden mutlu değilim deme.
Herşeyin bir zamanı oluyor. Sadece o gelene kadar sen kendinde değişimler yap. Sevdiklerinle sevdiğin şeyleri yap.
TövbeeeeLez'lige gecis yaptim haberin yok mu? Ay sakasi bile kotu. Dan dun yaziyorum bugun ciksam iyi olacak.
Artık onlar yaptıklarını çekse de ne fark eder?Heba olan onca yıl geri mi gelir? Ya da bana onunla bir mutluluk mu bahşolunur?
Bitti zaten her şey!
Fakat böyle konu olunca bahsetmek istedim.
Tövbeeee
Ne oluyor dedim birden! :)
Ben de eğitimle ilgili bir randevu zannettim.
Sağ ol canım, onları geçtim zaten. Artık beddua etmiyorum.
Hayır, üzülüyorum.
Ben kötü bir insan değilim neden kötülük isteyeyim.
Ben ki herkesin iyiliğini istiyorum.
Boş verdim.
Hayatıma bakıyorum.
Artık onlar yaptıklarını çekse de ne fark eder?Heba olan onca yıl geri mi gelir? Ya da bana onunla bir mutluluk mu bahşolunur?
Bitti zaten her şey!
Fakat böyle konu olunca bahsetmek istedim.
Tövbeeee
Ne oluyor dedim birden! :)
Ben de eğitimle ilgili bir randevu zannettim.
canım çok sevindim.
bak güzel düşünceler içinde olup inanınca güzel şeyler oluyor.
Ben her gece hepinize dua ediyorum.
ve güzel sonuçlanınca da çok seviniyorum.
Hazırlıklar devam canım.
çok sevindim canım. geçenlerde anlattığın kişiydi galiba bu ben altta okuyordum
inşallah güzellik olur
işyerindeki kişiye zaten kendini yakıştırmamıştın bir türlü. bu dediğin kişi topiğe ilk geldiğin sırada anlattığın kişi mi acaba:44: hayırlı olsun,bombacı bombastik sultandan sonra sen 4. oluyorsun o halde
Yok canım. Ben o anlamda demedim. Kötülük diye demek yanlış aslında bende düşünüyorum da mutlu olmak içten gelen birşey görüntüler yanıltır bazıları göstermelik mutludur.
Sen içinde mutlu ol. Başkalarını düşünme.
Hayatından gidenler için kocaman bir ooohhhhhh çek.....
Yeni gelenler kucak aç
kesınlıkle katılıyorum bazı kişiler dışarıdan ınanılmaz mutlular ama içlerinde inanılmaz mutsuzlar.eğer bır sekılde bazı kısılerı dışarıdan çok mutlu huzurlu görüyorsanız ilk olarak üzülüp,üzülmediğini bazı olaylarda dikkat edın çünkü bazıları gerçekten dışarıya karşı ınanılmaz derecede sadece mutluluk oyunu oynuyor ama içleri aslında ağlıyor.
ve ben mesela son dönemlerde bazı arkadaşlarımı vs dışarıdan bakıp izliyorum.hayatımı evet bır sekılde olumlu veya olumsuz etkiliyorlar ama sadece eğer üzülüyorsam bırsey hakkında Allaha şükrediyorum karşıma onu çıkarttıgı ıcın ve onun bana hayatımın o olayın oldugu aşamada ders vermek,bsylerın değerini anlatmak için geldiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?