- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.141
günaydın herkese hatunlarrrrrr
dün erken çıkmıştım tlfdan girdim ama yazaamadım ayakta gidiyodum çünkü...
ben istanbuldayım .m.köyde çalışıyorum.alman şirketi sektör
bundan sonra durur inşallah. :123:
sektör ne?
bende lojistikciyim kurumsal global bır fırmada çalışıyorum.yüksek lisans yapıyorum. ilişkim varmı yokmu bende çözemedim mehter takımı gibiyiz 2 ileri 1 geri
filozof sana attım bılgıleri.
sağ ol canım. aldım.sektör ne?
bende lojistikciyim kurumsal global bır fırmada çalışıyorum.yüksek lisans yapıyorum. ilişkim varmı yokmu bende çözemedim mehter takımı gibiyiz 2 ileri 1 geri
filozof sana attım bılgıleri.
öyle oluyor nedense.durur inşallah benim ilişkilerim pekdüzgün gitmiyo ben çok düzgün biriyim ama olmuyo ya nedensiz bitiyo bende anlamıyorum bir bakmışımki bitmiş
valla olsunda artık aşk olurmu bilmem
sağ ol canım. aldım.
öyle oluyor nedense.
ben de sevemiyorum mesela.kızlar da az çok bilir o kadar sevecenim. Yolda belde çocukları, otobüste tanıdığım ablaları şunu bunu severim düşünürüm ederim. İkili ilişki kuramıyorum. Sevemiyorum.
call center çağrı merkezi.direk bağlantımız almanyayla türkiyeyle bir bağlantımız yok..ay varya mehter takımına benzetmen ilişkini çok komiğime gitti tarif şeklinvalla canım benimde var nerdeyse 2 ay olucak ama deli gibi bir aşk yok ama çok iyi biri kendimi adapte etmeye çalışıyorum nedenlerini artık yavaş yavaş anlatırım burda
kızlar bılıyor öyleyiz yanı dümdüz gidemiyoruz ıkımızde yoğunluktan ve farklı ülkelerde oldugumuz ıcın garıp bır durumdayız ama ben cok sevıyorum gerçekten ıyıkı ama ıyıkı tanımışım onu... hanı o elektrik alamamaklar,kafanda başkaların olması vs onun hayatıma dalmasıyla gitti zaten.gerçi ben arkadaş olarak bıkaç senedir tanıyordum zaten sadece ılıskı cok yenı 1 hafta olacak cuma günü.
dınlerız..
sağ ol canım. aldım.
öyle oluyor nedense.
ben de sevemiyorum mesela.kızlar da az çok bilir o kadar sevecenim. Yolda belde çocukları, otobüste tanıdığım ablaları şunu bunu severim düşünürüm ederim. İkili ilişki kuramıyorum. Sevemiyorum.
turkuaz bulutlanmış ama bende yanlış kişiye mesaj attım sandım :))
günaydın herkese hatunlarrrrrr
dün erken çıkmıştım tlfdan girdim ama yazaamadım ayakta gidiyodum çünkü...
ben istanbuldayım .m.köyde çalışıyorum.alman şirketi sektör
bende af edersin nerde fırlama eğlenmelik adam var gidip ondan hoşlanıyorum sonra üzülüyorum nerde bana değer veren düzgün biri var oda bana yaranamıyo işte ömür böyle geçip gidiyo
Bazen bende de oluyor o! Olmayacak tiplerden hoşlanmak ama çok nadir. Ya da hoşlandığın tipin evli olduğunu öğrenmek. anında bitiyor zaten o anda... Allah'a şükür ki bitiyor...bende af edersin nerde fırlama eğlenmelik adam var gidip ondan hoşlanıyorum sonra üzülüyorum nerde bana değer veren düzgün biri var oda bana yaranamıyo işte ömür böyle geçip gidiyo
Evet ben de öyleyim. Herkesle kanka, ağabey-kardeş!canım doğru kısı olması gerekıyor ben benden hoşlanıyor olarak gelenlere kanka ayağı yapıyordum resmen adamlarla dostluk kuruyordum al işte beyfendıde çarpıldım kaldım bır sözüne bır gülüşüne aylardır aklımdaydı sonunda hayatıma alıyorum yavaş yavaş..
