30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın kızlar

gece rüyamda onu gördüm beni sevdiğini söylüyor asla ayrılmayacağımızı çok mutlu olacağımızı
istesek olurduk biz ya iyiydik biz ama tükendik

rica ederim canım özür dilemesende daha anlayışlı olmaya calış.. hani özür dilersen yine sitem edersen hani anlayışlı olacaktın diyebilir belki..
yüksek için elimden geleni yapıyorum o kadar yıl sonra oturup ders naotlarına çalışıyorum tam ısınamasam da yoluna girecek sanırım.

günaydın kızlar...güzel bir gün dilerim herkese..

iş konusunda tam da hissettiğim bu.. Rabbime bıraktım..
aşk konusunda araştırma konusunu canlandıramıyorum ama yol açılmasını bekliyorum:)
teşekkürler canım.. kolay gelsin sana yoğunsun bu aralar malum..

ben de seni özledim çok canım.
iyiym evdeyim bugün canım.
Dışarıda işlerimiz vardı fakat yağmur çok İzmir'de.
Ben de browni yaptım fırına attım. :)
Sen nasılsın yavrum?
canım vaktin olursa bir ara tarifi yollayıver.. afiyet olsun..:)

Evet canım onlar tamam. Ama hala eksik mevcut. :))
Bi de yerleşme falan faslı var eşyaların. Daha ev tam bitmediği için bekletiyoruz dükkanda.

olsun yerleştirirsiniz nolcak tatlı heyecanlar bunlar eksik olsa nolur sizin sevgınız tam olduktan sonra.. evlendıkten sonrada tamamlarsınız.

gunaydın akşam dersim vardı giremedim 11de eve gittim.11dede dizim vardı onu izledim .12de uyudum ve sımdı sırketteyım.. pff yogunluk..

tuğcecım aslınında dedıgı gıbı evın eksıklerı hıc bıtmeyecek sıkma canını.

limon hakıkaten bsye kızıp adama saldırıyorum ilgilenmiyorsun dıye oluruna bırakmam şart.. Alttan aldıkca tepesne cıktım galıba..

tugcecım bende kart istemiştim hem ış hemde aşk için.

günaydın herkese tekrardan öpüldünüz.

ceren aynı durumdayım ama mutluyum ya yenı seyler öğreniyorum yogun ama buda bsy

Son düzenleme:

Katılıyorum. Ben ısınmadım zaten. Sohbet ettik gitti. İş yerine gelen misafer oldu.

Akşamları giremiyorum.

Çok uykum vardı 9 da uyudum :) sonra bir ara kanalda film vardı ona baktım tekrar uydum

aslııı turko beni çiftleştirdi

hayırlı olsun Limonatam

Muhabbet kuşları iyidir. KIsmet açsın

Öyle diyorlar...

Allah huzurlu yuva kurmak nasip etsin yaa. evin eksiği bitmiyor.

Canlarım yarın erken kalkıp kan vericem ve akciğer filmi çektiricem nikah işlemleri için. Bana şans dileyin. :)
Bu arada akşamları ttnet kesiliyor giremiyorum. Cepten bağlandım.

Akşamları giremiyorum bende Tugcecim.. Sağlık sonuçların tertemizçıkar

Güzel günler cerencim.

kadın ısterse herseyı yaparda ben o kategoriye gırmıyorum..

hamur işi vs yaparsam zehırlenme garantisi var

Selam Challernger.. Ne zor isim buldun yaaa. yazarken üste bakarak yazıyorum

anladım tatlım diğeri tamamen bitiyse yeni insanlara şans vermek lazım

Aklımdan bazı şeyleri atması zor tabi. Ama hayat devam ediyor..,

Sildim ve o mevcut sayfayıda kapattım. Sitede de fotolarımı da sildim.

Adresi kullanmıycam.

turkuaz bulutlanmış ama bende yanlış kişiye mesaj attım sandım :))

yaşasın bekledıgıme değmış dış tıcaret kursu önümüzdeki hafta başlayacak benım ıcın cok ıyı olacak çok..

hoş geldin zuzu
hangi şehirdesin hangi sektörde çalışıyorsun

günaydın herkese hatunlarrrrrr
dün erken çıkmıştım tlfdan girdim ama yazaamadım ayakta gidiyodum çünkü...
ben istanbuldayım .m.köyde çalışıyorum.alman şirketi sektör

kendinize haksızlık etmeyin, kadın isterse her şeyi yapar
12 yaşında yemek yapmayı öğrenmiş. 15 senelik iş hayatından dolayı pratiğini kaybetmiş bir insanım. ara sıra bir şeyler yapıyorum. fena olmuyor... sağ ol!
Canlarım yarın erken kalkıp kan vericem ve akciğer filmi çektiricem nikah işlemleri için. Bana şans dileyin. :)
Bu arada akşamları ttnet kesiliyor giremiyorum. Cepten bağlandım.
her şey güzel çıkar inşallah canım.
yaşasın bekledıgıme değmış dış tıcaret kursu önümüzdeki hafta başlayacak benım ıcın cok ıyı olacak çok..
nerede bu kurs? neresi? istersen özelden yaz canım.
merhaba ben ve yaşım 34 geldik burdayızzzz
hoş geldin. ben de 31 yaşındayım. dış ticaret firmasında muhasebede çalışıyorum. 10+ senedir yalnızım. bir tane sevgilim oldu. onu da yıllarca unutamadım. falan fistan. şimdi yeni AŞK istiyorum. hayırlısıyla...

Son düzenleme:

valla aşk istemeyle olsaydı tanıştığımıza memnun oldum bende yabancı bir şirkette personel müdürüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…