- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.121
rica ederim canım özür dilemesende daha anlayışlı olmaya calış.. hani özür dilersen yine sitem edersen hani anlayışlı olacaktın diyebilir belki..haklısın boyle düşününce kendımı kötü hıssettım doğru oda boyle dedı.senın bırseyınde tam olarak kafayı verıpte konuşmak,yanımda oldugunu hıssettırmek ıstıyorum ama sen bunu bıle anlayamıyorsun dedı doğru bırseye kızdıgında bsy yazdıgımda mutlaka ona net bır cümle alıyorum vs. doğru söylüyorsun yorumunda hatta bu açıdan bakınca özür mü dilesem haksızım diye bilemedim cünkü baya saydım.
canım benımde ınanılmaz problemli bır yüksek lisans sürecim var hatta pes etmeyı düşündüm Allahtan su eskı görüştüğüm cocuk cok destek olduda pes edıpte bırakmadım.bende lojistikciyim ancak endüstri mühendislik ve mühendislik yönetiminden ders alıyorum.ilk ingilizce dersleri alamazsın dedıler,sonra mühendislik yönetimi için kota açamayız o bölüme dediler ki ılk dönem dersi ve ıkıncı dönem dersi alıp bu dersle ilgili almanyadan dıploma gelecek dıye almıştım vs. enstitü müdürü dilekçemi kaybettı falan ınanılmaz kabus gibiydı ama sonunda aldım derslerimi.. her okulda oluyor ya problem ama pes etmek kolaylıktır kolaylıkta bızlere göre degıl boyle bak olaya.
teşekkür ederim yorumun için bu arada.
iş konusunda tam da hissettiğim bu.. Rabbime bıraktım..Teşekkür ederim canım.
Bakıyım canım. İş için;
sana yardım ediyoruz diyor meleklerin.
bu konuda yalnız değilsin.
bunun farkına var ve meleklerine güven.
Aşk için;
araştır diyor kartın.
farklı seçenekleri dene ve yeni yollar araştır.
önünde bir çok seçenek var.
kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
canım vaktin olursa bir ara tarifi yollayıver.. afiyet olsun..:)ben de seni özledim çok canım.
iyiym evdeyim bugün canım.
Dışarıda işlerimiz vardı fakat yağmur çok İzmir'de.
Ben de browni yaptım fırına attım. :)
Sen nasılsın yavrum?
kendinize haksızlık etmeyin, kadın isterse her şeyi yapar
Evet canım onlar tamam. Ama hala eksik mevcut. :))
Bi de yerleşme falan faslı var eşyaların. Daha ev tam bitmediği için bekletiyoruz dükkanda.
işyerine çay içmeye gelecek olan kişi sanırım bu,şimdi anladım,hayırlısı olsun. işten ayrılmasa neyse de, işten ayrılıp hem kpss çalışmak hem yeni işyeri açmak ikisi bir arada zor olur, bu yaştan sonra da erkeğin iş ve sınav stres ve telaşını çekmek senin için de zor olur bence...
aslııı turko beni çiftleştirdi
mazur gör ablası bilmiyor başına gelince anlarrrr
yavrum evlenmek bundan ibaret miiğnesi var ipliği var, donu var atleti var, picaması var süzgeci var var da varrrr
Allah sana da nasip etsin iş daaaa artık sen mağazaları boşaltırsın içine canavar kaçar alışveriş canavarı
şimdiki yeni nesil hızlı kızımmm bizim gibi değillerrr
Canlarım yarın erken kalkıp kan vericem ve akciğer filmi çektiricem nikah işlemleri için. Bana şans dileyin. :)
Bu arada akşamları ttnet kesiliyor giremiyorum. Cepten bağlandım.
rica ederim canım özür dilemesende daha anlayışlı olmaya calış.. hani özür dilersen yine sitem edersen hani anlayışlı olacaktın diyebilir belki..
yüksek için elimden geleni yapıyorum o kadar yıl sonra oturup ders naotlarına çalışıyorum tam ısınamasam da yoluna girecek sanırım.
günaydın kızlar...güzel bir gün dilerim herkese..
kadın ısterse herseyı yaparda ben o kategoriye gırmıyorum..
hamur işi vs yaparsam zehırlenme garantisi var
kendinize haksızlık etmeyin, kadın isterse her şeyi yapar
anladım tatlım diğeri tamamen bitiyse yeni insanlara şans vermek lazım
turkuaz bulutlanmış ama bende yanlış kişiye mesaj attım sandım :))
hoş geldin zuzu
hangi şehirdesin hangi sektörde çalışıyorsun
12 yaşında yemek yapmayı öğrenmiş. 15 senelik iş hayatından dolayı pratiğini kaybetmiş bir insanım. ara sıra bir şeyler yapıyorum. fena olmuyor... sağ ol!kendinize haksızlık etmeyin, kadın isterse her şeyi yapar
her şey güzel çıkar inşallah canım.Canlarım yarın erken kalkıp kan vericem ve akciğer filmi çektiricem nikah işlemleri için. Bana şans dileyin. :)
Bu arada akşamları ttnet kesiliyor giremiyorum. Cepten bağlandım.
nerede bu kurs? neresi? istersen özelden yaz canım.yaşasın bekledıgıme değmış dış tıcaret kursu önümüzdeki hafta başlayacak benım ıcın cok ıyı olacak çok..
hoş geldin. ben de 31 yaşındayım. dış ticaret firmasında muhasebede çalışıyorum. 10+ senedir yalnızım. bir tane sevgilim oldu. onu da yıllarca unutamadım. falan fistan.merhaba ben ve yaşım 34 geldik burdayızzzz
12 yaşında yemek yapmayı öğrenmiş. 15 senelik iş hayatından dolayı pratiğini kaybetmiş bir insanım. ara sıra bir şeyler yapıyorum. fena olmuyor... sağ ol!her şey güzel çıkar inşallah canım. nerede bu kurs? neresi? istersen özelden yaz canım. hoş geldin. ben de 31 yaşındayım. dış ticaret firmasında muhasebede çalışıyorum. 10+ senedir yalnızım. bir tane sevgilim oldu. onu da yıllarca unutamadım. falan fistan. şimdi yeni AŞK istiyorum. hayırlısıyla...
ben Rabbimden diliyorum. O nasılsa cevap verecektir duama... İnşallah...valla aşk istemeyle olsaydıtanıştığımıza memnun oldum bende yabancı bir şirkette personel müdürüyüm
ben Rabbimden diliyorum. O nasılsa cevap verecektir duama... İnşallah...
Ben de memnun oldum.
bundan sonra durur inşallah. :123:inş canım yaaa...bana aşk geliyoda hemen gidiyo pek durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?