nar_çiçekten haberı olan varmı?
evet canım değiştirdim.
açıkçası uzun zamandır vardı aklımda, sizler değiştirince isteği arttı.
ama asıl yapmak istediğim karakterden dolayı olmuyordu.
bende bulutu koydum.
memnun oldum canım tanıştığımıza,
aramıza hoş geldin.
işini seviyor musun?
Bazen bende de oluyor o! Olmayacak tiplerden hoşlanmak ama çok nadir. Ya da hoşlandığın tipin evli olduğunu öğrenmek. anında bitiyor zaten o anda... Allah'a şükür ki bitiyor...
Evet ben de öyleyim. Herkesle kanka, ağabey-kardeş!
Narçiçek yoğundu en son!
Turkuaz ne yapacaktın adını?
TurkuazCANIM,
Yeni adın hayırlı olsun.
Şahane olmuş
Turkuazbulut
evet canım değiştirdim.
açıkçası uzun zamandır vardı aklımda, sizler değiştirince isteği arttı.
ama asıl yapmak istediğim karakterden dolayı olmuyordu.
bende bulutu koydum.
memnun oldum canım tanıştığımıza,
aramıza hoş geldin.
işini seviyor musun?
canım oyle bakma olaya gerçekten bak benım adamıma herkes çapkın,egoist vs der fırlamalıkta en önde gidendir kendısı..
ya oda anlamadı noldugunu gerçekten bız bır anda aşık olduk lönk noludukıne dedik.hatta onun bır yorumu ben kaşar erkek sendromlu erkek olarak sana geldim sen benım yenı türkümsün..özlemimde,mutluluğumda,üzüntümde hep varsın..senın gibilere melek denıyor ve ben bu meleği kaybetmek ıstemıyorum dıye adam geldi.
kı zamanında adam festival organızatörlüğü,ajans işletmeciliği ,barmenlik vs türkiyede yapmış suanda rusyada yaşayan bır adam ama bana sadakatı konusunda güvenim tam yanı en fırlama adam bıle yerı geldiğinde en aklı başında adam olabılır yeterki karşındaki adam senın ıcın emek vermek istesin.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!benım sırkette hanı sıze anlattıgım adam vardıya oda evlı cıktı.. hemde hıc caktırmadı geçen gün şans eseri başka bır şubemızdekı mdürden öğrendim kaldım.
evlı erkekler cok kötü ya ama sonuçta elektrik alıyorsakta durduk yere degıl onların yapması sonucu alıyoruz.Allah korusun boyle tiplerden.
benım sırkette hanı sıze anlattıgım adam vardıya oda evlı cıktı.. hemde hıc caktırmadı geçen gün şans eseri başka bır şubemızdekı mdürden öğrendim kaldım.
evlı erkekler cok kötü ya ama sonuçta elektrik alıyorsakta durduk yere degıl onların yapması sonucu alıyoruz.Allah korusun boyle tiplerden.
Bazen bende de oluyor o! Olmayacak tiplerden hoşlanmak ama çok nadir. Ya da hoşlandığın tipin evli olduğunu öğrenmek. anında bitiyor zaten o anda... Allah'a şükür ki bitiyor...
Evet ben de öyleyim. Herkesle kanka, ağabey-kardeş!
Narçiçek yoğundu en son!
Turkuaz ne yapacaktın adını?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Hani özelden yazmıştın.
O mu?
Şoke oldum şu anda!
Hayır, benim evli olduğunu öğrendiğim kişi bana ışık yakmamıştı. Ben uzaktan uzağa hoşlanıyordum ama ben de belli etmiyordum. Sonra da evli olduğunu öğrendim zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?