30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

dinlen canım. uzat ayaklarını. :)
Ben de iyiyim canım sağol.
Biter mi hiç kız yeni başlıyor.

mazur gör ablası bilmiyor başına gelince anlarrrr

eşyalar tamamen alınmadı mı;en azından mobilya beyaz eşya falan, düğün salonu tutulmadı mı,davetiye basılmadı mı,gelinlik dikilmedi mi

yavrum evlenmek bundan ibaret mi iğnesi var ipliği var, donu var atleti var, picaması var süzgeci var var da varrrr
Allah sana da nasip etsin iş daaaa artık sen mağazaları boşaltırsın içine canavar kaçar alışveriş canavarı

daha bugün tanıştılar zaten,rahat dursunlar azıcık

şimdiki yeni nesil hızlı kızımmm bizim gibi değillerrr

kızım o eksikler evlendikten sonra bile bitmiyor,o yüzden temel en önemli şeyleri hallettiyse stres yapmasın o kadar diye demiştim.
ne yapalım kızım,I love alışveriş
kabak çekirdeği yemekten ağzım yoruldu,az kaldı,yarına biter

kızım çekirdek deme ağzına vurcam bak terlike
ben yememek için tutuyorum kaç gündür çekirdek çekirdek diyon asabımı bozup ağresif ediyon beni
çakarım haaa

Canlarım yarın erken kalkıp kan vericem ve akciğer filmi çektiricem nikah işlemleri için. Bana şans dileyin. :)
Bu arada akşamları ttnet kesiliyor giremiyorum. Cepten bağlandım.

eşyalar tamamen alınmadı mı;en azından mobilya beyaz eşya falan, düğün salonu tutulmadı mı,davetiye basılmadı mı,gelinlik dikilmedi mi

Evet canım onlar tamam. Ama hala eksik mevcut. :))
Bi de yerleşme falan faslı var eşyaların. Daha ev tam bitmediği için bekletiyoruz dükkanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…